Kohus reservohvitseri üle
Re: Kohus reservohvitseri üle
Essti Vabariigiga pole sel midagi pistmist. Lihtsalt meie ametnikud ja kahjuks ka osa valitud rahvaesindajaist kujutavad endast JupiJumalaid. Andis partei ameti, andis ka mõistuse.
Siit juhtumist genereerub järjekordne PR fopaa, nagu ksf Borja poolt korduvalt (ja IMHO õigesti) viidatud Afgaani tõlgi juhtum.
Siit juhtumist genereerub järjekordne PR fopaa, nagu ksf Borja poolt korduvalt (ja IMHO õigesti) viidatud Afgaani tõlgi juhtum.
* Beduiinile räägiti, et on koht, kus on niisama palju vett nagu on kõrbes liiva. Ta pidas kõnelejat valetajaks ... ta polnud kunagi merd näinud.
* Olla valmis vägivallaks. Võimetust ei tohi maskeerida vägivallatuse rüüsse. Mahatma Gandhi
* Olla valmis vägivallaks. Võimetust ei tohi maskeerida vägivallatuse rüüsse. Mahatma Gandhi
-
tonu adrik
- Liige
- Kontakt:
Ega jah.virguja kirjutas:Essti Vabariigiga pole sel midagi pistmist. Lihtsalt meie ametnikud ja kahjuks ka osa valitud rahvaesindajaist kujutavad endast JupiJumalaid. Andis partei ameti, andis ka mõistuse.
Ma olen täpselt ristipidisel seisukohal.
Või on Sinu arvates tõeline EV endiselt Kanadas eksiilis ?
-
Martin Herem
- Liige
- Kontakt:
Läheb põnevaks. Fopaaa? Milles või kelles see seisneb?
Ma tõesti ei tea taustast, kuid ajakirjanduse põhjal on olukord selline.
Ohvitser määrati teenima teise kohta (Tallinna linna piires!) ja sellega ta ei olnud nõus. Vahet pole kui ootamatu, ebameeldiv vms see oli aga - amet on selline.
Ohvitser tegi reservi mineku taotluse. Sellele ei vastatud praktiliselt kahe kuu jooksul. Ületati 30 päeva tähtaeg. Tundub inetu. Aga kus avaldaja oli? Puudus teenistuses saan mina aru. Me ei tea, mis sündmused olid enne määramist, miks määrati, mida räägiti või lepiti. Kuid millist (kelle) fopaad ehk eksimust sa siin silmas pead?.
Nüüd mindi kohtusse õigust nõudma. Jumal teab kellele seda vaja oli, kuid kohus on üks normaalne tee vaidluste lahendamiseks.
Kindral pidi minema tunnistusi andma - jälle normaalne.
Kindral tegi etteheiteid a) habe ajamata b) mis õigusega kannab vormi. Ajakirjanduse fotol ei ole näha habemeajamise kvaliteeti. Vormi osas ei tea mis taust jällegi oli. Kui mees ei allu käsule ja läheb kohtusse, siis võib see ka retooriline küsimus olla. Aga võib olla ei olnud küsimus üldse õigustatud. Mis selles kvalifitseerub PR fopaaks?
Borja ütleb, et juristidel ei ole piisavalt ajusid, kuid juristid ei tegele mainekujundusega. Selleks on teised osakonnad ja nõunikud. Juristid ütlevad, mis võimalus on kohtus võita ja kaitsevad kohtus osapoole huvisid. Kas kohtusse minna või mitte, seda otsustavad teised.
Ja lõpetuseks Virguja - tee silmad kõrvad korralikult lahti!
Ma tõesti ei tea taustast, kuid ajakirjanduse põhjal on olukord selline.
Ohvitser määrati teenima teise kohta (Tallinna linna piires!) ja sellega ta ei olnud nõus. Vahet pole kui ootamatu, ebameeldiv vms see oli aga - amet on selline.
Ohvitser tegi reservi mineku taotluse. Sellele ei vastatud praktiliselt kahe kuu jooksul. Ületati 30 päeva tähtaeg. Tundub inetu. Aga kus avaldaja oli? Puudus teenistuses saan mina aru. Me ei tea, mis sündmused olid enne määramist, miks määrati, mida räägiti või lepiti. Kuid millist (kelle) fopaad ehk eksimust sa siin silmas pead?.
Nüüd mindi kohtusse õigust nõudma. Jumal teab kellele seda vaja oli, kuid kohus on üks normaalne tee vaidluste lahendamiseks.
Kindral pidi minema tunnistusi andma - jälle normaalne.
Kindral tegi etteheiteid a) habe ajamata b) mis õigusega kannab vormi. Ajakirjanduse fotol ei ole näha habemeajamise kvaliteeti. Vormi osas ei tea mis taust jällegi oli. Kui mees ei allu käsule ja läheb kohtusse, siis võib see ka retooriline küsimus olla. Aga võib olla ei olnud küsimus üldse õigustatud. Mis selles kvalifitseerub PR fopaaks?
Borja ütleb, et juristidel ei ole piisavalt ajusid, kuid juristid ei tegele mainekujundusega. Selleks on teised osakonnad ja nõunikud. Juristid ütlevad, mis võimalus on kohtus võita ja kaitsevad kohtus osapoole huvisid. Kas kohtusse minna või mitte, seda otsustavad teised.
Ja lõpetuseks Virguja - tee silmad kõrvad korralikult lahti!
Pudru ja kapsad ning meeleheite nurjunud katse. Partei ei anna kaitseväelastele ega KV töötajatele ametit. Rahvaesindajad ei ole nad ammugi. Kui lause algus oli veel kuidagi KV teemal, siis lõpp läheb "kõik on tegelikult lollakad" stiilis. Seda võiks nimetada näiteks virguja fopaaks! Virguja mainekujunduslikuks eksimuseks ...Lihtsalt meie ametnikud ja kahjuks ka osa valitud rahvaesindajaist kujutavad endast JupiJumalaid. Andis partei ameti, andis ka mõistuse.
Remmelgas kui KL st kasvanud ohvitser on suuresti ideeline ohvitser. Paraku ei ole selliste meeste koht tänases KV s. Nad lihtsalt ei sobitu väga pikaks ajaks selle süsteemi alla , üritavad oma peaga mõelda ja ai krt ...saadame sellise isemõtleja KL tagasi .
-
Martin Herem
- Liige
- Kontakt:
Aina põnevamaks, (sest segasemaks?) läheb.
Mis vihje seekord on: "ja ai krt ... " - mille poolest mehele KL siis ei sobinud.
Ideeline ohvitser - jälle oleks tore lugemine, kui keegi selgitaks.
Üle keha sügelemist tekitab aga:
LupusII, palun selgita!
Mis vihje seekord on: "ja ai krt ... " - mille poolest mehele KL siis ei sobinud.
Ideeline ohvitser - jälle oleks tore lugemine, kui keegi selgitaks.
Üle keha sügelemist tekitab aga:
.Nad lihtsalt ei sobitu väga pikaks ajaks selle süsteemi alla , üritavad oma peaga mõelda
LupusII, palun selgita!
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Mul tekitas see lause üle keha kihelust. Ise usud ka, mida kirjutad?Kindral pidi minema tunnistusi andma - jälle normaalne.
KVJ ei tegele mingite nooremleitnantide ümberpaigutamisega KL, tõenäoliselt on ka vastava KK allkirjastamine puhas formaalsus, üks nimi paljude hulgast.
No üldiselt peaks kõrgharidusega (juristi diplom tähendab EV-s vähemalt rakenduslikku kõrgharidust) inimesel olema võime näha natuke oma ametijuhendist kaugele ja taibata mingite tegude laiemat tähendust. See, et taoline protsess (analoogselt kunagi Toomse kohtuasjaga) tundub laiemale publikule niiehknaa nõiajahina, on isegi KV kaugele inimesele selge (sõltumata kui süüdi või süütu kohtualune on). Meil pole vist ka massilist probleemi tegevväelaste teenistusest kõrvale hoidumisega, et oleks vaja üks profülaktiline näidispoomine läbi viia? See ongi see "ametijuhendist kaugemale nägemine", mis minuarust oleks elementaarne.Borja ütleb, et juristidel ei ole piisavalt ajusid, kuid juristid ei tegele mainekujundusega.
Ja kõige lõpuks:
Kohtusse viis selle asja KV (täpsemalt ilmselt SP) koos prokuratuuriga, esitades peategelasele kriminaalsüüdistuse.Nüüd mindi kohtusse õigust nõudma. Jumal teab kellele seda vaja oli, kuid kohus on üks normaalne tee vaidluste lahendamiseks.
Ei ole mingi "ideeline nooremleitnant" läinud sinna "normaalsesse kohta" oma probleemi lahendama.
Viimati muutis Kapten Trumm, 01 Okt, 2015 11:19, muudetud 1 kord kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Mitte ainult kaitseväes vaid ka kogu riigikaitsesüsteemis tervikuna teevad KÕIK omal tasandil mainekujundust - reamehest kindralini (ja iga ametnikutibi kaasa arvatud)Martin Herem kirjutas:Borja ütleb, et juristidel ei ole piisavalt ajusid, kuid juristid ei tegele mainekujundusega. Selleks on teised osakonnad ja nõunikud. Juristid ütlevad, mis võimalus on kohtus võita ja kaitsevad kohtus osapoole huvisid. Kas kohtusse minna või mitte, seda otsustavad teised..
Olukord, kus mõne eriala esindajad (näit KVPS juristid) kapselduvad kitsasse erialasesse mulli ega näe // ei soovi näha sellest väljapoole, on neile endile muidugi mugav
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Enam nõus ei saa olla.
Iga reamees on ka mainekujundaja. Eriti kohas, kus fotokas on igal lapsel ja sekunditega lendab kõik kuskile Facebooki.
Tasub mõelda, enne kui minna puhastamata saabaste või kortsus vormiga tänavale. Enne kui midagi öelda või teha.
Meie olemegi see KV, kelle väljanägemise, jutu, tegude, hingeõhu ja tont teab mille järgi inimesed arvamusi kujundavad.
Reamehest kindralini. Tallinna kontroll-läbilaskepunktist
kuni paraadi kõneni.
Iga reamees on ka mainekujundaja. Eriti kohas, kus fotokas on igal lapsel ja sekunditega lendab kõik kuskile Facebooki.
Tasub mõelda, enne kui minna puhastamata saabaste või kortsus vormiga tänavale. Enne kui midagi öelda või teha.
Meie olemegi see KV, kelle väljanägemise, jutu, tegude, hingeõhu ja tont teab mille järgi inimesed arvamusi kujundavad.
Reamehest kindralini. Tallinna kontroll-läbilaskepunktist
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Mina saan sellest asjast niimoodi aru, selline kõrvaltvaataja pilk, et....
Paljud ajavad saunalaval ja põõsa taga normaalsemat juttu kui avalikkus ruumis. Isegi n.ö. "süsteemsed".
Noblesse oblige, ehk seisus kohustab.
Mõned aga ei suuda jälle avalikkul ruumil ja omavahelisel suhtlusruumil vahet teha, siis tekivadki probleemid.
Kohati on omavahelise suhtlemise ruum ka olematu ja liiga ära vormistatud stiilis: "Lõuad pidada ja edasi teenida."
"Ideeline" ütleb suu puhtaks ja "süsteemne" ütleb, et:"Jälle üks EV kriitiline kritiseerija, kes "kitsaskohtadele" tähelepanu juhib."
Kohati peab selline "süsteemne" ennast ka Eesti Vabariigiks. Ja kohati õigustatult, sest Vabariik algabki igaühest enese seest.
Mõlemad on õnnetud. Ja tegelt on mõlemad omamoodi ideelised, peavad teineteist kasulikeks idiootideks ja oleks võinud oma jutud nurga taga ära ajada.
Selline üleüldine organisatsioonipsühholoogia, kõik tegelaskujude kokkulangevused on juhuslikud.
Paljud ajavad saunalaval ja põõsa taga normaalsemat juttu kui avalikkus ruumis. Isegi n.ö. "süsteemsed".
Noblesse oblige, ehk seisus kohustab.
Mõned aga ei suuda jälle avalikkul ruumil ja omavahelisel suhtlusruumil vahet teha, siis tekivadki probleemid.
Kohati on omavahelise suhtlemise ruum ka olematu ja liiga ära vormistatud stiilis: "Lõuad pidada ja edasi teenida."
"Ideeline" ütleb suu puhtaks ja "süsteemne" ütleb, et:"Jälle üks EV kriitiline kritiseerija, kes "kitsaskohtadele" tähelepanu juhib."
Kohati peab selline "süsteemne" ennast ka Eesti Vabariigiks. Ja kohati õigustatult, sest Vabariik algabki igaühest enese seest.
Mõlemad on õnnetud. Ja tegelt on mõlemad omamoodi ideelised, peavad teineteist kasulikeks idiootideks ja oleks võinud oma jutud nurga taga ära ajada.
Selline üleüldine organisatsioonipsühholoogia, kõik tegelaskujude kokkulangevused on juhuslikud.
Ülbeks minekuga hakkavad vead tulema.
"Ideeline ohvitser", see on tõesti lahe väljend...
Suurepärane väljend kõiksugustele esoteerikutele/posijatele ja kihvtisegajatele, kes praegu kõigil meeltes on....
Hakaku endid "ideelisteks arstideks" kutsuma..
Haridust ja teadmisi küll ei ole, kuid see-eest on vägevad ideed, oskus "iseseisvalt ja kastist välja" mõelda.
Ja muu selline kompetents.
Ja mina ka ei saa aru, milles "ideelisel ohvitseril" siis probleem oli..??
Ei meeldinud KL-tu tööle suunamine või.?
Miks ikkagi ametipostile ei ilmutud..??
Segane värk.
Suurepärane väljend kõiksugustele esoteerikutele/posijatele ja kihvtisegajatele, kes praegu kõigil meeltes on....
Hakaku endid "ideelisteks arstideks" kutsuma..
Haridust ja teadmisi küll ei ole, kuid see-eest on vägevad ideed, oskus "iseseisvalt ja kastist välja" mõelda.
Ja muu selline kompetents.
Ja mina ka ei saa aru, milles "ideelisel ohvitseril" siis probleem oli..??
Ei meeldinud KL-tu tööle suunamine või.?
Miks ikkagi ametipostile ei ilmutud..??
Segane värk.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Lisaks armastavad "süsteemsed" enda ja julgeoleku/riigikaitse vahele võrdusmärki asetada, mis teeb asja kuidagi "õigemaks"."süsteemne" ütleb, et:"Jälle üks EV kriitiline kritiseerija, kes "kitsaskohtadele" tähelepanu juhib."
Ja tükati näib neid painavat miski stalinliku ainsa ja ainuõige tõe sündroom (minu arvamus ja vale arvamus).
Mõnikord on "Haridus ja teadmised" hoopis dogmad. Dogmad millele hakkavad vastu ideelised ja mida süsteemsed töökaotushirmus aksepteerivad.
Sealt see "saunalava" ja avaliku ruumi jutu erinevus, sest "süsteemsed" keda haritute ja teadjatena esile tõstetakse käivad ka "saunas" ideelist juttu ajamas.
Sealt see mainekujunduslik kakofoonia.
"Alfaisased" avalikku kriitikat hästi ei võta muidugi. Privaatsemalt.
Ja haridus ja teadmised on tegelikult olulised ka, päriselt ka. Aga ma selles postist ei rääkinud sellest.
Ja tegelikult ma ei teagi miks ma siin kommenteerin, sest antud kohtuasjast ja selle tagamaadest ei tea ma mitte midagi. Seega lõpetan, palun vabandust.
Sealt see "saunalava" ja avaliku ruumi jutu erinevus, sest "süsteemsed" keda haritute ja teadjatena esile tõstetakse käivad ka "saunas" ideelist juttu ajamas.
Sealt see mainekujunduslik kakofoonia.
"Alfaisased" avalikku kriitikat hästi ei võta muidugi. Privaatsemalt.
Ja haridus ja teadmised on tegelikult olulised ka, päriselt ka. Aga ma selles postist ei rääkinud sellest.
Ja tegelikult ma ei teagi miks ma siin kommenteerin, sest antud kohtuasjast ja selle tagamaadest ei tea ma mitte midagi. Seega lõpetan, palun vabandust.
Kuidas neil küll vahet teha, mis oleks see definatsioon..??pagan kirjutas:"Ideeline" ütleb.... "süsteemne" ütleb......
Milline ohvitser on "ideeline" ja milline "süsteemne".
Mina olen siiani ikka vaadanud et, kas on olemas auastmele ja teenistuskohale vastav haridus ja milline on olnud teenistuskäik ja kogemus.
Mõnel on initsiatiivi ja ambitsiooni rohkem, mõnel vähem.
Kuid "ideeliseks ja süsteemseks" lahterdada ei oskaks ikkagi...
Esimene on MOKK mees (nagu Moraalselt) ja teine on JOKK mees.tommy kirjutas:Kuidas neil küll vahet teha, mis oleks see definatsioon..??pagan kirjutas:"Ideeline" ütleb.... "süsteemne" ütleb......
Milline ohvitser on "ideeline" ja milline "süsteemne".
Ja kui suremiseks läheb, siis reastutakse esimese taha.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Justnimelt, reastutakse esimese taha ja teine võidakse vabalt leida auk sees, väljumisavaga vastase suunas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline