SÜMBOOLIKA KOLLEKTSIOONID
Re: SÜMBOOLIKA KOLLEKTSIOONID
On veel mingit versiooni?
Kui pihta ei lase,siis vähemalt mööda lased!
uuendasin oma kollektsiooni pilte ka, ja siin nad nüüd on. Seda kogu on kõvasti reformitud, muudetud, aga praegu on ta selline (maavägi+õhuvägi, välja arvatud siis igasugu õlakud, kaitseliit, rinnasildid, merevägi, käepaelad jmt). On puudu ka ikka veel, aga siiski enamik olemas. Kokku ca 158 embleemi. Head vaatamist!
https://picasaweb.google.com/1159883936 ... eemideKogu
https://picasaweb.google.com/1159883936 ... eemideKogu
[b]korjan EW / EKV käiseembleeme[/b]
Natuke uuendust jälle. Sisekaitse oma suhteliselt haruldane ja on hea leid.
Tere
Kas keegi juba raamatut ei hakka embleemidest kirjutama? Et mitu varianti millest mida. Õmblused, variatsioonid jms.
Endal muidu mingi 50-60 embleemi, erilisi väga pole, ei hakka veel ülesse pildistama.
Kas keegi juba raamatut ei hakka embleemidest kirjutama? Et mitu varianti millest mida. Õmblused, variatsioonid jms.
Endal muidu mingi 50-60 embleemi, erilisi väga pole, ei hakka veel ülesse pildistama.
Raamat peaks tulema 100 vabariigi aastapäevaks
selline väike siseinfo mul.

on mingi organisatsioon nagu Kaitseväe sümboolikanõukogu vms, las nemad teevad selle töö ära. Minu asi on korjata erinevaid embleeme, nende asi see paberile panna 

Piisas vaid mainida, et embleeme kogun ja postkast umbes. 
Midagi kahjuks vahetada pole.

Midagi kahjuks vahetada pole.
üks väga haruldane kupi embleem. Endal see puudub
- Manused
-
- 5.jpg (226.49 KiB) Vaadatud 5526 korda
väga asjalik Vahipataljoni kogu!!
Oleks nüüd kellelgi inimesele vahipati kõrbe embleemi anda.
Tere!
Tekkis väike küsimus, kas keegi teab täpselt, mis eriala embleeme on antud perioodil välja antud? Tahaks keskenduda sellele perioodikale, ja kokku ajada endale neid! Ehk siis, mis mul siit veel puudu on?
Panen illustreerimiseks ka pildi.
Tekkis väike küsimus, kas keegi teab täpselt, mis eriala embleeme on antud perioodil välja antud? Tahaks keskenduda sellele perioodikale, ja kokku ajada endale neid! Ehk siis, mis mul siit veel puudu on?
Puudu on kindlasti: kahurväelase,muusiku,pioneeri ja õhuväelase erialaembleemid.Endal nendest olemas pioneeri ja õhuväelase oma.Teisi olen lihtsalt näinud.Lisaks on mul erialaembleemide hulka sattunud ka üks päevinäinud tikitud sideeriala embleem.ggdag kirjutas:Tere!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline