ja piirdud ainult mõne ustaaviraamatukese päheõppimisega
ja kes kus mis mida murdus ?

kalleb kirjutas:ja antud seltsimehed kes meile seda ajuloputust teevad
isegi mitte ei vandunud ega olegi kuulnud ühtegi vandesõna vene keeles
ja polkovnik andis iga päev isiklikult kätt ja päris kuidas läheb
(ma tean naiteks BMO mis asus Tsernjahovskis oli niiviisi)
aga üldiselt ütlesid isegi venelased et -ja na takuju armiju v rot jebal-
ja sellega oli kõik selge
paluks kommentaare poliitosakond
Härrased militaarhuvilised!kapralheinz kirjutas:NL armees tervitati "ustavi" järgi ainult "s golovnõm uborom" st. mütsiga...
Loll küsimus, aga pole kunagi Kaitseväe määrustikku lugenud, kuidas nüüd meil? Britid taovad küll siseruumides paljapäi kulpi...võibolla mingi CA jäänuk minus, aga kuidagi harjumatult kole vaadata...
Uskumine ja teadmine on erinevad kategooriad, uskumise/mitteuskumise kõigutamine aga üks eriti tänamatu tegevusAga ma ei usu, et noil hilisematel aastatel käis kroonus üks pidev valetamine, varastamine, kellelegi moldi andmine, omaenda ja teiste inimväärikuse lausa totaalne alandamine, terroriseerimine. Mis see siis oli- äpude kokkutulek ???
Kle, komandör, kas ma saan õigesti aru, et olid nagu ise ka NA-s üleajateenijaks ja seoses sellega pidid nii mõnegi mõru pilli alla neelama....?komandör kirjutas:Teadmata midagi lähemat Sinu ennastsalgavast opositsioonist kurja ja vaenuliku Nõukogude Armee ideoloogiale ja distsipliinile, ei jaga Sinu seisukohti ega lükka neid ümber.
Ei me teinud kedagi po ustavu, omavahel pole vist kunagi kulpi löödud, utšebkas tagusid kõigile auastmelt kõrgematele kulpi juhul kui sul peakate peas oli "... к пустому голову рука не прикладывается..." kui peakatet polnud, võtsid niisamu valvelseisaku. Lineikas olenes väeosast ja tema kirjutamata seadustest. Võõrastele ohvitseridele käis kulbi viskamine territooriumil alates kaptenist-majorist, eks katse eksituse meetod tegi asja varsti selgeks, kellele pidi lööma, kellele mitte. Olen ise peale õhtusööki polgu prügihoovi koristanud, et ei jaganud õigel ajal välja, et augustis tuleb uue ja puhta mundriga koolist tulnud leitnantitele ka kulpi visata nii igaks juhuks. Septembris oli juba asi paigas ning võis neid ka ignoreerida. Linna peal tagusid kõigile, oli omal probleeme vähem.kalleb kirjutas:poisid aastatel 1965-1975 tegid kõik po ustavu kulpi löödi ka omavahel ja ohvitseridele sõltumatult auastmest ja tuttavuse astmest
1 väga oluline seik jäänud kahe-silma-vahele!Himik kirjutas: Võõrastele ohvitseridele käis kulbi viskamine territooriumil alates kaptenist-majorist, eks katse eksituse meetod tegi asja varsti selgeks, kellele pidi lööma, kellele mitte.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline