Otto K kirjutas:Ja Päikesekuninga velo
Ma ise alustasin ka kunagi kolmerattalisega

, aga nüüdseks olen teinud tõsise taandarengu ja enamuse ajast sõidan neljarattalisega
Aga meie eakaaslastest, Otto, kes on samuti teinud tõsiseid (taand)ARENGUID, sedakorda psüühika vallas, nimelt
Girkin Strelkof pajatab, kuidas tal katus peaaegu ära sõitis ja Ukraina meediat peaaegu uskuma jäi:
UKRAINA POOLEL TOIMETAVAD HÜPNOKIIRGURID!
https://www.youtube.com/watch?v=JHVVAC3kQ48
Гиркин рассказал, как стал жертвой укропской пропаганды (ВИДЕО)
В Украине работают гипноизлучатели!
http://nr2.com.ua/video/Girkin-rasskaza ... 99968.html
Оно искажает сознание, и получается, что Россия – враг, Путин – преступник, великая Украина, борьба за свободу, за европейские ценности», — пожаловался Гиркин. «У нас в России тоже пропаганда, но нет этого воздействия на подсознание», — добавил он. Гиркин не смог сказать, что именно за технологии применяются в Украине, но сам чуть не стал их жертвой. «Даже я, после долгого просмотра «5 канала» начинал подспудно ощущать, что я что-то делаю не так. И мотивация все это дело сдать и бросить
"See (U meedia) moonutab maailmataju ja tuleb välja, et Venemaa on vaenlane, Putin - kurjategija, võimas ja suur Ukraina, võitlus vabaduse nimel, euroopalike väärtuste nimel", - kurdab Girkin
Meil venes on ka propaganda -
Kood: Vali kõik
aga pole sellist mõju psüühikale
lisab ta.
Girkin ei oska öelda, millist nimelt tehnoloogiat nad seal Ukrainas kasutavad, aga temast endast oleks peaaegu ohver saanud...
"isegi MINA, pärast pikemaajalist Kanal5 vaatamist, hakkasin endamisi arutlema, et võibolla ma ei tegutse õiges suunas ja tekkis tahtmine kõik see üritus pooleli jätta ja lahkuda"
...ja millegipärast on artiklile lisatud veel vot selline pilt

- 68_main.png (243.69 KiB) Vaadatud 7831 korda
...ja Censor.net`is on kohe ka vastav anekdoot ilmunud:
Продам гипноизлучатель военный, бу, по назначению использоваться не может, был перегрет при работе с мозгами Гиркина, пригоден для отпугивания крыс, мышей и тараканов.
Müüa odavalt militaar hüpnokiirgur, mittesihtotstarbekohaseks kasutamiseks. Girkini ajude töötlemisel ülekuumenes, kõlbab hiirte, rottide ja tarakanide tõrjeks
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)