SÜMBOOLIKA KOLLEKTSIOONID
Re: SÜMBOOLIKA KOLLEKTSIOONID
Sellised mul. Erinevate toonivahedega olen näinud neid veel aga tikkitud ei ole kohanud ka rohkem.
mis ajajärgu omad need on üldse?? Lihtsalt uudishimust!! Ja kus neid kasutati??
[b]korjan EW / EKV käiseembleeme[/b]
Need on EKJ algusest 90ndatel.
Omal sellised varasemad. Siit näeb peastaapi mida pole veel kajastatud.
https://www.dropbox.com/s/aplyhrfdlmazh ... d.JPG?dl=0
https://www.dropbox.com/s/aplyhrfdlmazh ... d.JPG?dl=0
Lõpuks siis jäägerkompanii embleem olemas
. Haruldased veel KL Tartu trükitud embleem, sinine piirivalve ja väidetavalt kõige esimene viru sinine hallide mõõgadega embleem.

priit666 kirjutas:Lõpuks siis jäägerkompanii embleem olemas. Haruldased veel KL Tartu trükitud embleem, sinine piirivalve ja väidetavalt kõige esimene viru sinine hallide mõõgadega embleem.
Vägev lisa sul!

Osta.ee teeb imesid
Ega kergelt need ei tulnud 

Kui pihta ei lase,siis vähemalt mööda lased!
Mis see lõpuhind oli kremplil ?
õnnestus saada endale KL Valgamaa maleva Helme malevkonna embleem
- Manused
-
- IMG_9223.JPG (18.45 KiB) Vaadatud 5955 korda
Huvitavad auastmed taanlastel.
Uuemat kraami ka vahepeal. Hea kui on palju häid tutvusi ja tuttavaid, kes kaasa aitavad kogumisel 

to Priit: kuigi ma KLi ei korja, siis on massiivne lisa sul taaskord. Isiklikult meeldivad ikka need, mida endal ei ole
2. jvbg tavavormi oma koos päisega ja Lennubaasi kõrbe embleem on mul puudu!

Vaatan pilte ja kadestan, vägevad asjad on mehed omale kogusse saanud ...
Näiteks vana SOG-i olen ammu-ammu otsinud, kuid seni pole õnneks läinud.
Ka minult mõned pildid viimase aja uutest tulijatest. Esimesel pildil Slovakkia politsei ja tuletõrje/pääste embleemid koos rohelise niidiga ROK embleemiga (lõpuks ka see kätte saadud). Teisel on Venemaa miilitsa spetsnazikute omad: OMON Bastion ja mõned üldised (st mitte konkreetse üksuse tarbeks) embleemidОтряд Специального Назначения МВД России (need peaks olema SOBR-tüüpi üksused, kui neil nimi vahepeal muudetud oli).
Kui SOBR (vahepeal OSN) on mulle enam-vähem selge funktsiooniga üksus, siis venelaste OMON on suht arusaamatu: kõige enam näeb neid märulipolitseina töötamas, kuid neil on ka pantvangide vabastamise jms eriliste ürituste tegemised. Mingi tavamiilitsast parema ettevalmistusega multifunktsionaalne kiirreageerimisjõud: kui vaja, teevad märulit; kui vaja, siis arreteerivad bandiite või vabastavad pantvange?

Ka minult mõned pildid viimase aja uutest tulijatest. Esimesel pildil Slovakkia politsei ja tuletõrje/pääste embleemid koos rohelise niidiga ROK embleemiga (lõpuks ka see kätte saadud). Teisel on Venemaa miilitsa spetsnazikute omad: OMON Bastion ja mõned üldised (st mitte konkreetse üksuse tarbeks) embleemidОтряд Специального Назначения МВД России (need peaks olema SOBR-tüüpi üksused, kui neil nimi vahepeal muudetud oli).
Kui SOBR (vahepeal OSN) on mulle enam-vähem selge funktsiooniga üksus, siis venelaste OMON on suht arusaamatu: kõige enam näeb neid märulipolitseina töötamas, kuid neil on ka pantvangide vabastamise jms eriliste ürituste tegemised. Mingi tavamiilitsast parema ettevalmistusega multifunktsionaalne kiirreageerimisjõud: kui vaja, teevad märulit; kui vaja, siis arreteerivad bandiite või vabastavad pantvange?
- Manused
-
- slovakid.jpg (121.37 KiB) Vaadatud 6484 korda
-
- RU_spetsid.jpg (106.76 KiB) Vaadatud 6484 korda
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline