Mis on VABADUS ? (2.klassi õpilaste arvamused)
- Kuperjanov
- Liige
- Kontakt:
Mul on küsimus.
Arnold - kas Sa leidsid telefoni numbri ? Helista kindlasti !!!
tervitades
o
aga mis siis saab kui kruvi üle keeratakse ja tulevase maksumaksja ajuline võimekus jääbki sellisele tasemele ?See kes kirjutas nii, et Hitleril oli peaaegu Tallinn käes jne.Pole hullu.See poiss on ju alles teises klassis.Kindlasti on talle memm mingit eriti udust juttu ajanud ajaloost.Küll see poiss saab oma ajaloost õigema ülevaate kunagi ...
Arnold - kas Sa leidsid telefoni numbri ? Helista kindlasti !!!
tervitades
o
Ja isegi mängitakse mänge mis on keelatud alla 18. Olen näinud jubedaid mänge kus klaasikilluga pussitad ja kilekotiga lämmatadTakishi kirjutas:No vaata tänapäeva noored mängivad nüüd arvutiga äste palju ja igasugu maailmasõdade ja ka vanema aja teema on päris tihedalt sees.Mazz kirjutas:ma ei tednud 11. eluaastani Hitlerist midagi.
selline mäng on isegi olemas, kus saab lasteaeda sisse jalutada ja lapsi mootorsaega tappa. lisaks veel palju muud - laste seas suhteliselt populaarne, hea graafika jne.lennart88 kirjutas:Ja isegi mängitakse mänge mis on keelatud alla 18. Olen näinud jubedaid mänge kus klaasikilluga pussitad ja kilekotiga lämmatadTakishi kirjutas:No vaata tänapäeva noored mängivad nüüd arvutiga äste palju ja igasugu maailmasõdade ja ka vanema aja teema on päris tihedalt sees.Mazz kirjutas:ma ei tednud 11. eluaastani Hitlerist midagi.Aga sõjateemalistel on stoori päris sees ja eks inimene ikka süveneb.
lennart88 kirjutas:Ja isegi mängitakse mänge mis on keelatud alla 18. Olen näinud jubedaid mänge kus klaasikilluga pussitad ja kilekotiga lämmatadTakishi kirjutas:No vaata tänapäeva noored mängivad nüüd arvutiga äste palju ja igasugu maailmasõdade ja ka vanema aja teema on päris tihedalt sees.Mazz kirjutas:ma ei tednud 11. eluaastani Hitlerist midagi.Aga sõjateemalistel on stoori päris sees ja eks inimene ikka süveneb.
See klaasikilluga ja kilekotiga tapmis mäng keelati Uus-Meremaal ära !
Samas see on heaks eeskujuks teistele riikidele...aga.....
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Madis Reivik ja 2 külalist