Muidugi on demagoogia. Sellele ma rõhusingi. Täpselt samamoodi on demagoogia see, et tankid hoiavad kõik halva ära. Olenemata sellest, kas meil on 44 CV-d või 44 Leo 2A7 on Narva enne ära võetud kui need masinad Narva alla jõuavad. Edasi tuleb rünnak Narva võtjatele. (Iseasi on see kui tankid on varustatud lahingmoonaga ja mehed 24/7 valmis reageerima nii 5 min jooksul alates telefonikõnest Narvas või kohe Narva külje all.)Kapten Trumm kirjutas:Kasutajale taara:
Selline küsimuse püstitus on demagoogiline ning selle tegemise eesmärk oponenti lollitada juba enne vastamist.![]()
Ei aita. 44 CV-d ka muide ei aita.
No mulle jääb mulje, et riiklik/parteiline valvekommentaarium on peale Postimehe anonüümse foorumi sulgemist siia kolinud. Kohe tõsiselt. Ilmub mingi asjamees eikuskilt, kellel pole staaži ollagi ja kukub siin vanu hunte seina lööma ja põhjapanevaid avaldusi tegema "loota tuleb poliitikute tarkusele"Lihtsalt mõned inimesed suunavad juttu alati sinna.
Minu arvates ei öelnud gooligan selle postitusega mitte kui midagi valesti. 24/7 5min jooksul reageerivat armeed ei suuda me kunagi omale saada. Selle poliitikute tarkuse asemel ütleksin pigem julgus, et vastu hakata. See ei tähenda seda, et meil ei peaks head relvastust olema.
Kui USA piir käiks vastu Venemaad, siis olukorras kus Pihkva diviisil tuleb uraaa hetk peale, et võtame New Yorki ära, siis ilmselt see ka võetaks ära enne kui USA sõdurid valmis vastama on. Peale seda tulevad USA-kad ja löövad venelased NY-st välja.
PS! Ilmselgelt läheksin sõtta 2A7-ga, sest esiteks on/oleks see vägev aparaat ja teiseks see, et ilmselgelt on see tugevam ja elujõulisem aparaat.