Täiesti äratuntav stiil, nagu ka Mustang eespool, ehk siis mahlaselt määritud:) Omas stiilis on täiesti ok tegutseda, aga ICM (kas just kõik, aga see konkreetne), nagu ka nt Amodel teevad sellist väga peent pinnadetaisust ja selle alles jätmiseks ja välja toomiseks tahavad need enamasti väga õhukest värvimist.
Üks asi paistab veidi silma. Kuna oled ilmselt kõvasti lihvinud, siis üsna palju on seda tolmu on näha ka kabiii klaaside sisepindadel. Olen ka ise selle probleemiga pidanud tegelema, ehk siis kaitsata sisemust tolmu eest töö käigus.
Veel küsiks, et kas proppidel näha olevad peened jooned on meelega tehtud kasutuse jäljed?
Osadel piltidel on need kuidagi kadunud.
Aga samas veel sellest kõhualusest, et kes seda täpselt teab, kui mustad või puhtad need lennukid seal reaalsetes lahinguoludes olid. Vaeva on nähtud kõvasti ja tulemus seda väärt.
Aga teen siinkohal ka väikest grupikat ja pakun välja ka oma variandi täpselt samast karbist. Mudel valmis aastal 2005 ja on täiesti võimalik, et 11 aastat tagasi oli see vorm veel paremas korras. Ma nimelt ei mäleta, et sellega oleks olnud rohkem vaeva, kui tavapärase short runiga, mis pole päris viimase arenduse toodang:
No mis kohe silma hakkab on see, et ma sel ajal ei pesnud ja tooninud midagi ja kasutasin matti viimistlust. Dekaalid läksid ka matile ja seda on ka näha. Olen mõned varasemad tööd hiljem veidi ära tooninud, aga see on selles mõttes, nagu kunagi tuli.. väike nostalgia juba:)