M: GPS Garmin Oregon 550

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Käku
Liige
Kontakt:

M: GPS Garmin Oregon 550

Postitus Postitas Käku »

Müüa Garmin Oregon 550 (komplektis- GPS, akud, laadija, karabiin-klamber)
Veekindel, pildistamis funktsiooniga jne. Peal Eomap Eesti teejuht kaart, ekraanil Zagg kaitsekile.
Hästi hoitud, kasutatud väga vähe, u. 1 aasta (Garmin Astro soetamise tõttu ei leia enam rakendust).

Hind 250 eur, asub Tallinnas, tel 50-üks-neli-neli-58, Kaimo

https://www.youtube.com/watch?v=OFdxBMvyH2Q

Pilt
Viimati muutis Käku, 31 Okt, 2015 7:55, muudetud 1 kord kokku.
Käku
Liige
Kontakt:

Re: M: GPS Garmin Oregon 550

Postitus Postitas Käku »

Uus hind 240 €
Kasutaja avatar
Plönn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Plönn »

See nüüd suht 6 aastane modell :? :D , kuidas softi jne uuendusi liikvel sellisele :wink: ?
Kasutaja avatar
isakene
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isakene »

Plönn kirjutas:See nüüd suht 6 aastane modell :? :D , kuidas softi jne uuendusi liikvel sellisele :wink: ?
Ma kasutan siiani oluliselt vanemat Oregon 300. Töötab, kaardiuuendused saad niikuinii eomapist või regiost, toimetab ilusti ka kõige uuemate garmini pc keskkondadega, ja kui peaks olema vaja soft uuesti peale lasta, on kenasti garmini kodukal olemas. Äraproovitud ja kindel asi.
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Kasutaja avatar
Plönn
Liige
Kontakt:

isakene kirjutas:
Plönn kirjutas:See nüüd suht 6 aastane modell :? :D , kuidas softi jne uuendusi liikvel sellisele :wink: ?
Ma kasutan siiani oluliselt vanemat Oregon 300. Töötab, kaardiuuendused saad niikuinii eomapist või regiost, toimetab ilusti ka kõige uuemate garmini pc keskkondadega, ja kui peaks olema vaja soft uuesti peale lasta, on kenasti garmini kodukal olemas. Äraproovitud ja kindel asi.
ILmselt suht nii lilleline see päris pole, oma eelmise (selle kollase mudeli ), ja vaid 2 aastase just sel põhjusel mehele paningi :lol: :? , esinduses Tartus sai ka loomulikult käidud :wink:
Ja sarnast exsessi enam kogeda ei sooviks :wink: , samas, igal nutitelefonil on korralik (iseuuenev mõneljuhul ) gps olemas :D
Kasutaja avatar
isakene
Liige
Kontakt:

Plönn kirjutas: ILmselt suht nii lilleline see päris pole, oma eelmise (selle kollase mudeli ), ja vaid 2 aastase just sel põhjusel mehele paningi :lol: :? , esinduses Tartus sai ka loomulikult käidud :wink:
Ja sarnast exsessi enam kogeda ei sooviks :wink: , samas, igal nutitelefonil on korralik (iseuuenev mõneljuhul ) gps olemas :D
Ma nii huvi pärast küsin, et mida paganat sel Oregonil nii väga uuendada on? Kui Sul on näiteks EOMAPi kaart, on seal niikuinii juba kõik lehmarajad peal ja uuenevad ehk mõne ristmiku läbimised ja uusrajoonide majanumbreid tekib juurde. Siiani sõidan 2010 aastat pärit kaardiga ja uuenduse järgi puudust ei tunne. Muidugi, minu sõitmine on ka pisut erinev tavakasutaja omast, viimased paar aastat on ta mul enamasti vaid motoorienteerumisvõistlustel võistlemise ja raja tegemise jaoks. Eestist välja matkama minnes tuleb niikuinii sihtkoha detailkaart sisse laadida, see uuendamise alla ei käi. Basemap ja Basecamp on siiani probleemivabalt toiminud. Montana on taskus kandmiseks ilge pomm (kuigi ainult tsiklisõiduks ta mulle väga meeldiks) ja allapoole Oregoni pingereas asuvad gepsud on palju väiksema ekraaniga kui mulle meeldiks. Garmini valikust nagu eriti rohkem valida ei olegi ja Garmin on ainuke tõsiseltvõetav tootja, sel lihtsal põhjusel, et muud gepsud Eesti detailkaarte ehk EOMAPi ja Regiot ei söö.
Kui ainult teejuhti vaja on, siis on kõige lihtsam paarikümne euri eest kasutatud nutifon osta ning soft on tasuta. Nutifonide ajastuga ei viitsi gepsu enam niiehknii autosse riputada, majanumbri täpsusega orienteerumise jaoks on OsmAnd (iseuuenev, muideks :) ) ja liikluses kulgemiseks on Waze üks äraütlemata mugav asi. Oregon on niikuinii tsiklisti - metsamehe - maamehe - matkaja jm. riistapuu.

EDIT: ja sellega et Garmin Eesti on remondi ja hoolduse koha pealt üks täiesti kasutu organisatsioon, olen sada prossa nõus. :D
Kasutaja avatar
Plönn
Liige
Kontakt:

No umbes nii jahh :wink:

Mul paraku tõepoolest on enam kui 1 negatiivset kogemust selle tootjaga , olen ehk pisut nüüd tundlik või nii :? :) , eelviimane nt peale mõningat seismist hooajaväliselt unustas oma mäpid ära, st sisselülitades polnudki kaarte enam detailselt peal :? , ei esindus, ega IT huvilised mind kusjuures ka aidata saanud :) Polevat ka eriti tavatu selline exsess :) , ja nüüd vot esimesene asjana ongi kohe primaarne see vajadus kust ja kuidas mäppe saaks, sest nutikas pole tõepoolest mitte halvem ning seda ei saa ka kuidagi maha unustada :wink: , kõik ju ühes ehk terviklik massimeediaseade see :lol: , ja ka akupidavus pole probleemne : nn hädaabi patareiadapter-laadija on lihtsalt ühes
Kasutaja avatar
isakene
Liige
Kontakt:

Garminit nutifoni vastu siiski veel vahetada ei saa. Põhjused:

Eesti detailkaardid toimivad ainult Garmini peal.
Aku: täiel heledusel ekraan + GPS imevad telefoni aku kahe tunniga tühjaks. Oregon, varustatuna nt. eneloop XXX akudega peab kuni 12 tundi ja paari jooksu AA akusid taskus kanda on ka tunduvalt kestvam ja mugavam kui akupank.
Veekindlus: kui just CAT telefoni ei kasuta, siis vihmase ilmaga on nutifoni käsitsemine väga ebamugav. Oregoniga võid põmst ujuma minna.
...pluss veel mõned pisiasjad.

Mis aga softi puutub, siis Garmin on täiesti häkitav. Ma ei propageeri mingil kujul piramist, aga sry, kui SD kaart või GPS ise saba annab, siis juba korra ausalt ostetud kraami uuestikirjutamise eest ma küll ei taha täislaksu € välja käia. Vajalikud failid on arvutis olemas ja kui ise keyloggeritega jännata ei viitsi/oska, siis on selleks tuttav itimees. Tunnikese õlle ja maailmaasjade lahendamise käigus on ka kõik vajalikud kaardid paika saanud.:)

Ning omast kogemusest, Garmini nõrk koht on autolaadija. Permanentselt autosse juhtme otsa ühendatud suvalisele Garminile ei meeldi toite lülimine, sisselülituse pealt on mul endal kolmel isendil toiteosa läbi põlenud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist