Kus saaks lasta õmmelda/osta KV vormi?

Vormid, auastmed, auastme- ja erialatunnused. Ja kõike muud, mis ühe "laigulise" või "mitte-laigulise" pealt leida võib.
Vasta
siss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas siss »

KOGU missioonidele jagatav kõrbevarustus tuleb kaitseväe juhataja käskirjaga tagastada.st VORMID,saapad jan.olenematta seisukorrast.nii ,et kui keegi seda müüa pakub siis... .mul endal juba kott kaltsu täis :lol:
Hukatus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hukatus »

jälle küsiti MP foorumis kust vormis saaks
Estonian desert camo is one of the best and best looking camos I've ever seen :) where can I buy a Estonian desert "digital" uniform (hat, blouse and trousers) with Estonian flag?
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

KOGU missioonidele jagatav kõrbevarustus tuleb kaitseväe juhataja käskirjaga tagastada.st VORMID,saapad jan.olenematta seisukorrast.
Hea üritus - tagalanahkadel ka varud "isemajandamiseks" :lol:
Omal ajal korjati piirivalves kah "aja ära olnud" varustust kokku põhjendusega, et ajateenijad saaksid harjutada (my ass). Vennas andis kõik nõutu muidugi tagasi, minul pohlad, aga sellest Eesti kaardi laikudega talvevormist on veidi kahju - oleks võinud jääda mälestuseks venna Põhjalaevastiku bezkoserjoki ja minu disbati sineli kõrvale.
Muideks üleeile nägin Tartus Meltsiveski Konsumis kahte t****t snaablit ja sakummi ostmas - vanemal olid seljas töötunked, nooremal (25-30) närudeks kulunud beež laiguline, ühel käel smv trikoloor ja teisel rahuvalveoperatsioonide keskus vms. inglise keeles.
Kapral:Aadu
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kapral:Aadu »

Päris kõike vist siiski ära ei korjata. Olen linnas näind digi laigulistes pükstes poiskest ringi jooksmas. Usun et 1 vorm jäetakse võitlejale alles. Vormist endas niipalju et võib ju kena välja näha aga toon jääb natuke heledaks just pimedas öövaatlus seadmega vaadates, usa omaga võrreldes.
Marxx
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Marxx »

Mina teie asemel usuksin sissi...KV ülema käskkirjaga on kaitseväelane kohustatud kõik missioonil oleva erivarustuse (ka kõrbevormid) tagasi andma...kui vorm puudub siis seletuskiri - miks puudub, ja mismoodi läks kaduma.
Õudne lõpp on parem kui lõputu õudus
Kasutaja avatar
sadist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sadist »

millal see käskkiri kehtima hakkas siis?eelmine aasta küsisin venna käest(vend mul vana sõjard),kas ta ei tea,kust kõrbevormi saaks.nuh,ja ta sebis ilma mingi vaevata vormi ning saapad;ütles,et sõber sai peale iraagimissi kõik riided omale.
siss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas siss »

mina pidin isegi oma t-särgid tagasi andma, öeldi et lähevad pessu ja õmblusesse ja edasi järgmisele missioonile
Kasutaja avatar
sadist
Liige
Kontakt:

no ma ei tea..tasuta ma selle vormi(USA laik)igatahes sain..aga see venna sõber oli üks ROK-i ohvitser,äkki neil on mingid omad süsteemid..nihverdavad kuidagi..
Kasutaja avatar
sadist
Liige
Kontakt:

aga neid digikõrbekaid peaks saama kuskilt osta küll;meil kompaniiülem lasi juba tänavu veebruaris digiga männiku lumehangedes ringi.ja missioonil ta küll pole käinud,kuskilt mujalt sebis.
siss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas siss »

no jahh, nii se eesti kaitseväe asi on.sõdurilt võetakse asjad käest et siis mingi kontingent saaks neid müüa :twisted:
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

EKV vormi õmblejad

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Kas keegi oskab öelda, mis firma tegeleb praegu EKV välivormi õmblemisega?
Kasutaja avatar
Drake
Liige
Kontakt:

Ekv riiete ost...

Postitus Postitas Drake »

Kas keegi teab lehekülgi internetis, kust saaks ost ekv riietust :?: :?:
Larry
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Larry »

Soldaten
Liige
Kontakt:

EKV paraad munder.

Postitus Postitas Soldaten »

Tere!
Oskab keegi öelda, et kui palju maksab üks tavaline reamehe EKV paraad munder ?

Terv,
Soldaten
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline