Garminit nutifoni vastu siiski veel vahetada ei saa. Põhjused:
Eesti detailkaardid toimivad ainult Garmini peal.
Aku: täiel heledusel ekraan + GPS imevad telefoni aku kahe tunniga tühjaks. Oregon, varustatuna nt. eneloop XXX akudega peab kuni 12 tundi ja paari jooksu AA akusid taskus kanda on ka tunduvalt kestvam ja mugavam kui akupank.
Veekindlus: kui just CAT telefoni ei kasuta, siis vihmase ilmaga on nutifoni käsitsemine väga ebamugav. Oregoniga võid põmst ujuma minna.
...pluss veel mõned pisiasjad.
Mis aga softi puutub, siis Garmin on täiesti häkitav. Ma ei propageeri mingil kujul piramist, aga sry, kui SD kaart või GPS ise saba annab, siis juba korra ausalt ostetud kraami uuestikirjutamise eest ma küll ei taha täislaksu € välja käia. Vajalikud failid on arvutis olemas ja kui ise keyloggeritega jännata ei viitsi/oska, siis on selleks tuttav itimees. Tunnikese õlle ja maailmaasjade lahendamise käigus on ka kõik vajalikud kaardid paika saanud.
Ning omast kogemusest, Garmini nõrk koht on autolaadija. Permanentselt autosse juhtme otsa ühendatud suvalisele Garminile ei meeldi toite lülimine, sisselülituse pealt on mul endal kolmel isendil toiteosa läbi põlenud.
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.