Male
Re: Male
Erinevus rikastab 

Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Olen praegu vint.ee-s. Minu kasutajanimi on 1-okas
Mõlemad mängud kulgesid täeiesti ootuspäraselt. Mingit imet ei juhtunud. Kriku kaotas esimestest käikudest initsiatiivi ning seejärel jäi ajahätta ning siis järgnes kaotus.
Olen varasemalt jälginud Kriku mänge vint.ee-s. Minu jaoks oli kõik ootuspärane.
Turniiri oletatavale võitjale Krikule, pakuksin omalt poolt võimaluse mängida 20 mängu. Kui Kriku saab minu vastu 20 kaotust, siis on tulemus ootuspärane. Kui Kriku kasvõi ühe mängu võidab, siis oleks see ime.

Mis mõttes usk teeb imesid?Kriku kirjutas:Usk teeb imesidüks okas - Kriku 2:0
Mõlemad mängud kulgesid täeiesti ootuspäraselt. Mingit imet ei juhtunud. Kriku kaotas esimestest käikudest initsiatiivi ning seejärel jäi ajahätta ning siis järgnes kaotus.
Olen varasemalt jälginud Kriku mänge vint.ee-s. Minu jaoks oli kõik ootuspärane.
Uute reeglite järgi jääb Martin Herem militaar.net-i maleturniiril kõige viimaseksKriku kirjutas:Turniiri lõpetamiseks lõpparvestusse mineva tulemusega peab selleks ajaks olema vähemalt pool mängudest mängitud, st. kohtutud 7-st 4 vastasega.

Turniiri oletatavale võitjale Krikule, pakuksin omalt poolt võimaluse mängida 20 mängu. Kui Kriku saab minu vastu 20 kaotust, siis on tulemus ootuspärane. Kui Kriku kasvõi ühe mängu võidab, siis oleks see ime.
Jajah, kes sind kiita jõuab.
Aga kutsun nüüd ka viimast korda üles suuremale aktiivsusele. Eriti akf Dr.Sci vast leiab aega veel mõned mängud teha?
Aga kutsun nüüd ka viimast korda üles suuremale aktiivsusele. Eriti akf Dr.Sci vast leiab aega veel mõned mängud teha?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Ootasin vint.ee-s. Tulemusteta.
IMHO, minu isiklik arvamus, et maleturniir on muutunud mõningal määral palaganiks?
Kriku, ma saan aru, et võtad väljakutse vastu? 20 mängu välistaksid juhuse või ime.
IMHO, minu isiklik arvamus, et maleturniir on muutunud mõningal määral palaganiks?
Ise ma ei peaks ennast kiitma. Võitude kaotuste suhe kiidaks mind. 20 mängu puhul oleks veider väita, et see oli juhus, et see oli ime.Kriku kirjutas:Jajah, kes sind kiita jõuab.
Kriku, ma saan aru, et võtad väljakutse vastu? 20 mängu välistaksid juhuse või ime.
-
- Liige
- Kontakt:
Palagani teed sina okas. Sul oli siin pikalt aega mängida - kus sa olid? Sinu mänguoskus ei anna õigust siin targutada. Kahjuks olen ma hetkel mitmetunnises nihkes ja paevad tihedad.
Jätkuvalt arvan, et see turniir on hea mõte.
Jätkuvalt arvan, et see turniir on hea mõte.
Mnjah, arvasin, et sellisele ülbele enesekindlusele on lihtne seletus - maleprogrammi kasutamine. Vindis on mitmeid sellega vahele võetud. Aga kui vaatasin üks okas - Kriku mängu, siis ei näinud seal üks okas 24. käigul ühekäigulist matti 24...Lh5üks okas kirjutas:Kui Kriku saab minu vastu 20 kaotust, siis on tulemus ootuspärane. Kui Kriku kasvõi ühe mängu võidab, siis oleks see ime.
http://www.vint.ee/mangu-kordus/?game_i ... ame_type=2
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Ah, selles mängus tuli 17. käigul muidugi Oh4 minna, mitte f4, ja katki poleks midagi olnud. Ei arva, et must arvutit kasutades mängis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Jah, 11.Rg3 on kindlasti hea.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kriku kirjutas:Jah, 11.Rg3 on kindlasti hea.

Selleks, et vältida kaotust, oleks kõige kindlam viis mitte alustada mängu.
Kriku, võta väljakutse vastu. Ära ole arg. Võta eeskuju Martin Heremist, kes ei kartnud osaleda turniiril, mis mõjub halvasti tema reputatsioonile.
Sa Kriku ei ole ju turniiril osalejatest parim mängija.
Teeksime omavahelise maleturniiri. Kaks osalejat. Kriku ja üks okas. Oleksin nõus mängima 20 mängu. Kui leiad, et mänge võiks olla vähem või rohkem, siis anna teada.
Olen esmaspäeval, teisipäeval, neljapäeval ja reedel kella 18.00 kuni 24.00-ni vint.ee-s. Kui kellaaeg ei sobi, siis võin olla vint.ee-s ka hilisemal ajal.
Kriku, nagunii oled enamuse ajast arvuti ligidal.
Olen ka täna kella 02.00-ni vint.ee-s. Minu kasutajanimi on 1-okas.
kirjutasin 13. mail:
http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.ph ... 43#p512443
Plaan, mis viis sellise nuppude asetuseni, oli koostatud palju varem.
Tegelikult ei omanud erilist tähtsust, kas võit oleks saabunud 24. käigul või 30. käigul. Resultaat oleks olnud sama.
Kindlasti oli see minupoolne väga oluline viga, et ma ei märganud ühekäigulist matti 24...Lh5.
"The closer you think you are, the less you'll actually see!"
http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.ph ... 43#p512443
Seega ei pea ma ennnast heaks maletajaks.üks okas kirjutas: ... Samas tean, et maailmas on sadu tuhandeid koolipoisse ja -tüdrukuid, kellelt saaksin males haledalt tappa.
Peale 22. käiku ei olnud Krikul enam mitte ühtegi võimalust, et kaotust vältida. IMHO (see on minu isiklik arvamus). Mängu saatus oli otsustatud. Edasine oli võidu vormistamine.Troll kirjutas:üks okas kirjutas:Aga kui vaatasin üks okas - Kriku mängu, siis ei näinud seal üks okas 24. käigul ühekäigulist matti 24...Lh5
http://www.vint.ee/mangu-kordus/?game_id=7343401
Plaan, mis viis sellise nuppude asetuseni, oli koostatud palju varem.
Tegelikult ei omanud erilist tähtsust, kas võit oleks saabunud 24. käigul või 30. käigul. Resultaat oleks olnud sama.
Kindlasti oli see minupoolne väga oluline viga, et ma ei märganud ühekäigulist matti 24...Lh5.
"The closer you think you are, the less you'll actually see!"
-
- Liige
- Kontakt:
Võta eeskuju Martin Heremist, kes ei kartnud osaleda turniiril, mis mõjub halvasti tema reputatsioonile.

Olen vint.ee-s
Lynx-ga oli 2 mängu. Väga hea mängija, kuid tal lihtsalt ei vedanud. Tegi hooletusvigu ja edaspidi oli väga raske mängu päästa. Ka mina suhtusin seejärel hooletumalt, mille tõttu 24. käigul ei realiseerinud oma võimalust, et eduseisu suurendada vankri võrra.
Siiski oli mul piisav eduseis. Kahjuks Lynxil täna ei vedanud.
üks okas - Lynx 2:0
Lynx-ga oli 2 mängu. Väga hea mängija, kuid tal lihtsalt ei vedanud. Tegi hooletusvigu ja edaspidi oli väga raske mängu päästa. Ka mina suhtusin seejärel hooletumalt, mille tõttu 24. käigul ei realiseerinud oma võimalust, et eduseisu suurendada vankri võrra.
Siiski oli mul piisav eduseis. Kahjuks Lynxil täna ei vedanud.
üks okas - Lynx 2:0
Lõpetame siis nüüd selle ürituse.
Registreerus 8 kasutajat, kuid kahetsusväärsel kombel ei jätkunud pooltel neist auru rohkem kui paariks kohtumiseks.
Suurem osa mänge, st. 7 vastasest neljaga, õnnestus kolme kuu jooksul ära mängida ning Caissa ette lõpurivistusele kvalifitseeruda vaid kolmel akf-il: Martin Heremil, Lynxil ja allakirjutanul.Nii et teine-kolmas koht läheb sõbralikule jagamisele, kui akf-id just matši pidada ei soovi.
Registreerus 8 kasutajat, kuid kahetsusväärsel kombel ei jätkunud pooltel neist auru rohkem kui paariks kohtumiseks.
Kood: Vali kõik
Kriku MH Drax Dr.Sci Svejk Sat üks Lynx Kokku
Kriku X 2 2 2 1+ 2 0 2 12
Martin Herem 0 X 2 1.5 1 4.5
Drax 0 0 X 0 0
Dr.Sci 0 0.5 X 0.5
Svejk 0 X 0
Satakas 0 X 0
üks okas 2 X 2 4
Lynx 0 1 2 0 X 3
Suurem osa mänge, st. 7 vastasest neljaga, õnnestus kolme kuu jooksul ära mängida ning Caissa ette lõpurivistusele kvalifitseeruda vaid kolmel akf-il: Martin Heremil, Lynxil ja allakirjutanul.
Kood: Vali kõik
Kriku MH Lynx Kokku
Kriku X 2 2 4
Martin Herem 0 X 1 1
Lynx 0 1 X 1
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
- Liige
- Kontakt:
Mina ei soovi ... tahendab enne 25.06.17 ei onnestu toenaoliselt mangida.
Mina olen rahul. Aastaid tagasi seoses Ladva mangudega oli vist isegi voimalus, et tehakse turniir, kuid nyyd on tehtud.
Kahju et koigiga mangida ei saanud. Ehk tuleb veel voimalusi.
Mina olen rahul. Aastaid tagasi seoses Ladva mangudega oli vist isegi voimalus, et tehakse turniir, kuid nyyd on tehtud.
Kahju et koigiga mangida ei saanud. Ehk tuleb veel voimalusi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist