partisani laager....
-
- Liige
- Kontakt:
partisani laager....
tervitus kaas-foorumlased....
et siis kuna minul üks mõte juba pikemat aega peas tiirleb... siis küsiks ka teiste arvamust....
Nimelt: mida arvate nö. partisani laagrist... orienteeruv kestvus oleks umbes kaks nädalat... kus siis sooviad saaksid tunda milline oli\võis olla partisani\metsavenna elu ja olu.... kaevaksid omale punkrid... liiguksid metsas, muidugi ei oleks neil päris relvi, küll aga võiks olla nt. puust maketid... jne.
Üritus\laager nõuaks küll suurt ja põhjalikku eeltööd ja ettevalmistust teatud maaalal... kohaks võiks olla nt. mõni koht kus ka omal ajal partisani salgad paiknesid... paikka tuleks muidugi panna ka nö. stoori...
umbkaudseks salga suuruseks võiks olla ~10 inimest
Ühesõnaga sooviksin teada mida inimesed sellisest asjast arvavad ja kas nad oleksid sellisest üritusest üldse huvitatud...
Ette tänades: PATRIOOT
et siis kuna minul üks mõte juba pikemat aega peas tiirleb... siis küsiks ka teiste arvamust....
Nimelt: mida arvate nö. partisani laagrist... orienteeruv kestvus oleks umbes kaks nädalat... kus siis sooviad saaksid tunda milline oli\võis olla partisani\metsavenna elu ja olu.... kaevaksid omale punkrid... liiguksid metsas, muidugi ei oleks neil päris relvi, küll aga võiks olla nt. puust maketid... jne.
Üritus\laager nõuaks küll suurt ja põhjalikku eeltööd ja ettevalmistust teatud maaalal... kohaks võiks olla nt. mõni koht kus ka omal ajal partisani salgad paiknesid... paikka tuleks muidugi panna ka nö. stoori...
umbkaudseks salga suuruseks võiks olla ~10 inimest
Ühesõnaga sooviksin teada mida inimesed sellisest asjast arvavad ja kas nad oleksid sellisest üritusest üldse huvitatud...
Ette tänades: PATRIOOT
Sõjas ja armastuses on kõik lubatud....( muidugi seda kõikke genfi konvensiooni piires)
Minu meelest on Patrioodi idee ülimega. Kõik, mis seostub metsas elamisega on minu meelest SUPER. Muud midagi ei oska öelda, arenda asja edasi ja hoia meid mõtte arenemisega kursis ja oleks ise ka üks võimalik osaline. 

Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Aegviidu polügon sobiks ju kenasti. Seal olid lennuväepoisid ja mu meelest ka Kalju Reitel oli sealkandis punkris. Piisavalt üksik kah, et kedagi ära ei hirmutaks.
Seda võiks ju teha ka mõne pisisaare peal. Seasaar või Hõralaid. Või miks mitte Pakrid. Seal militaararhitektuurgi olemas.
Sinna pääseb aerukummipaadigagi üle.
Seda võiks ju teha ka mõne pisisaare peal. Seasaar või Hõralaid. Või miks mitte Pakrid. Seal militaararhitektuurgi olemas.
Sinna pääseb aerukummipaadigagi üle.
näe on olemas ikka inimesi kellel tulevad kenad ideed.aga miks mitte metsas elada.koos mõne teise tegelasega oleme olnud ikka üsna mittu päeva nõnda metsas ,et muust maailmast ei tea mitte halligi ja kui metsast välja tuled siis on kõik nii niii imelik ja ei sa nagu mõnest asjast eriti aru.
Kui sul asi liikuma hakkab siis saada palun mulle ka privas sõnum.Üldiselt olen väga huvitatud ja ma arvan ,et saan teisi ka kaasa tuua.
Kui sul asi liikuma hakkab siis saada palun mulle ka privas sõnum.Üldiselt olen väga huvitatud ja ma arvan ,et saan teisi ka kaasa tuua.

-
- Liige
- Kontakt:
Ei ole voibolla päris see, kuid mina plaanisin minna suvel nädalakeseks pohja, Lapi tundrasse.
Vot seal on see, mida Eestist ikka naljalt ei leia. Kui tahetakse tegevusvabadust ja piiramatult loodust.
Eestis on iga metsaalune suvel marjalisi täis, raske on segamatult tegutseda. Ja muidugi maaomanikud....
Aga edu teile sellegipoolest!
Vot seal on see, mida Eestist ikka naljalt ei leia. Kui tahetakse tegevusvabadust ja piiramatult loodust.
Eestis on iga metsaalune suvel marjalisi täis, raske on segamatult tegutseda. Ja muidugi maaomanikud....
Aga edu teile sellegipoolest!
Eesti eest!
Kas jutt käib partisanidest või metsavendadest? Kui partisanidest siis tuleb pimedal ööl lennukist alla hüpata - ei taha. Mõte muidugi hea.Ma ise ka mitu korda mõelnud,et peaks paar punkrit ehitama,nii erinevaid variante.Sisustaks teised korralikult ära. Mine tea äkki on mõni hull pärast nõus seal ööbima ka,saaks proovida näiteks,kas vene partisani punkris on parem uni,kui metsavenna omas. Käiks metsas,laseks leiud politseist läbi ja oleks ka midagi õlale võtta.Idaneb selline mõte.Praegu suur laevaehitus käsil,pole aega,kuid tulevikus.....
-
- Liige
- Kontakt:
mnjaaa... ma juba pikkisilmi ootasin millal teema ülesse võetakse.... et oleks vaja panna paika nö. STOORI... ja muidugi peab mõtlema sellele et mis kõik on sellis asja korraldamiseks vajalik... nt. kõige lihtsam asi... toit...??? kuda, kust ja üleüldse mida süüa... kas on tegu näljakaga??? et ainult see toit mida metsast leiad??? või siis varud kaasa??? koht??? korraldajad??? metsavenna varustus???ja mis sinna kuulub??? ühisvara???? ja veel palju muud... Kui leiduks veel inimesi kes aitaks korraldada siis annaks täitsa ju mõtelda....
PATRIOOT

PATRIOOT
Sõjas ja armastuses on kõik lubatud....( muidugi seda kõikke genfi konvensiooni piires)
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline