Liikumine Odini sõdurid ehk "Soldiers Of Odin Estonia"
Re: Liikumine Odini sõdurid ehk "Soldiers Of Odin Estonia"
Fucs, aitäh sulle põhjaliku ja hästi argumenteeritud postituse eest!
Mina ka tänan Fucs.mhmrr12 kirjutas:Fucs, aitäh sulle põhjaliku ja hästi argumenteeritud postituse eest!
Ee, ma nagu vist valesti võin mõista eelkirjutajate kilkeid ... Et kui ma olen Taarausku ja ei jaga europedede siiruviirulist maailmanägemust, siis järelikult mind potentsiaalselt finantseerib Putler ja KAPO aastaraamatus oleks koht broneeritud ? 

* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
Kulibin, kui Sa oled piisavalt loll andmaks allkirja taolisrle jaburdusele, nagu seda on teinud Odini sõdurite seltskond, siis pole sinu jaoks vahet, kas Putin või ämm- kes tahab, see ka sinuga manipuleerib... 

Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Vabandust herr Lemet, ma olen kergelt paranoiline ja tunnetasin mõningat ÜLDISTAMIST. Ei enamat. 

Isand Fucsil on igal juhul tuline õigus- sellesse punti sattumisega tõmmati või tõmbas Odini vennaskond endale vähegi mõtlemisvõimelise elanikkonnakihi silmes uhkelt ja kohinaga vahuvee peale...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Mina isiklikult ei uskunud hoopis seda, et maskid nii ruttu ja algeliselt eest visatakse.herman30 kirjutas:Kas teie ometi hakkate uskuma mida ma olen korduvalt siin rääkinud et Odinilaste taustal on Vene raha ja võimud?
Tülgastav on põhjamaise Jumalaga läbustamine. 

-
- Liige
Äriregistris igatahes MTÜ Odini Sõdurid ei eksisteeri.
Eks sealt kust vaja surati osavalt odinid sisse, aga unustati, et sellist MTÜ-d äriregistris pole, pingutati üle. Eesti vanemad ja euroopa rahvusrinne on kenasti äriregistris sees.
Kes ees see mees saab nüüd mis iganes äriühinguna "odini sõdurid " luua ja nonde nn. "õigete" odinitega - kui nii saab suvalist kampa nimetada, poleks tol äriühingul midagi pistmist, näiteks.
Et siis seisuga 30. märts 2016 pole äriregistris Odini sõdureid, kirjutan, kuna nt võib see suht kiirelt sinna tekkida kui prohmakat märgatakse.
Ilmselt eesti ajakirjandus jällegi osavalt kremli propa ohvriks langend.
Eks sealt kust vaja surati osavalt odinid sisse, aga unustati, et sellist MTÜ-d äriregistris pole, pingutati üle. Eesti vanemad ja euroopa rahvusrinne on kenasti äriregistris sees.
Kes ees see mees saab nüüd mis iganes äriühinguna "odini sõdurid " luua ja nonde nn. "õigete" odinitega - kui nii saab suvalist kampa nimetada, poleks tol äriühingul midagi pistmist, näiteks.
Et siis seisuga 30. märts 2016 pole äriregistris Odini sõdureid, kirjutan, kuna nt võib see suht kiirelt sinna tekkida kui prohmakat märgatakse.
Ilmselt eesti ajakirjandus jällegi osavalt kremli propa ohvriks langend.
MTÜ Soldiers of Odin Estonia (reg.nr. 80398057) Kinnitatud 01.03.2016 (esmakanne)
Ma näitasin seda teemat ühele S.O.O. toetajale, kes on EKV reservohvitser kapteni auastmes. Ta ei usu. Kõik pidi vale ja laim olema.Roamless kirjutas:Ei tea, kas foorumi liikmete hulgas odinlasi päris on, küll on aga esinenud siin nende kaitsjaid. Nad võiksid siis siin sõna võtta ja "peavoolu meedia" kallutatud uudise ümber lükata. Minuarust nõue, et lõpetataks piiri väljaehitamine on odinlaste ja rahvuslaste poolt suisa debiilne. Ise ju postitavad sotsiaalmeedias hirmulugusid, kuidas islamijalgratturid üle Norra ja Lada islamistid üle Soome piiri voorivad. Läbi Läti pole meile eriti kedagi tulnud, kuid on väga suur võimalus, et üle Eesti-Vene piiri hakkavad venelased varsti masse suruma, et vaadata, kuipalju sisepingeid see meil tekitab.
Teiseks , protestida NATO vägede siiapaigutamise lisakulude vastu põhjendusega, et meil "lapsed selle tõttu nälgivad", on ju puhas Vene propagandameedia ammu sissetaotud möla. Kas odinlased ja rahvuslased on lasknud venelastel ennast lolliks teha või on neile kontole mõne suurema summa laekumist oodata?
Eesti odinlaste juhatus ei ole oma seotust antud petitsiooniga ümber lükkanud, nii et sinu tuttaval on aeg reaalsusega silmitsi seista.Roamless kirjutas:Ma näitasin seda teemat ühele S.O.O. toetajale, kes on EKV reservohvitser kapteni auastmes. Ta ei usu. Kõik pidi vale ja laim olema.
Odinlased tekkisid peale Kölni sündmusi,saksa politsei ei julgenud vahelesegada,valitsus varjas ja vassis.Sarnast olukorda nähti tulevat ka Soomes peale pagulaste masside saabumist.Kas Puutja kutsus desertööride hordid Saksamaale? Need rohkem Merkeli muti kutsutud külalised.Nii.et Puutja karvane käsi siin mängus ei ole,vaid Merkeli karvane krae.eikeegi kirjutas:Mina isiklikult ei uskunud hoopis seda, et maskid nii ruttu ja algeliselt eest visatakse.herman30 kirjutas:Kas teie ometi hakkate uskuma mida ma olen korduvalt siin rääkinud et Odinilaste taustal on Vene raha ja võimud?
Parem peenike peos, kui punalipp katusel!
Ta vist ei vaevunud seda petitsiooni isegi lugemamhmrr12 kirjutas:Eesti odinlaste juhatus ei ole oma seotust antud petitsiooniga ümber lükkanud, nii et sinu tuttaval on aeg reaalsusega silmitsi seista.

Ma tean mõnda toetajat veel. Nad ongi sellised, kes lihtsalt tuimalt ignoreerivad kõike, mis võiks nende maailmapilti ohustada.
Midagi selgeks teha saab inimesele, kes on ise valmis õppima.
Kuule, meie siin räägime aiast, aga sina aia august. Kui esindad odinlasi, siis küsimus, miks nii lollile asjale allkiri alla visati. Samuti, miks sekkutakse poliitikasse, pidi ju tegu olema apoliitilise organisatsiooniga, mille ainus ülesanne on kaitsta Eesti elanikke islamipagulaste poolse vägivalla eest. Nüüd aga tehakse poliitilisi avaldusi ja nõutakse koos Kremli käpikutega seaduslikult valitud valitsuse tagasiastumist. See nn nõudmine on tõenäoliselt juba Kremli meedias mõnuga äramainimist leidnud stiilis "suured rahuolematud eestlaste ja venelaste rahvahulgad nõuavad ebakompetentse valitsuse tagasiastumist". Ühesõnaga on vabatahtlikult hakatud naaberriigi tööriistadeks. Kas varsti on oodata odinlaste esindaja esinemist koos Ojulandiga mõnes Vene propagandakanalis?Odinlased tekkisid peale Kölni sündmusi,saksa politsei ei julgenud vahelesegada,valitsus varjas ja vassis.Sarnast olukorda nähti tulevat ka Soomes peale pagulaste masside saabumist.Kas Puutja kutsus desertööride hordid Saksamaale? Need rohkem Merkeli muti kutsutud külalised.Nii.et Puutja karvane käsi siin mängus ei ole,vaid Merkeli karvane krae.
Unforeseen consequences
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: alfa hotel ja 1 külaline