Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

http://www.postimees.ee/4022303/reps-tu ... -vabandust
Härrased,mul ei ole sõnu.
Kui näiteks mina juhtuks luiskama ja jään teile lgp.kaasfoorumlased vahele,siis mind nimetataks valetajaks ja minu sõnu valeks.
Aga poliitikute kohta see vist ei kehti,sest Repsikese väljendses juhtus ta natuke lihtsalt LUISKAMA(nagu lapsed teevad).Nii,et Repsikene ei teagi vist MIS ON VALE ja ei kurna oma südametunnistust sellega.

Paneme pildi ka. Kriku
Pilt
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Minu jaoks poliitikut Repsi enam ei ole,edaspidi nimetan prouat Luiskaja plikaks.
mutionu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mutionu »

kaugeltuuriv kirjutas:Minu jaoks poliitikut Repsi enam ei ole,edaspidi nimetan prouat Luiskaja plikaks.
So?
Paraku on nii, et mälu on ~ 6 kuud ja Reps läheb edasi.
Päevast päeva imestan parteide pingi olematuse üle. Vägisi tekib mõte, et kontroll toimub "keskusest"(Venemaa/EL/USA/reptiloidid/illuminaadid) ning kontrolli tõttu ei saa pinki pikaks ajada, asi hakkaks hajuma.
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Pole siin repiilide ja illuminaatidega midagi tegemist,Luiskaja plikal puudub lihtsalt südametunnistus,mille vanemad unustasid talle elukoolina kaasa andmast.
Kunagi nõuka nägin kena näidendi,Robot oli vist nimi(ei mäleta,kes oli kirjanik aga peas kumab Arvo Valton).Juhtusin seda nägema kuskil Lääne-Virumaa rahvamajas,sest suurte teatrite lavadele seda ei lastud.Draama lõpeb sellega,et robot,kes enne oli suht inimlik ja kaasatundlik isik satub jamasse ning läheb remonti.Näidend lõppes sellega,et osalised arutavad selle üle,mis tema iseloomust on saanud ja siis keeras robot enda näo ette,hoides käes kvaliteetmärki.
Nii on ka Luiskaja plikaga,selle asemel,et omada kaastunnet ja südametunnistust peab ta käes hoidma erakonnakasu märki.Ja kasu märk on venekeelsed valijad ja raha Kremlist.Nii lihtne see ongi.

Boris Kabur, "Rops".

Kriku
mutionu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mutionu »

Seda ma silmas peangi.
"Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi". Kuue kuu jooksul uhutakse see p*sakuhi uute ja uute p*salainetega üle ning keegi ei mäleta enam midagi. Kuskil tekib mingi artikkel või kommentaar kuid need on pisiasjad. Poliitikud on selle tõsiasja hästi omandanud.
Reptiloidid tõin ma sisse keskse juhtimise illustreerimiseks, üks staap - üks suund.
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

herman30 kirjutas:Nagu mina ole varem õelnud; kus on see lollpea kes otsustas et KE on nüüd valitisusekõlblik (ja isegi peaministri portfell parteile) ainult sellepärast et Savisaar pole enam erakonnajuht. No ei ole ju, sama sitt nagu varem on see partei, pole midagi muutnud!
Kõikidel oli kõrini liiga pikalt võimul olnud ja ülbeks muutunud reformist. Eestis on vähe valikut alles jäänud.
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

PaganHorde kirjutas:
herman30 kirjutas:Nagu mina ole varem õelnud; kus on see lollpea kes otsustas et KE on nüüd valitisusekõlblik (ja isegi peaministri portfell parteile) ainult sellepärast et Savisaar pole enam erakonnajuht. No ei ole ju, sama sitt nagu varem on see partei, pole midagi muutnud!
Kõikidel oli kõrini liiga pikalt võimul olnud ja ülbeks muutunud reformist. Eestis on vähe valikut alles jäänud.
Hullem on see, et lihtsalt pole paremat valikut, võta üks ja viska teist. Isegi mulle osaliselt sümpaatset EKRE-t ei kujuta võimuparteina ette, peale kriitika on vaja ka positiivset programmi ja selle programmi elluviijaid (autoriteetseid, asjalikke, oskustega poliitikuid). Võimule ei saa tulla ainult paari ühiskondliku valuteema ekspluateerimisega.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Aga igatahes eeter on vabandamistest õkva paks :lol:

Peaminister (ja REPS) vabandavad, et sputnik on ikka paha-paha jne :lol: :lol:

Raffusringhääling vabandab Rootsi-korrepondendi intervjuu kahtlase katkestamise pärast :lol: :lol: :lol:

Kõik muudkui vabandavad - "Eesti poliitelu" praegu :lol: :lol: :lol: :lol:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
nimetu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nimetu »

Raffusringhääling vabandab Rootsi-korrepondendi intervjuu kahtlase katkestamise pärast :lol: :lol: :lol:
ERRi vabandus oli vähemalt mõistetav. Intervjuu läks tänu tehnilistele viperustele liiga hilja peale ja tuli lõpetada, et saatekava mitte nässu keerata. Korrespondedile antakse uuesti sõna.

Repsi teema on aga täielik ämber, mida kohe kuidagi välja ei vabanda.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Igas vähegi kultuurses riigis peaks ministri avalik valetamine kaasa tooma tema tagasi astumise. Repsi ja Repinski puhul rakendatakse ilmselgelt topeltstarndardeid.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

nimetu kirjutas: ERRi vabandus oli vähemalt mõistetav.
Ainuke asi, millest mina aru ei saa on see, mida sinna puutub teema:
Nimelt ei õnnestunud tehnilistel põhjustel Anu Kaupmehega saada ühendust otsesaate välisuudite bloki ajal
Mis vahet seal on, kas korrespondent räägib oma jutu ära välisuudiste blokis või mitte?
Et siis "välisuudiste blokis" oleks korrespondent võinud rääkida kasvõi 5 minutit, aga näed, saime ühenduse hiljem ja seepärast sai ta rääkida kahjuks ainult 2,5 minutit? Mida loogika?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Välisuudiste ajal kulus mingi aeg tulemusteta ühenduse saamise katsetele?

Saadet ei vaadanud ja spekuleerin ainult.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Mis puutub saatekava nässukeeramisse, siis õhtusel ja öisel ajal sõidavad TV3 ja Kanal 2 saated ja filmid pea alati üksteisele 5-10 minutit sisse ja keegi ei kobise. Naljakas, et ERR tahab selles suhtes olla see "lilleke pasameres" :lol: .

P.S. Miks oli tarvis sellist intervjuud teha üldse otseeetris? Võinuks ju mõned tunnid varem valmis teha ja salvetada. Oleks olnud piisavalt aega igasugu ühenduse jamadega tegeleda. Otseintervjuusid tehakse harilikult ikka katastroofipaikadelt ja kriisikolletest. Või mahubki Rootsi juba viimatimainitud kriteeriumide alla, aga avalikult ei julgeta seda veel tunnistada?
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

"Reps andis väärinformatsiooni Postimehele ja ta on vabandanud selle eest. Kui te küsite minu käest, kas Mailis Reps on väärikas Eesti Vabariigi haridus- ja teadusminister, siis minu vastus on: jah, Mailis Reps on väärikas haridus- ja teadusminister," sõnas Ratas.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=77319648
nimetu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nimetu »

Et siis Reps ei valetanud, vaid edastas fake news'i. Mina muidugi vahet ei näe.
:lol:
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline