Kaasmaalased Aleksander ja Dimitri kutsuvad kaevama.

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
OveT.
Liige
Kontakt:

Kaasmaalased Aleksander ja Dimitri kutsuvad kaevama.

Postitus Postitas OveT. »

Kaasmaalased Aleksander ja Dimitri kutsuvad välismaalasi osa saama Eestimaa põues peituvate sõjasäilmete otsimise ja leidmisega kaasnevast adrenaliinilahvatusest.
Kaevereisid nii saartele kui mandril.
http://www.aboutww2militaria.com/miltary_tours.htm
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Ei tule lahti :(
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Arnold kirjutas:Ei tule lahti :(

Proovisin uuesti- töötab. Ei oska midagi öelda.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
Rändur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rändur »

Sellest foorumis ju juba juttu olnud, ja ka sellest kes armsad kaasmaalased on (või kuhu kuuluvad)?...
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Need tegelased jah üsna tuntud mehed.Tundub,et oma vantidest saaremaal ja mujal veel vähe on,et nüüd tuleb teisi mujalt sisse tuua.Ja toovad ka.Meie siin eestimaal aga arutame kuidas metalliotsijaid ära keelata jne.Peaasi,et meie enda huvilised mitte metsa ei pääseks,vandid aga teevad mida tahavad..Ühel fotol peaks see õnnetu sõjamasin olema,mis eelmisel aastal leiti ja maha müüdi ,õnneks jäi asi siia.Ülemisest reast keskmine foto on minu tehtud ca.15 a. tagasi Krivasoos ajakirjandusele.Kuidas nende kätte sattus on müstika.
Kasutaja avatar
Kessel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kessel »

"Kellel on raha , sellel on ka võimu !" Eesti uus vanasõna ju.
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Selle lingiga on midagi ikka lahti, ei tööta!
Kas siis nendest vantidest kuidagi jagu ei saa? Tuleks petekaga kuidagi välja meelitada ja kael kahekorra keerata. Selleks oleks vaja välismaa sõpru, kes kaasa mängiksid. Lihtsalt targutamisest poleks abi. Noored militaristid peaksid ühinema ja asja paika panema, mina olen selleks aktsiooniks juba liiga vana, võin moraalselt toeks olla :)
Anton - horridoo!
vdreving
Liige

Mis neid ikka nii väga välja meelitada.Kui maa juba labidat kannatab peesitavad teised igal nädalavahetusel Saaremaal hr.Tõrsi maamajas.Sinna neil lausa baas loodud.Seal neid igasuguseid nii Vironiast,kui lõpetades nende Dimade ja Aleksandritega.Ise samuti vana mees ja pole aegagi selliseid kloune püüda,selleks ikka teised instansid olemas,kes selle eest lausa palka saavad..Muidugi oleks tore ühendada noorte militaristide jõud,kes silmad - kõrvad lahti hoiavad,siis oleks sellistel hoopis raskem omi asju ajada.Ma proovisin seda just mõni aeg tagasi teha,kuid nagu näha oli pidasid mõned seda väga halvaks ja seadusevastaseks ettevõtmiseks.Hea veel,et lausa ära ei lintsitud.Nii,et kõik jätkub ilmselt endiselt.
oliver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oliver »

Tõrs ka nende kaakidega seotud?
vdreving
Liige

Kas nüüd just seotud,ei tea.Pigem kasutavad libeda jutuga sellid lihtsalt hr.Tõrsi usaldust kurjasti.Fakt on aga see,et seal nad baseeruvad.Eelmisel aastal olid teistel ka miniekskavaatorid renditud ja kaevasid nendega täiesti rahulikult Sõrves.Kui ma nüüd sellest seal räägiksin ,kus vaja siis öeldakse jälle,et ma liialdan ja puhun mulli.Selle aja jooksul,mis me siin omavahel jageleme ja arutame kes on õigem tegija ja mida peaks tegema on venelased juba ammu koos välisturistidega kõik segi kaevanud.Olen mitmeid aastaid Saaremaal välitöid teinud,kuid kohaliku muinsuskaitseinspektorit pole õnnestunud silmast - silma näha.Ja mida teebki üks pensionieelikust naisterahvas niisuguste meestega nelja silma all kokku saades?Teoreetiliselt oleks nagu inimesel sellel ametikohal võimu aga praktikas on asi hoopis teine......... .Oli kord Narva kandis juhus,kus nn.kallid kaasmaalased keerasid saksa kalmistu pahupidi ja üritasid säilmeid müüa 150 EEK - i kg.Arnold siit foorumist tuli kohale ja lasi kriminaalasja teha.Tunnistajaid oli nii,et tapab.Arvate nüüd,et midagi juhtus ka või? Kolmandal päeval sõitis uurija kohale ja teatas,et kriminaalasi on lõpetatud.Niipalju siis teatamisest ja asjade ametlikuks tegemisest.
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

vdreving kirjutas:Need tegelased jah üsna tuntud mehed.Tundub,et oma vantidest saaremaal ja mujal veel vähe on,et nüüd tuleb teisi mujalt sisse tuua.Ja toovad ka.Meie siin eestimaal aga arutame kuidas metalliotsijaid ära keelata jne.Peaasi,et meie enda huvilised mitte metsa ei pääseks,vandid aga teevad mida tahavad..Ühel fotol peaks see õnnetu sõjamasin olema,mis eelmisel aastal leiti ja maha müüdi ,õnneks jäi asi siia.Ülemisest reast keskmine foto on minu tehtud ca.15 a. tagasi Krivasoos ajakirjandusele.Kuidas nende kätte sattus on müstika.

ma seda sõjamasinat ei näe ja sinu tehtud pilti?
vdreving
Liige

Mina küll näen.
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

mötled seda t-34?
vdreving
Liige

See millel rist peal on,ilma luugita? On see siis 34 ?.Üldse ei pea ennast rasketehnika alal asjatundjaks,paistab teist ju üsna vähe välja ka.Parempoolne foto,kus need sapöörikäärid jm.praht peal on minu tehtud.See saksa masin ,mis suvel müüki läks oli ka samasugusel maastikul ja ilma luugita,luuk leiti hiljem veidi eemalt.
vdreving
Liige

Ilmselt ajan midagi siinkohal segi.Kas on tegemist selle kolakaga,mille Sedunov välja tiris?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist