M: TERASPLAAT

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Kasutaja avatar
alo
Liige
Kontakt:

Re: M: TERASPLAAT

Postitus Postitas alo »

AGL kirjutas:Terasplaatidest mujal maailmas.
Katse 5.45x39 AK 74 7N6
https://www.youtube.com/watch?v=f6ZiSyc77uE&t=189s
Vale link sai.

P.S. "Rahvasoomus" on väga hea termin ka selle toote kohta :)
madiss
Liige

Postitus Postitas madiss »

7N6 ei ole täna enam teema, see on pigem algne standardmoon, mis oli kasutusel peamiselt Nõukogude võimu perioodil, võibolla mingil määral ka veel üheksakümnendatel, täna läheb see kraam peamiselt ekspordiks, alles hiljuti oli see kraam veel USA-s laiatarbekaup ja VF armees on kasutusel selle modifitseeritud variandid...7N6M, 7N10, 7N22, 7N24.

Lisaks veel 9×39 mm. moon 7N9, BP, SPP, mida vähe eliitsemad VF üksused oma automaatides kasutavad.
AGL
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AGL »

Tere.

Madiss, sinu oponeerimine on väga kasulik, sunnib teemale keskenduma ja ka ennast täiendama laskemoonamaailmas.

Enamus sinu poolt väljatoodud padrunimarke on aga soomustläbistav laskemoon, erimoon. Terasplaadi kaitseklass III teemas ei peaks sellest tasandist üldse rääkima. Nende üle peaks arutlema teemas keraamilised 200+€ plaadid klass IV.

Kui 7N6 on asi selge, siis jääb küsimus 7N10, kõrgendatud läbivusega laskemoon. Legaalsel teel seda eestis ilmselt ei esine, et katsetada.
Kui aga vaadata naabrite 1.8 grammisele penetraatorile omistatud võimekusi, siis tekib tunne, et on leiutatud uus tankitõrjerelv....või paneb keegi natuke jutule juurde.
HotelVictor
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas HotelVictor »

AGL kirjutas:Tere.

Madiss, sinu oponeerimine on väga kasulik, sunnib teemale keskenduma ja ka ennast täiendama laskemoonamaailmas.

Enamus sinu poolt väljatoodud padrunimarke on aga soomustläbistav laskemoon, erimoon. Terasplaadi kaitseklass III teemas ei peaks sellest tasandist üldse rääkima. Nende üle peaks arutlema teemas keraamilised 200+€ plaadid klass IV.

Kui 7N6 on asi selge, siis jääb küsimus 7N10, kõrgendatud läbivusega laskemoon. Legaalsel teel seda eestis ilmselt ei esine, et katsetada.
Kui aga vaadata naabrite 1.8 grammisele penetraatorile omistatud võimekusi, siis tekib tunne, et on leiutatud uus tankitõrjerelv....või paneb keegi natuke jutule juurde.
Selles iva ongi, et see 7N6M ja edasi ei ole VF relvajõududes erimoon, vaid sellega nad sõdivadki. Ladude ja miljonite padrunite kaupa. Ukrainlased toodavad selle pehmet tsiviilvarianti (Red Army), mida ka USAsse võib müüa (7N6M ja edasi ei tohi alates '14). 7N6 tuli välja koos AK74 samaaegselt, juba '87 asendas selle 7N6M (60HRC teraspenetraator) ja '92 asendas eelmise omakorda 7N10 parendatud läbivusega moon." The 7N10 cartridge replaced the previous variants as standard Russian service round and can penetrate a 16 mm thick St3 steel plate at 100 m and 6Zh85T body armour at 200 m.[http://grigorew.narod.ru/raznoe/kal545.htm] "

N22 ja N24 on erimoon, spetsiaalselt soomustläbistavad/AP padrunid. Pool minutit Wikipediat.

Omalt poolt viskan kinda õhku - kui saate selle 545 sõjamoonaga ka edukalt katsetada siis tulen ja ostan suurima hea meelega Teilt kaks plaati. Ehk on nõus Eesti Kohtuekspertiisi Keskus selles osas vastu tulema? Neil on igavene arsenal igasugu erinevaid relvi ja moona - samuti on neil väga high-tech ballistikalabor kõige vajaminevaga, pädevast isikkooseisust rääkimata. Kui EKEI ei aita siis TTÜ Materjaliteaduskond on teine arvestatav variant - seal on ka teatav know-how ballistilist kaitset tagavate materjalidega.
kert122
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kert122 »

eks me kõik ootame klass4 plaate rinnale, 400€ eest.

Kuule HV,Lõpeta palun kraadiklaasi sisu joomine, markeeringut st3 ei kasuta enam mitte keegi ja st3 ja xar on ikka hoopis erinevad, nii hinna poolest kui omaduste poolest, samuti töödeldavuse poolest. See on absoluutselt võrreldamatu pakutud tootega.Mis sul viga on?
Ära too sellist wikipedia löga siia, ma ei ole eile sündinud ja samuti ei ole teras mulle võõras, kaugeltki mitte, kui ma tõesti läheksin st3, või kasvõi, ohoh, st5-ga lasketiiru, siis ma postitaks siia aastal 2023, mitte praegu.
loe mu esimest postitust siin teemas, meil on kogemusi, palun usu, või mine osta endale need plaadid 400€ eest.

Kui sa satud lahingusse motolaskurpolgu võitlejatega, siis ilmselgelt võib lähedalseisev BMP potsutada 30mm sinu pihta, võib tulla ka vastase torust kuul(olgu või mercedes 1098NJM) silma, ebameeldiv lugu.
praegu pakutakse, täiesti vabatahtlikult saab osta, praktiliselt omahinnaga, aga palun, ära tee seda, ära osta, ära võta tasuta ka testimiseks, palun ei.

teste tehakse, täpselt nii kiirelt, kui jõutakse, kaasame koguaeg inimesi, ka siit.Kui sa nii tark oled, terasetööstur ja kõik muud viled, näiteks atesteeritud EVS-EN 1063:2000 spetsialist, siis ole hea, ja kirjuta mulle, ma tulen joostes sinna, kus iganes sa oled ja kuulan sind, suu ammuli ja pisar silmis.
paraadil näeme, raisk
madiss
Liige

Paar pilti ka...

7N6

Pilt

7N10

Pilt

7N22, 7N24

Pilt

Penetraatorid:

7N6- Сталь 10
7N6M- Сталь 65
7N10- Сталь 70
7N22- У12А
7N24- BK8
kert122
Liige
Kontakt:

Volframkarbiid....kuule, kas sa sõid lapsena kuivanud värvi või?!
Seda südamiku selle raha eest ei peata, saa aru juba:D
paraadil näeme, raisk
madiss
Liige

7N6M- Сталь 65
7N10- Сталь 70
7N22- У12А

Kuidas nendega jääb, peatab...ei peata?
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

Need, kes selle projekti taga on-saage aru, Teie tööd ei halvustata, vaid tahetakse näha, kuidas antud metallplaat reaalsetes oludes käitub, kui saab kuuliga pihta. Pange paar pilti, kus on seda lastud erineva moonaga ja kus see peab kinni. Või testivideo. Seda pole ju palju tahta. Sellel projektil oleks suur tulevik, kui saaks kõik soovijad oma plaadikandjad või vestid varustada plaatidega, mis tänapäeval on kallis lõbu.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
vend
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vend »

rugerile jätkuks, palun näidata palju mingi lask plaadist läbi lööb!
vend
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vend »

Pean silmas sissepoole painet.
Kasutaja avatar
pagan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas pagan »

Ma pole ekspert, aga minu kui kõrvalseisja, arvamus on et:

Esiteks ma mõtlen, et see ei ole isikukaitsevahend tööseaduse mõttes. Pole töövahend.
Pigem miski eriolukorraks kus midagigi on parem kui mitte midagi. Umbes nagu tulekustutusämber seina peal.
See "parem kui mitte midagi" väide tuleb muidugi puust ette teha ja punaseks värvida, aga ma usun küll.

Teiseks ma mõtlen, et prioriteetsete üksuste peale on kaitsevestidega juba mõeldud. Kõik kes kohal käivad on näinud.
Pigem olekski see sekundaarne taga(-vara/-la)-lahendus omal riisikol. Ja seda siin deklareeritigi.
Ülbeks minekuga hakkavad vead tulema.
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

Mis materjal too keraamiline plaadike seal vestis muidu ka originaalis on ?

Kas 1 plaat või mitmed väiksemad plaadid ?

Ilmselt oleks terasplaadikeste müüjal viimane aeg mõlda aktiivse soomuse peale ning kasutada ka stealth tehnoloogiat ning nähtamatuks tegevat riiet

Sellest saaks ikka korralik müügihitt nii siin kui sealpool Süüriat
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

See, kui see plaat kaitseb ka 5,56 või 7,62 vastu, on juba suur asi. Ka 9mm on hea. Aga hetkel tahetakse sellele lihtsalt tõestust. Ostjaid tuleb ka ilma level IV AP tasemeta. Lihtsalt hinnangut vaja, mis moona see plaat peab. Kas on stand alone plaat või töötab koos all oleva teise killuvestiga tõstes omakorda selle taset 1-2 astet? Kuna tegu terasest plaadiga siis on see sisuliselt hooldevaba aastakümneid.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
kert122
Liige
Kontakt:

pagan kirjutas:Ma pole ekspert, aga minu kui kõrvalseisja, arvamus on et:

Esiteks ma mõtlen, et see ei ole isikukaitsevahend tööseaduse mõttes. Pole töövahend.
Pigem miski eriolukorraks kus midagigi on parem kui mitte midagi. Umbes nagu tulekustutusämber seina peal.
See "parem kui mitte midagi" väide tuleb muidugi puust ette teha ja punaseks värvida, aga ma usun küll.

Teiseks ma mõtlen, et prioriteetsete üksuste peale on kaitsevestidega juba mõeldud. Kõik kes kohal käivad on näinud.
Pigem olekski see sekundaarne taga(-vara/-la)-lahendus omal riisikol. Ja seda siin deklareeritigi.

Täpselt nii ongi, videoga on tõestatud pidavus standartsele NATO moonale, AP-d ei pea.
Teeme juurde ka natuke muid kaliibreid, mida kätte saame+ on jõus pakkumine, anname plaadi mõnele foorumlasele testimiseks, ja ootame tagasisidet siia, minu arust vägagi aus.
On ka katseplaadid olemas, mis on saanud kuulipilduja valangu, AP-d, ja salvetäie 7,62mm.
paraadil näeme, raisk
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist