Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
M.R.
Liige
Kontakt:

Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad

Postitus Postitas M.R. »

Mul emand vaatas ja luges kõrvalt ning soovitas sidrunimahl asendada Balsamico äädikaga, pidavat veel parema effekti andma... Mine kokka tea, lasen tal ükspäev teha :D
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Re: Tulevane näljahäda - kas saab midagi veel päästa?

Postitus Postitas Some »

Nende veebipood: http://tacticalfoodpack.com/
Kuidas tehakse: https://youtu.be/HVvlUpYGlZc
Kui soovid ise kodus valmistama hakata, siis siit saab aparaadi: https://harvestright.com/store/
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Nii siis...
Rahakotivahel on jätkuvalt 5 (viis) euri - viisin vahepeal taara ära... 8)
DSC_0602.JPG
Fucs kirjutas:Nii siis....
Kuna härra Svejk väänab meil käsi selja taha pidevalt ja juba pikka aega, tema mitte ei ole rahul (ei rahuldu) sellega, mida ma temale vheissbuukis privaatselt räägin ja üritan selgeks teha
Niisiis. Kuna ärrad Vuksid on jätkuvalt väänanud käsa, seadnud kahtuse alla, mahakiskunud renomeed juba eelnevalt ja pole rahuldunud mitte,
mida ma talle riigikeeles rahvusvaheliste viipekeele elementide kaasabil selgeks teha üritan, siis oleme sunnitud.
jänese õlu.jpg
jänese õlu.jpg (85.38 KiB) Vaadatud 13137 korda
Avasime siis selle karbikese, kuldaväärta kirstukese, kalliks kiskund kaunikese ehitusettevõtteoma imelise:

Kõigepealt kassitest karbikaanega:
DSC_0596.JPG

Järgneb....
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Nii - kass jäi ellu. (....millegipärast küsis kohe peale manustamist õua, aga see selleks 8) )
Jätkame välispidise vaatlusega (lõhn ei ole häiriv, kuigi karp on toasoojas seisnud kuu aega. Tegelikult isegi täitsa okei lõhn on):
DSC_0608.JPG
Esimene kahvliga kangutatud käntsakas:
DSC_0607.JPG

Järgneb....
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Kudagist kaua võtab teitel see sakusmendi prepareerimine, joogi väljavalamine ja toosti väljamõtlemine, mis laseb oletada, et on juba eile õdagul saavutatud ja enamgi veel...Sievertsi Vodka Erectus????
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Ka kass kadus. Kahtlane värk. Fucs, helista ja kontrolli, botulism pole naljaasi! Muide, ma ei ole sellist konservi kunagi müügis näinud, kuskohast saab?
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Heino..hhh...IRW :lol:

Sievertsi Vodka Erectus on sealpool (teiselpool) internetikaablit minu arust lausa juba patoloogiliselt järjepidev ja jääv seisund.... seepärast ei hakka ka helistama praegu...veel.... ja kui helistan, siis 112 juba...

Piltidelt on tuvastatav, et tegemist ei ole läbi hakklihamasina lastud lihaga...samal ajal toote väljanägemine on kuidagi kahtlane... pigem kahtlane...
...põhjuseks võib muidugi olla misiganes, alustades ebapädevast fotografeerimistarvikust ja valest säriajast, ning lõpetades sellega, et konserv on olnud seal soojas toas juba selle miskise aasta või palju ta oli....

Sündmustest etteruttamata jälgime siin pingsalt edasisi tegevusi ja erinevaid kiljatusi.
Jooksev info kassi seisukorrast on ka teretulnud.
Lemet
Liige
Kontakt:

Järsku jõudis kõutsi teadvusesse fakt, et tegeletud on kannibalismiga kassimaailmas ja sestap on hiirekelder parasjagu isand Švejki saapa kohal põlgusega saba väristamas... :roll:
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Mis ma teile kadedatele ikka ütlen.... :)
On inimesi olemas kahte sorti: need kellel on 97,5% sealihakonserv (oli loomaliha kah, aga see oli 30 kopikat kallim ja seda ma ei võtt) ja need kes on ilmajäänud ja kadedad 8)
....ja nüüd piuksuvad siin. Võtame järjekorras.

Näiteks Teie Lemet eksole. Olete siin loomi piinand ja kahtlustate. Aga asjatult, kinnitan ma Teile, sest pärast seda loomkatseeksitust pole ma va kangemat suusissegi võtt ja seda osaliselt ka finantsidest tingituna (või õigemini nende puudusest, aga see selleks)

Järgneb, ärge segage vahele.....
Viimati muutis Svejk, 22 Jaan, 2017 18:37, muudetud 3 korda kokku.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Õnnestus kätte saada härrade kassist viimane pilt just....
svejk_fauna1.png

...kas peaks pöörduma kohe loomakitseliidu poole äkki või :?:
Lemet
Liige
Kontakt:

Et loomaliha oli kah ja kallim....ma olen alati oma elukale ütelnud, et kass põle lind. Kui see puu otsa linnupessa hiilib. Loom sa oled ja selleks ka jääd...isegi plekkpurgis...
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Tähendab maju ütlesin et ärge trügige vahele aga ei - kohe selga sõitma.. Okei, ma panen uuesti

On inimesi olemas kahte sorti: need kellel on 97,5% sealihakonserv (oli loomaliha kah, aga see oli 30 kopikat kallim ja seda ma ei võtt) ja need kes on ilmajäänud ja kadedad 8)
....ja nüüd piuksuvad siin. Võtame järjekorras.

Näiteks Teie Lemet eksole.
Olete siin loomi piinand ja kahtlustate. Aga asjatult, kinnitan ma Teile, sest pärast seda loomkatseeksitust pole ma va kangemat (ega ka mitte lahjemtki) kraami suusissegi võtt ja seda osaliselt ka finantsidest tingituna (või õigemini nende puudusest, aga see selleks)

Nii, Fucs, Teile: jooksvat infot kassi kohta kahjuks anda ei saa, sestparaku kass ei liiguta. Kui ma ta kätte sain, siis ta magas. Magab siiamaani.
Aga niihull see asi kui seal fuscipildil on, see asi polnud - originaalpilt on siin - "Kiisu söögijärgseisse mõtteissevajununa teemal "MIDA ma just sõin""
DSC_0598.JPG
Viimati muutis Svejk, 22 Jaan, 2017 18:59, muudetud 1 kord kokku.
Lemet
Liige
Kontakt:

Lugupeetav hiirekeldrit varbaga sorkida on proovinud? Jamiskadedussepuutub- ma olen kade jah. Aga vaadates seda maalingut pildil ei ole ma kindel, et on üleüldse misgidgi kadesteda...antiperistaltika ei ole teps mitte minu tugevam külg, et vägevate seisatavate jookide ega suveniirkonservi "100 aastat Eesti konservitööstust" osas.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Lemet - kassid magavad niikuinii 16 tundi ööpäevas niiet selles ei ole midag kahtlast - las härrad magavad, mina nende kuninglikku und torkima ei lähe.

Some: konserv on hangitud MUUGALT Õunapuu pst poest (muideks samast kohast on hangitud ka need kolm õllet mis piltidel läbi jooksnud)
hinnaga siga pisut alla kahe euro ja loom pisut üle kahe. Kilohinnaga 5+ Ma mõtlen eurodes üle viie.

Akf Hermanni poolt reklaamitav soome alternatiiv "Viljapossu" oli muideks kilohinnaga 15 ja sellise hinna eest ma ostaks ainult relva ähvardusel, kusjuures peenema kaliibri puhul jääks veel mõttesse.
(Pealegi - nüüd on teada, millega neid "viljasigu" seal soomes nuumatakse... 8)) http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.ph ... 38#p498238

Konservi maitsest: soola oli vähe, pipart ei tundnud, pisut kuiv.
Rasva "tavakonservi" mõõtu ei olnud ja ka pruunrasva polnud õieti ollagi - kui karp tühjaks sai, siis põhjal miskit teelusikatäis. Tuimavõitu, aga okei
Ma sööngi põhimõtteliselt kõike. Ahjaa - lihakiud hammaste vahele ei jäänud

Akf Fucs muidugi loomulikult jõudis juba privas pobiseda miskit seosetut mis kõlas umbes nagu "ühesordiline kuldiliha" või miskit sarnast,
aga eks tema teab neid asju kõigeparemini ja on lähedalt näind 8) ( http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.ph ... 38#p498238 )
Viimati muutis Svejk, 22 Jaan, 2017 20:01, muudetud 4 korda kokku.
Lemet
Liige
Kontakt:

Nii...saab lähipäevil ostetud ja loomade peal konsumeeritud...loomkatsed on ilmselt alahinnatud- vanaonu Uljanov oleks kah pidanud esmalt oma teooriat elukate peal proovima.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], goga66 ja 3 külalist