Gagarin esimesena kosmoses!?
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Venelased käisid ju kuu peal omat moodi ära, mingid Lunnikud seal ringi sõitsid, aga inimesi ei saadetud.
Ameeriklaste kuul käimine on tõendatud sedasi, et ümber kuu tiirlev vene sputnik edastas fotod Maale, kuis Apollo kuu pinnal oli - seepärast ei ole seda kuul käiku kunagi venelased ise vaidlustanud.
Kas see film on õige või mitte, on iseasi, aga kui Kuul käimine oleks olnud jänkide bluff, siis küll venelased oleks selle välja nuhkinud ja kõigile juba ammu kuulutanud.
Ameeriklaste kuul käimine on tõendatud sedasi, et ümber kuu tiirlev vene sputnik edastas fotod Maale, kuis Apollo kuu pinnal oli - seepärast ei ole seda kuul käiku kunagi venelased ise vaidlustanud.
Kas see film on õige või mitte, on iseasi, aga kui Kuul käimine oleks olnud jänkide bluff, siis küll venelased oleks selle välja nuhkinud ja kõigile juba ammu kuulutanud.
Kõik Vene esimesed kosmonaudid, kes lendasid "Vostokkidel" eranditult katapulteerusid, sest sellel raudmunal polnud pehme maandumise mootoreid, need pandi alles kosmoselaevale "Voshod", millega lendas kolm kosmonauti ja, et praktiliselt samasse ruumi ära mahtuda, lendasid ilma skafandriteta ning seoses sellega ei tulnud katapult kõne allagi. Nii et see raudmuna ikka lartsatas vasta maad.canislupus kirjutas:Võimalik oli ka katapulteeruda, iseasi, miks seda ei kasutatud.
Huvitav oleks teada, kui tugev see löök on sellises langevarjuga raudmunas.
Jah ja see on üsna veenev. Kui selles loos üldse midagi kindlat on - siis see, et venelased amide järgi nuhkisid. Aga nende võimalusi arvestades on pettus ilmselt välistatud.
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
KÕIK KARUKESTEST
-
canislupus
- Liige
- Kontakt:
Kuubluffi fanattide peamised küsimused on: ja ma vastan neile ise.
1. Kuidas sai USA lipp olla seal niimoodi laialt püsti olla?
vastus: kaugele on näha, et lipu ülasetvas on varras nagu kardinapuu, mis lippu lahti hoiab.
2. Lipp LEHVIS, kui kosmonaudid ringi ukerdasid.
Minu arust see lehvimine hoopistükis välistab stuudiovõtted ära! Nimelt, stuudios, kus on õhk, lõppeb see lehvimine peale lipu paigaldust loetud sekundite jooksul, kuna õhul on suur takistus ja lipp on kerge. Stuudios tuul reeglina ei puhu.
Aga õhutühjas ruumis kõigub ja lehvib see lipp peale maassetorkamist niikaua, kuni varda hõõrdetakistus selle ära nullib. Ja see peaks minu teadaolevate füüsikaseaduste põhjal ikka mitmeid kordi kauem kestma, kui õhukeskkonnas.
1. Kuidas sai USA lipp olla seal niimoodi laialt püsti olla?
vastus: kaugele on näha, et lipu ülasetvas on varras nagu kardinapuu, mis lippu lahti hoiab.
2. Lipp LEHVIS, kui kosmonaudid ringi ukerdasid.
Minu arust see lehvimine hoopistükis välistab stuudiovõtted ära! Nimelt, stuudios, kus on õhk, lõppeb see lehvimine peale lipu paigaldust loetud sekundite jooksul, kuna õhul on suur takistus ja lipp on kerge. Stuudios tuul reeglina ei puhu.
Aga õhutühjas ruumis kõigub ja lehvib see lipp peale maassetorkamist niikaua, kuni varda hõõrdetakistus selle ära nullib. Ja see peaks minu teadaolevate füüsikaseaduste põhjal ikka mitmeid kordi kauem kestma, kui õhukeskkonnas.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Soobel, vaata seda "kuufilmi" uuesti. Lipp oli paigal ja siis äkki hakkas lehvima, nagu oleks tuulehoog tulnud või mingi liikumisest tekkinud tuuletõmme.Soobel kirjutas: 2. Lipp LEHVIS, kui kosmonaudid ringi ukerdasid.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
-
canislupus
- Liige
- Kontakt:
Mul võttis kõhedaks see dokfilm, kus mingi endine agentuuri papi sellest Kubricku teemast teles rääkis ja siis järgmisel päeval "juhuslikult" südameataki sai.
Kuid jah, see kuul käimise teema on kahtlane küll, kuna peale lipu lehvimise oli seal ka mitmeid muid ja palju tõsisemaid tõendeid.
Aga Gagarini teema kohta oli kunagi Eesti Ekspressis lõik, kus räägiti kuidas mingi Eesti vend oli koos Gagariniga rivis seisnud, kui paluti ette astuda inimesel kes on huvitatud mitmekülgsest ja huvitavast tööst.
Kuid jah, see kuul käimise teema on kahtlane küll, kuna peale lipu lehvimise oli seal ka mitmeid muid ja palju tõsisemaid tõendeid.
Aga Gagarini teema kohta oli kunagi Eesti Ekspressis lõik, kus räägiti kuidas mingi Eesti vend oli koos Gagariniga rivis seisnud, kui paluti ette astuda inimesel kes on huvitatud mitmekülgsest ja huvitavast tööst.
Kas sa pead silmas millalgi 2005. aasta juulis või augustis ETV-s näidatud dokfilmi, kus muu hulgas võtsid sõna Donald Rumsfeld, mõned tollased CIA tegelased ja hulk muid kõrgeid ninasid? Filmi sisu seisnes siis selles, et Kubrick tegi CIA heaks filmi kuule maandumisest, saates olnud VIP-id veel kinnitasid seda kõike jne.Mul võttis kõhedaks see dokfilm, kus mingi endine agentuuri papi sellest Kubricku teemast teles rääkis ja siis järgmisel päeval "juhuslikult" südameataki sai.
Kui me peame silmas sama filmi, siis ma väga loodan, et sa selle ikka lõpuni vaatasid ja said aru, et tegemist oli lihtsalt ühe suurepärase aprillinaljaga.
Takishi kirjutas:
Siit saabki alguse vandenõuteoreetikute jutu vastuolu.Nimelt üks nende argument on see, et see video peab olema stuudios filmitud, sest ühtegi tähte ei ole näha.Ja selliseid vastuolulisi näiteid on neil veel.Soobel kirjutas:
Stuudios tuul reeglina ei puhu.
need , kes väitsid, et see video pole kuu peal tehtud, väitsid ka seda et see on kuskil ameerikas, kõrbes filmitud, mitte stuudios
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Madis Reivik ja 1 külaline