BREXIT

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Re: BREXIT

Postitus Postitas Fucs »

Aitüma.
Ma ei mõelnud päris seda, et mitmendal kohal põhjustena pagulaskriis on, või kas brexit midagi UK pagulasvoogudes üldse edaspidi mõjutab, vaid pigem seda, et kas oleks jõutud brexitini ka ilma pagulaskriisita.
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

ja sa oled valmis oma pea andma selle eest! !!!
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Fucs kirjutas:Aitüma.
Ma ei mõelnud päris seda, et mitmendal kohal põhjustena pagulaskriis on, või kas brexit midagi UK pagulasvoogudes üldse edaspidi mõjutab, vaid pigem seda, et kas oleks jõutud brexitini ka ilma pagulaskriisita.
Ma arvan, et seda on võimatu öelda. 3,8% on nii vähe, et kaalukeeleks võis olla ükskõik mis.

Suurbritannia on ju kvoodikokkuleppest väljas nagu ka Schengeni alast. Samal ajal mõjutavad TV-st nähtavad sündmused inimese aju ikkagi - ka siis, kui neil tegelikult ei ole tema eluga suuremat seost.
Viimati muutis Kriku, 26 Juun, 2016 18:26, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Kriku kirjutas:
Fucs kirjutas:Aitüma.
Ma arvan, et seda on võimatu öelda. 3,8% on nii vähe, et kaalukeeleks võis olla ükskõik mis.

Suurbritannia on ju kvoodikokkuleppest väljas nagu ka Schengeni alast. Samal ajal mõjutavad TV-st nähtavad sündmused inimese aju ikkagi - ka siis, kui neil tegelikult ei ole tema eluga suuremat seost.
Aga mida Sa ise arvad?
Kas pigem jah, või pigem ei?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Ma arvan, et pigem jah, aga see on täiesti spekulatiivne arvamus, mille toetuseks pole fakte mitte kuskilt võtta. Ja arvatavasti ei tule ka.

Probleem peamiselt selles, et need vastaste põhjendused ju kattuvad. Isik, kelle meelest immigratsioon on peaprobleem, arvab väga tõenäoliselt ka seda, et Suurbritannial on EL-is liiga vähe otsustusõigust ja kui põgenikekriisi poleks, hääletaks ikkagi vastu.

Ma ei tea, millest Rebane kirjutas - keegi võiks tõesti tema artikli siia vedada "Postimehest" - aga minu arvates ka on Brexitil häid külgi. EL-ist lahkumine vaieldakse põhjalikult läbi ja kõigil on selge, et see on võimalik ja EL võibki ühel hetkel tegelikult ka ära laguneda. Ühelt poolt õpetab paremini hoidma seda, mis meil on ja teiselt poolt demonstreerib, et vastaliste väited suveräänsuse võõrandamisest olid täielik jama.

---

Päris lõbus artikkel sellest, kuidas nii võidukad kui vähem võidukad rahvajuhid ei oska suurt midagi kosta selle kohta, mis edasi saab:
http://www.theguardian.com/politics/201 ... self-apart
Realising that trying to get sense out of Javid was a total waste of time, Marr tried his luck with Iain Duncan Smith. “What’s the plan?” he said. IDS’s face bristled with irritation. Why was everyone so keen on hearing about a plan? Couldn’t they understand that Brexit was never about having a plan? It was about taking back control of not having a plan. “How do you mean?” he said, defensively.

Marr considerately chose to start with something easy. Something tangible. The £350m per week that Vote Leave had said would be used to fund the NHS. “We never said that,” IDS replied.

“Yes you did. So even if there was £350m per week, which there isn’t, how are you going to fulfil all of your other spending promises?”

“We never made any commitments. We just made a series of promises that were possibilities.” Well, thanks for clearing that one up.

IDS reached for his Brexit media training manual. Page 3: when your appearance is going tits up and you can’t think of anything to say, lean forward and try to make eye contact with your interviewer. IDS leaned forward. Marr recoiled, unnerved by the coldness of the intimacy. Dead eyes, dead heart.

“We do need to get going on the shape of Brexit,” IDS admitted, somewhat late in the day. Three months ago might have been a better time to start. “But we will be getting some experts in to help with our renegotiations.” Back home, Gove choked on a pre-lunch glass of champagne. Experts? He’d absolutely forbidden any experts from being engaged in anything. How dare that fool IDS go so seriously off-message.
Here a cluster-fuck, there a cluster-fuck, everywhere a cluster-fuck. The rest of the EU must be quite enjoying this. Even if we aren’t.
:twisted:
Viimati muutis Kriku, 26 Juun, 2016 18:40, muudetud 1 kord kokku.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Seersant Steiner kirjutas:ja sa oled valmis oma pea andma selle eest! !!!
Kohe, kui paljastad, mihukesed molkused sulle ajaloomagistri andsid...nendega saab omaette karvakiskumine ette võetud. Hariduse ohjeldamatu devalveerimise teemadel...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Kulibin
Liige

Postitus Postitas Kulibin »

Ma ei tahaks olla provokatiivne, aga siiski küsiks Krikult, et kuidas on isiklik suhtumine Merkeli-Hollande tegemistessee ?
Et kas neil on mingi kaasus hetkesündmustesse ?
* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Kriku kirjutas:Ma arvan, et pigem jah, aga see on täiesti spekulatiivne arvamus, mille toetuseks pole fakte mitte kuskilt võtta. Ja arvatavasti ei tule ka.

Probleem peamiselt selles, et need vastaste põhjendused ju kattuvad. Isik, kelle meelest immigratsioon on peaprobleem, arvab väga tõenäoliselt ka seda, et Suurbritannial on EL-is liiga vähe otsustusõigust ja kui põgenikekriisi poleks, hääletaks ikkagi vastu.
Just.
Sama seisukoht siin.

Ma olen üsna kindel, et ilma selle nn "pagulaskriisita", ei oleks me oma Euroopaliitude ja brexititega seal, kus me praegu oleme. Mis omakorda IMHO tähendab seda, et sellel pagulaskriisil on väga oluline ja tähtis roll olnud EU lõhestamisel.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Veel üks arvamus: Briti parlament ei hääleta Brexiti poolt enne, kui on selge, mida see täpselt tähendab ja kuidas kokku lepitakse. Mistõtu on läbirääkimistega suhteliselt kiire.

http://www.theguardian.com/politics/201 ... -heseltine

Samas ei ole ma seni leidnud autoriteetset arvamust, kas hiljutine rahvaküsitlus üldse kvalifitseerub Lissaboni lepingu artikli 50 kohaseks liikmesriigi konstitutsioonile vastavaks viisiks otsustada lahkuda. Võimalik, et on igal juhul vaja hääletust Westminsteri parlamendis. Sel juhul peaks hääletus tulema enne formaalsete läbirääkimiste algust ja kokkuleppe sõlmimist. Selle kohta veel üks jutt:

http://blogs.ft.com/david-allen-green/2 ... or-brexit/

---

Akf Kulibini küsimus on nii lai, et selle peale ei oska ma midagi kosta.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Samas jälle- kas läbirääkimisi saab üldse avada ilma parlamendi poolt kinnitatud avalduseta?
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
soul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soul »

Suurbritannia liberaaldemokraatide juht Tim Farron ütles täna hommikul, et nende partei kavatseb järgmistel üleriigilistel valimistel teha kampaaniat Euroopa Liiduga taasliitumise nimel. Farroni sõnul hääletas osa britte lahkumise poolt pelgalt vihast poliitikute vastu, mistõttu on Ühendkuningriik väärt uut võimalust. Mehe sõnul reedeti inimesi, kui räägiti lahkumisega kaasnevatest positiivsetest aspektidest, nagu tervishoiu lisarahastamisest või immigratsiooni vähenemisest, mis suures osas koha pärast lahkumisotsust nende samade euroskeptikute poolt ümber lükati. „Liberaaldemokraadid võitlevad järgmistel valimistel selgelt ja kahtlemata selle eest, et taastada Ühendkuningriigi majanduslik õitseng ja koht maailma areenil osana Euroopa Liidust, mitte sellest väljaspool.“ Kuigi parlamendivalimisteni on neli aastat aega, arvatakse, et uus konservatiivist peaminister kuulutab välja erakorralised valimised, et vabaneda Euroopa Liidu meelsetest Konservatiivse Partei parlamendiliikmetest, märgib ajaleht The Guardian.
Tehti ajupesu aga mille eest siis võideldi?
Kasutaja avatar
Kulibin
Liige

Ma küsin siis lihtsamalt: Kas lgp.Kriku arvates lasub Merkelimutil mingi süü, et Brexit toimub (võib toimuda)?
Trigger
Uudistaja

Postitus Postitas Trigger »

Kulibin kirjutas:Ma küsin siis lihtsamalt: Kas lgp.Kriku arvates lasub Merkelimutil mingi süü, et Brexit toimub (võib toimuda)?
Lgp.Kriku ei saa ausat vastust anda, sest ausast vastusest tuleneks otseselt see, et tema postitused BREXIT-i kohta on hämamine.
Trigger kirjutas:
kana tagumik kirjutas:Nii nagu Barroso, keeldub ka Junker edasise euroopa föderatsiooni arendamisest loobumast, sõltumata majanduslikust ja poliitilisest hinnast. Olukord hakkab, õigemine juba meenutab Nõukogude liitu
Täpselt. Lõpuks ometi räägitakse ka probleemide tekitajast. Kõik muu on sekundaarne pinnavirvendus. Kõik muu on põhjuse tagajärg. Mugavusmigrandid, kes saabuvad hordidena on põhjuse tagajärg. Kooseluseaduse jõhker läbisurumine reformierakonna ja sotsdem-ide poolt on põhjuse tagajärg. Multikulti, "salliv" Eesti, erinevus "rikastab" kõik need on põhjuse tagajärjed.

Mitte 100%, kuid väga suures osas on probleemide tekitaja ehk põhjus ju see, et soovitakse hävitada Euroopas rahvusriigid ja tuua Euroopasse võimalikult palju mugavusmigrante Aasiast ja Aafrikast. See on ju külmavereliselt kavandatud kuritegelik plaan, mida samm-sammult viiakse juba aastaid ellu.Palju lihtsam on valitseda rahvamassi, kus on segatud erinevad rassid ja rahvad ning kus traditsionaalsed pereväärtused, rahvusriigi kultuuritraditsioonid, rahvusriigi sõjavägi, rahvusriigi väärtushinnangud jne on naeruvääristatud ja asendatud universaalse multikulti väärtushinnangutega. Protsess ju jätkub ka praegu täiskiirusel. Pidurit ei kavatstata tõmmata. Kui vaadata Lääne Euroopa suurlinnu, siis paljudes linnaosades tundub, et protsess on juba pöördumatu.
kana tagumik kirjutas:Kui siin kasutatakse käibefraasi "lihtsaid lahendusi pole", siis jäetakse ütlemata - Brüsselis ja Berliinis ei soovita lahendusi, mis ei viiks EL-u edasise föderaliseerumiseni. Toimivad lahendused paljudele asjadele EL-u sees oleks kahtlemata olemas, aga kuna nad föderalismi agendaga ei sobi, lükatakse kalevi alla. Kui tähele panete, siis "piduri tõmbamisest" võimukoridoride esindajad ei räägi, rääkijaid on, aga noil mingit reaalset võimu pole.
Viimati muutis Trigger, 26 Juun, 2016 19:36, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kulibin
Liige

Miks küll selline graafik ei üllata ? :wink:
Manused
PM_2016_06_07_brexit-01.jpg
PM_2016_06_07_brexit-01.jpg (36.93 KiB) Vaadatud 3341 korda
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

http://www.theguardian.com/politics/201 ... self-apart
Tõepoolest hea artikkel.
Saan aru,et kiired ajad aga nädalavahetuse ühe olulisema programmi saatesse saata valitsuse B kategooria mehed on lausa rumalus,ei oska kommenteerida,kas esiisikud tõesti mängisid golfi nagu väidetakse aga tragikoomiline,kui see nii oli.
Vaatasin minagi seda programmi ja ikka õnnetud nägid nad välja küll.
Lause lõpeb aga tõdemusega,mis puudutab oluliselt ka meid.Olen siin kirjutanud ennegi, et olemasoleva UK(ma ei ole kindel kas me üldse räägime aasta pärast veel Suurbritanniast,kui sellise territooriumiga ühendusest nagu praegu) kadumisel Euroopa laua tagant saab Saksamaa endale väga suure majandusmõju ja hakkab ruulima kogu kontinenti,mis meile oleks väga ebameeldiv, kui arvestada Saksamaa mänge Venemaaga.
Lause siis kõlaks sedasi:Ülejäänud EL peab seda nautida aga meie mitte.
Aga see,et siinsed foorumlased Merkelit süüdistavad samas stiilis nagu Nõuka riigi propaganda omal ajal on eriline klassika.
Kujutage nüüd ette,et meie teeme ka referendumi ja see läheb läbi ning siis tekib kaos nagu hetkel näeme UK-s,kas siis seltsimehed hakkavad ka Merkelit süüdistama, kuigi kampaania tegijad ei pakkunud programme ja reaalset situatsiooni, puhuks, kui nende asi läbi läheb.
Seda nimetatakse oma nihu mineku lükkamise teise kaela ja minu, mitteülikooli haridusega inimese otsekohehelise ütlemisega, ka rehepappluseks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline