Mu kulmu ei kergita mitte see, et naine mehest vanem oli.
Minus tekitab lihtsalt kahtlusi araabia kultuuriruumist inimeste paar, kus naine on mehest 3 aastat vanem ja mees lapse eostamise ajal on paremal juhul 16 aastane.
Küsimused aga on - kui Eestile sobivaid pagulasi käib sõelumas mingi komisjon, siis miks selline minul kahtlusi tekitav kooslus välja valiti?
Kas on lõpuni lahti harutatud kogu kuriteoni viinud sündmuste käik ja motiivid?
On analüüsitud ja võrreldud sarnaste juhtumitega? See on juba teine Eestis. Ja siis räägib samast piirkonnast pärit eestlasest naine, et tegelikult on seal sellised meetodid haruldased.
Miks siis alla paarisaja inimesega koosluses selline esinemissagedus?
Kas edaspidiseks on õppust võetud ja analüüsitud?
Kas edaspidi võib olla kindel, et sarnase profiiliga "perekondi" Eestisse enam ei impordita?
Põgeniketeema riigipoolsete rahustusmeetodite tulemusena oli minul ootus (võib vist öelda "õigustatud"), et sellises mahus sündmusi nii palju ja nii kiiresti ei tule. Mis läks valesti?
Meil on nüüd põletamisjuhtumitega seoses Eestis juures vähemal üks muulasest invaliid, üks traumeeritu ja kaks vanglaleivalist, kes mõne aja pärast sealt kibestunult vabadusse pääsevad.
Vabandan Kriku - aga minu jaoks on "naiste poolt värra 10 aastaks kinni mõistmine" liiga mugav lahendus.
Aga teie austet esivanemad on kombekuse etalonid - abielu detsembris ja laps järgmise aasta augustis - aplodeerin. Häbiga pean tunnistama, et minu lapse emal sõrmust sõrmes pole. Eks ta näikse nii läheb, et järeltulev põlvkond läeb iga astmega aina vesisemaks ja lahjemaks...