"Tiiger" Lõunakeskuses
"Tiiger" Lõunakeskuses
Pean tunnistama, et mudelite valmistamisest ei tea tuhkagi, kui üks lapsepõlves atsetooniga kokkukleebitud Mig kõrvale jätta, aga tahtsin huvilistele lihtsalt teada anda, et nägin Tartus Lõunakeskuses kaugjuhitavat Tiigrit, nii pool meetrit pikka. Isetegijatel ehk huvitav võrrelda tööstuslikult tehtut oma oskustega?
Arvatavsti seda sama Tiigrit mainisin minagi ükskord ammu ära:
http://www.militaar.net/viewtopic.php?t=2546
Minu arvates ka päris kobe aparaat, ise sellist valmis ei ehitaks. Ja kui veel sellisele bensiini mootor peale panna, oleks üleküla masin.
Aga hinnaks tahavad vist 1400 raha kohalikus vääringus. Kui raha vabamalt käes oleks siis ostaks
http://www.militaar.net/viewtopic.php?t=2546
Minu arvates ka päris kobe aparaat, ise sellist valmis ei ehitaks. Ja kui veel sellisele bensiini mootor peale panna, oleks üleküla masin.
Aga hinnaks tahavad vist 1400 raha kohalikus vääringus. Kui raha vabamalt käes oleks siis ostaks

Kui on probleem, tõmba lõuga
-
- Liige
- Kontakt:
Mina tahtsin osta, lubasin endale, et kui töökoha leian siis ostan + jõulukink ka endale. Aga nüüd juba kolm kuud tööl ja tanki pole ikka ostnud rahast kahju olnud ikkagi.
Aga jah, Tiiger on kuhugile kadunud, juba paar nädalat. Tänase päeva 22.märt kl 19.00 seisuga oli seal poes hoopis Panther müügil.
Aga jah, Tiiger on kuhugile kadunud, juba paar nädalat. Tänase päeva 22.märt kl 19.00 seisuga oli seal poes hoopis Panther müügil.
Kui on probleem, tõmba lõuga
TIGER
Tere.
Mina igatahes muretsesin omale 1400.- eest 1/16 Tiger tanki mudeli. Juhitav puldiga ja laseb neid 6mm kuule. On tal ilusaid külgi ja ka puudusi. Liiga äkiline, torni esisoomus vaja keerata eest vaates 180 kraadi, esimeste tähikute kruvid tulevad lahti jne. Aga ikkagi võimas. Tuleks nüüd veel ilusti ära värvida. Tootja muidugi HIINA firma HENG LONG. Tundub aga, et osa juppe on samad mis TAMIYA mudelitel. Palju tühje auke, kuhu saaks kruve keerata. Vedrustus töötab OK. Tehtud juba ka kõiksugu trikke. Kohapeal keerates keerab tal üks roomik edasi ja teine tagasi. Igatahes ei kahetse seda raha paigutust.
JÕUDU JA JAKSU
Vahur
Mina igatahes muretsesin omale 1400.- eest 1/16 Tiger tanki mudeli. Juhitav puldiga ja laseb neid 6mm kuule. On tal ilusaid külgi ja ka puudusi. Liiga äkiline, torni esisoomus vaja keerata eest vaates 180 kraadi, esimeste tähikute kruvid tulevad lahti jne. Aga ikkagi võimas. Tuleks nüüd veel ilusti ära värvida. Tootja muidugi HIINA firma HENG LONG. Tundub aga, et osa juppe on samad mis TAMIYA mudelitel. Palju tühje auke, kuhu saaks kruve keerata. Vedrustus töötab OK. Tehtud juba ka kõiksugu trikke. Kohapeal keerates keerab tal üks roomik edasi ja teine tagasi. Igatahes ei kahetse seda raha paigutust.
JÕUDU JA JAKSU
Vahur
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Kui suur?Surmaingel kirjutas:Viljandis, Maksimarketis, raadio teel juhutav Tiger I: 960.- EEK
Leidsin guugeldades:
http://www.rctank.it/tanksgermany.htm
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist