Kaasaegse EV medalid
-
- Liige
- Kontakt:
Kaasaegse EV medalid
Nüüd neid juba üle kümne aasta jagatud. Kas neid keegi kusagil müügis ka on trehvanud? Iseenesest pole silmanud, ent pole ka eriti huvi tundnud.
Eriti sageli pole neid ettetulnud, kuid on olnud juhtumeid kus mees Kaitseväest või politseist kinga saanud ja siis ka oma märgid või medalid müüki pannud. Endal kogus olemas ühe, nüüdseks manalamehe, teeneka kaitseliitlase KL Tallinna maleva Ida malevkonna teenetemärk, KL Valgeristi III klass ja KL teenetemedali III klass paberitega. Sugulased arvasid, et kui pole meest pole ka medaleid vaja. Samuti panen varsti ühe veterani 7-st medalist ja mõnest märgist koosneva kogu välja, mis läheb müügiks või vahetuseks.
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Ei hakanud uut teemat tegema, kuid mu küsimus/palve on antud teemaga seotud. Sain just teada, et mu vanavanaisa, kes nüüdseks on surnud, oli KL Valgeristi III klassi kavaler, kuid vanavanaema müüs selle lolli peaga ammu maha.
vanavanaisa nimi oli Karl Anton. Orden müüdi maha koos paberitega.
Kui keegi teist midagi selle asukohast teab, andke kasvõi teada. Sooviks sellest pilti vms. Tagasi ei müüks seda nagunii mitte keegi.
aitäh!

vanavanaisa nimi oli Karl Anton. Orden müüdi maha koos paberitega.
Kui keegi teist midagi selle asukohast teab, andke kasvõi teada. Sooviks sellest pilti vms. Tagasi ei müüks seda nagunii mitte keegi.
aitäh!

Pro patria, pro liberate, pro grex!
Valgerist...
Pildid mitmes kohas üleval. Kõige lihtsam, vaata: kaitseliit.ee (ajalugu ja sümboolika). Ja statuut üleval:
http://www.hot.ee/laanemk/KL_teenetemargid.html
http://www.hot.ee/laanemk/KL_teenetemargid.html
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline