Õnnitlen Võidupüha puhul.

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VANA LÖUKOER »

kammarrajurra.
asju tuleb nimetada ikka öigete nimedega.selline möödalaskmine on teiste riikide körgemate tegelinskite jaoks paras naerukoht.ega neil,vanadel kommaritel ei saagi jääda meelde rahvuslikud tähtpäevad.kunagi ja lubas sm rüütel ise,et kodanlikku eestit ei tohi enam kunagi tekkida.... :evil:
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!

MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
lembetu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lembetu »

Vabadus kirjutas:Jään siinkohal neutraalseks aga samas presidendi halvustamine on minu arvates siiski taunitav tegu.
Mina olen seisukohal, et president ei ole riik. President on vaid riigi esindaja.

Presidendi institutsiooni halvustamine on taunitav. See on isegi kuritegu. Samavõrd nagu ka selle institutsiooni devalveerimine vääritu või süüdimatu käitumisega presidendiks valitu poolt.

Kui "kuningas on alasti", ja ennast narriks teeb, kas siis peaksime kõik nagu üks mees jõllitama ja kiitma tema "aadamaülikonda" ning ennast koos temaga narriks tegema? Võibolla mõni ütleb, et jah, aga minul on olemas isiklik väärikus ja mina seda ei soovi.

USA kaitseminister Forrestal hakkas lollusi suust välja ajama, nädal aega ajas, siis sai jänkidel "alasti kunni" vaatamisest, enda narrikstegemisest kõrini ja nad kutsusid sanitarid. Meil kestab see "alasti kunni jõllitamine" ja tema poole koogutamine aega kahjuks edasi.

Juba siis kui mees mahepõllumajanduse konverentsil Breznevi-väärilist totaalset lollust suust välja ajas, oleks pidanud otsustajad aru saama, et midagi on mäda ja mehe vaikselt ilma kärata maha võtma.
"Ma lähen neile kallale: kuni ei jää ühtegi, kes ei tunnusta maajumalaid."
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Olen samal seisukohal. Nõukogude ajal sai mõnuga naerdud kommunistide lollust, kes ka täiesti raugastunud juhte ikka võimul hoidsid, neid mitme mehega käte alt kinni hoides valimiskasti juurde vedasid ja muid totrusi tegid. Nüüd siis kipume ise ka samas suunas liikuma. Presidendi ametikoht ei ole vanaduspensionil viibimise koht.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Tore taat muidu, pole tema vastu midagi. Pealegi ta mingil peol andis justkui mõista, et annab ameti noorematele üle.
Arusaamatuks jääb mulle see Toomas-Hendrik Ilvese teemalistes uudistes mõiste "Rüütli vastaskandidaat." Kandideerib siis Rüütel uuesti või mitte? Kui tagasi valitakse, siis tähistab ta ju presidendiametis oma 80. sünnipäeva.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Eks tal oleks ka aeg seda teha.

Aga samas ei ole mul Rüütli vastu midagi.Vähemalt on tal selge, et rahvas tahab skandaali ja vajab kedagi keda mõnitada, see annab inimestele võimaluse näidata, vähemalt kommentaari lehekülgedel, kui head ja vooruslikud nad ikka on.Ja igasuguseid skandaale Rüütel&co ka rahvale andis (ja kui ka otseselt ei andnud, siis küll Kärmas midagi väljamõttles).

Aga praeguseks oleks tal aeg loobuda, ega ta enam esimeses nooruses ole, aga kui ta ei loobu, ega ma siis ka ei kurda.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: avrnbr ja 3 külalist