Põgeniketulv Euroopasse 2015-2017

Korea, Vietnam, Lähis-Ida, Afganistan. Kõik konfliktid. Kui seal on olnud eestlasi, siis seda enam.
Vasta
Kasutaja avatar
wk2
Liige
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas wk2 »

Saksa politsei vaatas vägivalda eemalt. "Und die Polizei, ja... politsei, jah neid ma loomulikult nägin. Neid jagus kogu jaamahoone tarvis, meie läheduses oli vähemalt kaheksa ametnikku. Need vaatasid meid kaastundlikul ilmel eemalt, kui me üritasime end nende meeste eest kaitsta. Aga appi ükski politseinikest meile ei tulnud, et mitte sekkuda"
http://www.emma.de/artikel/drei-stunden ... hof-331147
Nüüd kus ilm on külmaks läinud ning lumi maas Pôhja-Saksamaal (Berliinis -11), soovivad osad pôgenikud oma kodumaale tagasi minna, selle asemel et külmetada mônes järjekorras.
http://www.bz-berlin.de/berlin/mitte/la ... -zu-warten
Bertel Gripenberg: See lõhe on sügavam surmast, on sünge, pime ja lai - ta lahutab inimest sellest, kes punaseks kiskjaks sai.
Tegelane5
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tegelane5 »

Westland kirjutas:Vabandan OT pärast aga vaatasin just AK-d kus räägiti,et Eestis kriminaliseeritakse seksi ostmine inimkaubanduse ohvritelt.Esmalt avaldas arvamust Kalle Klandorf,kes küsis -''Kuidas te kujutaksite seda ette...et inimene läheb prostituudi juurde ja küsib,et ega te juhuslikult inimkaubanduse ohver ei ole?''
Urmas Reinsalu arvas seepeale '' Kui naisterahvas on ikka ahelates kusagil keldris ja on üheselt mõistetav,et teda hoitakse seal vastu tema tahtmist kinni siis..''
Teema on iseenesest tõsine aga kajastus kukkus välja nagu anekdoot.
Ma ka ei saa aru milleks oli vaja niimoodi ämbrit kolistada, Klandorf'il oli selline nägu ees et ei suuda uskuda et nii lolli juttu vastaspool ajab(ja millise ässa talle sellega annab).
Nagu IRLil oleks liiga vähe valijaid vabaerakonda üle läinud. :idea:
Või mõeldi selle inimkaubanduse all tegelt kvoodi pagulasi, et kui need tulevad siis mis muu ametiga nad tegelikult tegelda saaks?
[i]“It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it.” [/i]
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Kui kogu see põgeniketulv pidavat olema suur äri, siis on ju pagulaste puhul tegemist inimkaubanduse ohvritega?
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

See jama seal Kölnis kasvab nagu lumepall,hetkel siis juba üle saja naise.
Huvitav on see,et see vasakpoolsest linnapeast mutt üldse ei mõtlegi tagasi astuda.Linnavõimu üks eesmärkidest ongi ju korra valvamine ja eriti peaks muretsema suursündmuste ajal,sest täna prooviti naisi,homme aga kirikuid ja ülehomme juba pomme(ei taha asju ära sõnada).Muti vastus senini on aga naistele käeulatuse nõu andmine,politsei kirumine(mis otseselt ka linnavõimude tegemistest sõltub) ja nüüdseks linnavalitsusest tulnud soovitused,et NAISTEL TULEKS VÄLTIDA LIIKUMIST KESKLINNAS(ERITI KATEDRAALI JUURES),RHEINI JÕE ÄÄRSES PIIRKONNAS JA RAUDTEEJAAMA JUURES.
KUNA SEAL EI OLE TURVALINE.Britid ütleksid selle kohta O my God.
Võtame kiriku(olemata ise süvausklik),Kölni kirik on üks ilusamaid TÖÖTAVAID KIRIKUID,KUS ALATI TULEVAD USKLIKUD HINGERAHU SAAMA(ja seda nii katoliiklaste ja luterlaste poolt).Kirik on lahti päeviti hingerahuks ja ka on suur turismimagnet.Kas see mutt ei saa oma vasakpoolsuses aru,et sisuliselt ütleb ta osadele usklikele,HEI TEIE SEAL,TE EI SAA ENAM MINNA JA OMA RITUAALE TÄITA,KUNA ME OLEME MÕKU MÕKU,EI HOOLI TEIE TUNNETEST JA ÜLDSE EI HUVITA MINGITE KIRIKUTE TURVAMINE JA EUROOPA KULTUURI JUURED.
Raudteejaam,NÜÜD SIIS SEE MUTT ÜTLEB,ET NAISED EI OLE TERETULNUD RONGIDEGA SÕITMA,KUNA SORRI,ME EI SAA KORDA LUUA,SEST ÄKKI ME SOLVAME KEDAGI.......OMAS FEMINISMIS JA SOTSIALISMIS PANEB TA NAISED AASTASSE 1900,KUS KA EUROOPAS NAISED SÕITSID RONGIDEGA ENAMJAOLT MEESTEGA,SEST NII OLI KOMBEKS ja kõige tipuks see jõeäärne pargiala,MIS ON VÄGA KAUNIS JA ALATI RAHVAST TULVIL,NOORTE EMADEGA,KES JALUTAVAD LAPSED KÄRUS JA ON KA PALJU ROMANTILISI NOORPAARE,SEDASI TULEVAD VARSTI NAISTE MEHED KAIGASTEGA OMA KAASASID TURVAMA JA SIIS ON SELLEL POLIITKORREKTSUSEL LÕPP.
Mida see õnnetusehunnik mõtleb,Köln on praegu maailm tähelepanu punktis,eriliselt jälgivad seda britid ja olen kindel,et VAADATES VÕIMUDE REAKTSIOONI KÕHKLEVAD BRITI KODANIKUD,KES VEEL EI OLE OTSUSTANUD ÜTLEVAD KOOS,NO WAY FOR STUPID,IGNORENT AND NOT SECURE EU.Ma ei saa aru Merkelist,kes poliitikuna peaks sama tajuma,veelgi enam ei saa ma aru sotsidest,kes on andnud sellega trumpkaardi vastaste kätte oma ignoretse linnapea näol.
Mul on kolm sõna:MANDUMINE,MANDUMINE,MANDUMINE.
Walter2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Walter2 »

Järgmine samm siit on lihtne ennustada - äärmuslike jõukude pogrommid sisserändajate kallal on vaid aja küsimus.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Kasutaja avatar
MMX
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MMX »

Svejk kirjutas:Kui kogu see põgeniketulv pidavat olema suur äri, siis on ju pagulaste puhul tegemist inimkaubanduse ohvritega?
See on isegi riiklik äri. Kuipalju riigi raha läheb majutamiseks, toitmiseks, rahva rahustamiseks jne jne ning kõike seda tehakse riigi tellimusel riigihankega. Ja riigihange, nagu teada, läheb enamasti oma jopedele.

Lihtsalt teadmiseks - igasuguse abistamise puhul jõuab abisaajateni MAKSIMAALSLT 80% abistamiseks suunatud resurssidest, ehk abistajatele jääb 20%. Enamasti on see % väiksem. Inglismaal leiti näiteks heategevusorganisatsioon, kus abisaajateni jõudis 1% rahast.
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

kaugeltuuriv kirjutas:Mul on kolm sõna:MANDUMINE,MANDUMINE,MANDUMINE.
Need viimased kolm sõna võtavad probleemi ilusti kokku. Sellest heaoluühiskonda mandunud ja pedestunud Lääne-Euroopast pole sissetungijatele ja nende taga olevatele jõududele vastuhakkajat. Ainus lootus ongi Ida-Euroopa rahvastel, meie pole veel (väheste eranditega) jewrodebilismist rikutud.

http://uueduudised.ee/frau-merkeli-kuum ... e-olekors/
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Mind siin vahepeal hakkas südametunnistus vaevama, et käitusin (vist) ebasobivalt moderaatori kohta, kui nimetasin KÖLNi politseid mökudeks..

Viimaste postide valguses siin olen (õnneks) oma südamerahu siiski jälle tagasi saanud :mrgreen:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

"The Guardiani" pikem lugu, kus on kirjas ka ksf kaugeltuuriva poolt välja toodud arengud. Muuhulgas ütleb politseiülem välja, et siseministril on samuti vastutus - siseministeeriumil pole viimasel ajal auru jätkunud mujale kui Baierile.

"Daily Maili" kajastus. Kölni linnapea on möönnud, et tõesti on piirkondi, kuhu politsei ei lähe.

Mõlemad korralikud artiklid, soovitan lugeda.

Merkel ajab ikka mingit jura. Möönab nüüd, et on vaja põgenikevoolu vähendada, aga seda tegi ta juba eelmise aasta lõpus. Praegune avaldus on reaktsioon Taani ja Rootsi piirikontrollile. Kölni, Frankfurti ja Stuutgardi sündmustele pole vist kuidagi reageerinud?

Lumega on raske rännata. Tõepoolest.

---

Ülevaade Saksamaa immigratsioonitaustaga rahvastikust.
Endise NSVL alalt pärit sakslaste järeltulijad suhtuvad immigrantidesse skeptiliselt.
Pilt

Arvamusküsitluste tulemused: mida teha ISIS-e ja põgenikega:
isis_poll.jpg
Kasutajanimi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kasutajanimi »

Kurjam kirjutas: Sellest heaoluühiskonda mandunud ja pedestunud Lääne-Euroopast pole sissetungijatele ja nende taga olevatele jõududele vastuhakkajat.
Kas räägid oma kogemustest lääne-euroopas või sellest mida oled lugenud meedia vahendusel?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Eesti ajakirjandusest.

Advokaat peab Kölnis naisi ahistanute süüdimõistmist ebatõenäoliseks.
Aastavahetuse ajal Saksamaal Kölnis naisi ahistanud meeste süüd on väga keeruline tõestada ning nende süüdimõistmine seetõttu vähe tõenäoline, arvab Kölni ülikooli kriminaaladvokaadist teadur Nikolaos Gazeas.

«Isegi ühe kurjategija süüdimõistmiseks on võimalused väga väikesed,» ütles Gazeas intervjuus Deutche Wellele, viidates asjaolule, et naisi ahistanud ja röövinud isikute kindlakstegemine on keeruline.
Eks ta nii olegi. Tulevad lõputud vaidlused selle üle, kes keda hämaras ära tundis või mitte. Reaktsioon on lootusetult hilinenud ja midagi nende ahvidega enam ei tehta. Tuleb valmistuda järgmiseks juhtumiks.

"Eesti Päevalehe" kajastus Kölni sündmustest. Ainuke infokild, mis vist pole siit veel läbi jooksnud:
Jaamas sees olles avastas ta, et telefon oli kadunud, ja läks politseipunkti vargusest teatama. „Seal oli palju tüdrukuid, kõik nutsid ohjeldamatult,” meenutas Anna, kellele ärritunud politseinik oli öelnud, et mingu teatagu vargusest kuskil mujal. „Ma olin tõesti vihane, et mind nii ebasõbralikult koheldi. Nende vastutus on tegutseda ja kaebuste suure hulga järgi sel ööl pidanuks nad mõistma, mis toimub.”

„Varsti pärast keskööd tuli meie juurde esimene naine,” rääkis ajalehele Express anonüümseks jääda soovinud politseinik. „Nuttes ja šokeerituna kirjeldasid nad, kuidas neid oli seksuaalselt ahistatud. Me läksime rahvahulka naisi otsima. Ma tõstsin ühe maast üles. Ta karjus ja nuttis. Temalt oli aluspesu ära rebitud.”
---

Märt Avandi vabandab selle pärast, et ütles, et tal on Eesti rahva pärast häbi:
Siinkohal ma teeksin ühe paranduse. Ma tegin Roald Johannsoni saates mõned kuud tagasi ühe suure vea, rumala üldistuse, kus ma ütlesin välja sellise lause, et mul on Eesti rahva pärast häbi. Tol hetkel oli see tegelikult keelevääratus, pisike näpukas. Aga kui ma seda hiljem natuke analüüsisin, sain aru, et see oli sisuline ja väga suur viga. Loomulikult pidasin ma selles hetkes ja kontekstis silmas inimesi, kes on võimelised minema Toompeale loosungitega, et homod, minge ravile ja neegri koht on Aafrikas. Selle taga ma olen endiselt. Jah, selliste inimeste pärast ongi põhjust häbi tunda. Aga selle üldistuse pärast, mille ma tol korral tegin, ja mida on mulle nüüd viimaste kuude jooksul väga palju kordi ette heidetud, selle pärast ma vabandan tegelikult. Ma ei mõelnud seda üldse nii ja need etteheited on selle koha pealt õigustatud.
---
Kasutajanimi kirjutas:
Kurjam kirjutas: Sellest heaoluühiskonda mandunud ja pedestunud Lääne-Euroopast pole sissetungijatele ja nende taga olevatele jõududele vastuhakkajat.
Kas räägid oma kogemustest lääne-euroopas või sellest mida oled lugenud meedia vahendusel?
Tõenäoliselt vaatab RT-d ja "Sputnikut".
Kasutaja avatar
Wots
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wots »

Mina isiklikult Saksamaa politseinikke ei teeks maha. Kui juba riigil puudub selge suund, mida pagulastega peale hakata ning kuidas teemat käsitleda siis on sekeldus tõmmutega viimane asi mida tavaline reapolitseinik tahaks. Selleks peab olema selge ülekaal ning kindel teadmine, et ei saa rassismi süüdistust kaela ning lõpuks hoopis ise ei jää "üleliigse jõu kasutamises" süüdi.

Kogu asi on juba kõrgemalt poolt mäda. Loogiliselt võttes pidanuks kohe kui juba siis naispolitseinikule käsi püksi pandi ja rüselus tekkis kohale saabuma täiendavad abijõud kes siis kogu piirkonna oma kontrolli alla võtavad! Hetkel jääb mulje nagu kogu asi vaikiti maha ning juhtunu taheti teha olematuks. Päris massiivne üritus oleks 1000 inimese vahistamine/ülekuulamine jne olnud.

Sisuliselt teab ju iga politseinik Saksamaal nüüd, et kui tegemist on võimalike pagulastega siis halva stsenaariumi korral jääb ta üksi !!
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Jah, ma olen nõus. Sellisteks juhtumiteks peab olema ülekaalukas jõud kohal, mitte paar patrulli. Need ei muuda midagi. Selleks, et politsei kohalolekut linna peal oluliselt tõsta - nii pidevalt kui sündmuste ajal - võib olla vaja hulka muutusi, sh. eelarvelisi ja poliitilisi.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Seda häbivärki on siin nüüd käsitletud ja mitmedki persoonid on ennast häbitule paistel presenteerinud...

Võtan oma vahepeal kogunenud mõtted kokku:

Omal ajal olid meil siin Eestimaa peal kadakasaksad. Sellised natuke paremad inimesed kui tavalised eestlased. Ei pruukinud saksa keelt täielikult vallatagi, piisas kui vahepeal oich ja fuich ütles ja oh mein gott.
Ühesõnaga oma rahva häbenejad ja ennast sellest distantseerijad. Ja võõraste (saksa) sulgedega ehtijad.

Nüüd näikse traditsioon jätku saavat ja klass "kadakaeurooplased" on sündinud :D
Oma rahvast distansteerujad ja ennast võõraste sulgedega (kogu see tolerastiline butafooria jne) ehtijad.
Kusjuures ma olen kindel, et väga paljud "sallijad" tegelikult ei teagi, mida nad teevad - lihtsalt soovivad olla "progressiivsed" :mrgreen: , ehk kaasa läinud peavoolumeedia poolt pealesurutava "ametliku" ideoloogiaga. Lihtsalt on alla neelanud, seedinud ei ole. (aga ega lant ei olegi seedimiseks mõeldud 8) Lihtsalt iga landiga käib kaasas konks :) )

Lõpetuseks:
Jaan Kross ütles et, eestlased on minu rahvas ja paremat rahvast mulle pole antud ja ma olen rahul sellega mis on.
Täpne tsitaat ei ole, kes mind selles osas kohendab, tänan ette
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
kana tagumik
Liige

Postitus Postitas kana tagumik »

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=73370339

neile, kes siiralt usuvad, et eesti toob salaja sisse tõmmusid, hammustamiseks siis see.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline