Õnnelikud inimesed.
Olen viimased aastad söönud teadlikult ainult kvaliteetset toitu (max 1 kord töödeldud keemiavabad põhitoiduained) ja mul tekitab selline harjukeskmine ohtralt maitsetugevdajaid, suhkruid ja emulgaatoreid sisaldav toidupakk juba teatud kõhuprobleeme
Sestap taoline pakk mu silmis palju ei maksa, kui seal sees pole nt 2 kvaliteetset konservi.
Liha ja loomsed rasvad lihtsalt püsivad kaua kõhus ega tekita pidevat isutamist, see kajastub nt üksuse paremas distsipliinis, sest puudub vajadus pidevalt midagi jõhverdada, kolistada ja krabistada. Tõsi, mitte igaühele pole jõukohane sundida end peale üles ärkamist üks 200g sealihakonserv alla neelama.
Tänapäeva inimestel, kel kipub veresuhkur piiripealne olema, tekitab hommikune kiirkaerahelveste puder suhkruga/moosiga (või muu taolise sisaldusega eine) umbes samasuguse võitlus- ja teovõime languse nagu vastase miinipildujatuli. Sestap ei või tegelasi mingil juhul lubada enne söögi ligi, kui kõik ettevalmistused tõesti tehtud on - väljend "pudrust purjus" pole just tuulest võetud, vaid nähtud rohke praktika jooksul

Isikkoosseis on peale tüüpset hommikusööki nagu uimased kärbsed aknalaual, keda tuleb taga ajamas käia. Eriti rämedalt näha on see vahe siis, kui sa ise taolist "väärtuslikku toitu" ei tarvita ning sinu tähelepanuvõime eriti söögijärgsest veresuhkru hüppest ei sõltu. Lisaks ei sisalda taoline kraam piisavalt omastatavaid mineraale ja vitamiine, mis mõjutavad inimese töövõimet nt magamatuse tingimustes. See, et mingi aine sisaldab 500 mg magneesiumi, ei tähenda, et see sealt ka omastatav on.
Mina nt arvan, et toit peaks sisaldama 3/4 ulatuses rasvasid ja valke ning kes ilma kuidagi ei suuda, siis neile võib see 1/4 süsikaid pakis kah olla. Selline toit on aga küllaltki kallis.
Vot selline targutus.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.