Eesti SS üksuste - politseipataljonide kuriteod II m.s ajal.

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
Vasta
Kalevipoeg
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kalevipoeg »

Olen ise ka lugenud seda komisjoni raamatut "Estonia 1940-1945". Autorit vaadates, Max Jakobson, ei tekkinud mingit suuremat vastuseisu selle tõesuse suhtes. Jakobson on jätnud toreda ja haritus soomlase mulje, kes ei ole Eesti suhtes kuidagi viisi eelarvamustega.

Ja kuna see raamat räägib kõigest siin toimunust ja kõigist surnuist, siis on see hea baasallikas ja jätab neutraalsuse ilme. Praegu arvan, et see teos on üpris usaldusväärne.

Jah, Lina ja Madisson, omamoodi vennikesed. Neid eriti reklaamida ei tahaks Euroopas ega ükskõik kus väljaspool Eestit. Juudid hakkavad maailma vallutama, mis asja? Kuidas säärast teooriat tõestada, ega ma ei usu, et neil mingeid kindlaid andmeid on, selliseid andmeid ei ole ju võimalik leida. :shock: või mis...?
Internal primates forever.
Kasutaja avatar
starkatter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas starkatter »

Juudid hakkavad maailma vallutama, mis asja? Kuidas säärast teooriat tõestada, ega ma ei usu, et neil mingeid kindlaid andmeid on, selliseid andmeid ei ole ju võimalik leida. või mis...?

Tänapäeval vallutatakse kaugelt rohkem pliiatsiga kui relvaga.Eestigi on juba alla neelatud ja seda ilma ühegi lasuta(nagu 1940).Vôi arvab keegi ikka veel sinisilmselt et Eesti on vaba ja sôltumatu riik?
Ma arvan et kui vaadata tänapäeva olukorda,siis ei ole vaja kaugelt otsida seda pôhjust millepärast sellised asjad (juutide ebanormaalselt suur môju maailmapoliitikas),hakkavad üha rohkem ja rohkem äramärkimist leidma.
"Ja kui kôik teisedki valed,mida partei oli kinnitanud,heaks kiideti-kui kôik lood olid ühesugused-pidi vale minema ajalukku ja muutuma tôeks."
George Orwell,1984
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Tänapäeval vallutatakse kaugelt rohkem pliiatsiga kui relvaga.Eestigi on juba alla neelatud ja seda ilma ühegi lasuta(nagu 1940).
Eesti 1939-40 toimunu viidi läbi ikkagi relvaga, kui täpsem olla, siis relva ähvardusel
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Kasutaja avatar
starkatter
Liige
Kontakt:

hugo1 kirjutas:
Tänapäeval vallutatakse kaugelt rohkem pliiatsiga kui relvaga.Eestigi on juba alla neelatud ja seda ilma ühegi lasuta(nagu 1940).
Eesti 1939-40 toimunu viidi läbi ikkagi relvaga, kui täpsem olla, siis relva ähvardusel
Ja kaotused vastaspoolel?Täielik kabinetis läbiviidud vallutus.
"Ja kui kôik teisedki valed,mida partei oli kinnitanud,heaks kiideti-kui kôik lood olid ühesugused-pidi vale minema ajalukku ja muutuma tôeks."
George Orwell,1984
Kasutaja avatar
starkatter
Liige
Kontakt:

Samas on ka uus vallutus edukalt lôpule viidud.Seekord siis palju ohtlikum,kuna rahval ei ole nüüdse vallutuse puhul üldist vaenlase kuju.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=12892958
George Orwell,1984
Kalevipoeg
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kalevipoeg »

starkatter kirjutas:
Juudid hakkavad maailma vallutama, mis asja? Kuidas säärast teooriat tõestada, ega ma ei usu, et neil mingeid kindlaid andmeid on, selliseid andmeid ei ole ju võimalik leida. või mis...?

Tänapäeval vallutatakse kaugelt rohkem pliiatsiga kui relvaga.Eestigi on juba alla neelatud ja seda ilma ühegi lasuta(nagu 1940).Vôi arvab keegi ikka veel sinisilmselt et Eesti on vaba ja sôltumatu riik?
Ma arvan et kui vaadata tänapäeva olukorda,siis ei ole vaja kaugelt otsida seda pôhjust millepärast sellised asjad (juutide ebanormaalselt suur môju maailmapoliitikas),hakkavad üha rohkem ja rohkem äramärkimist leidma.

Eesti ei ole praegu mitte mingi 1940., veel pole 1934.-gi kätte jõudnud. Muidugi on meie praegune valitsus hale ja ei avalda arvamust mitte millegi kohta, ning rahvusluse küsimus on kahtlaselt teisejärguline, kuid mina näen siin rohkem liberalismi sotsiaalseid pahupooli ja eestlaste endi laiskust oma riiki promoda ja selle poliitikas aktiivselt osaleda. Kui tihti öeldakse valitsusele midagi või tehakse mõnigi korralik protestiavaldus? Alati jääb see mõne üksiku marurahvuslase või muidu agara keskealise kanda, et Toompea ees õigust nõuda. Juudid, neidki siinmail alla 10,000, keda ei märkagi ühiskonnas, ei saa olla süüalune selles, et eestlased on laisad ja ei viitsi valitsust vaos hoida ega ühiskonnas kaasa lüüa.

Ja muidugi ei ole Eesti ühelt poolt vaadatuna sõltumatu, kuid samas on see nii ka praktiliselt iga riigiga peale USA ja võib-olla Hiina, Venemaa, kes ei sõltu ainult välisinvesteeringutest ja suudavad toorainetest ise toota kõike vajalikku. See on majanduses üpris tavaline nähtus ja ilma selleta, avatud majanduseta, tekiks siia väike Balti-Aafrika, kas me elaksime enda männi-ja kasemetsadest siis või? Samas peame jälgima ainult üht, et Vene kapital riigis võimust ei võtaks, nagu see vana Savisaar siin üritab maha müüa raudteed.

Euroopasse on Eesti valik hetkel, itta pole võimalik elu sees, juba puht ideoloogilis-ajaloolistel põhjustel minna oma teega. Või on kellegil paremaid majanduspartnereid soovitada? Kardame parem vene Gazpromi-laadseid vendi, keda Putin vanadesse naaberriikidesse saadab majandusi kontrollima ja ära ostma. Eurooplastel on mingigi majanduslik ja poliitiline kultuur, võib-olla ei müü kohe meid võimalusel maha.

Keegi ei armasta zioniste, idas ega läänes, kuid kus on need juudi ärimiehed, kes Jeruusalemmas niiöelda, "eestlaste rikkusi tühjaks imevad?" Tahaks statistikat näha kus keegi Ehud Olmert omab Eesti Energiat või midagi selle laadset. Asi peab minema jutust, et juudid on ühinenud ja salakaval rahvas, palju palju kaugemale. Praegu on jäänud jutt memme-ja taadi-aegsele talupoja folkloorile, et kõik juudid on pahad.
Internal primates forever.
Kasutaja avatar
starkatter
Liige
Kontakt:

Eurooplastel on mingigi majanduslik ja poliitiline kultuur, võib-olla ei müü kohe meid võimalusel maha.

Keegi ei armasta zioniste, idas ega läänes, kuid kus on need juudi ärimiehed, kes Jeruusalemmas niiöelda, "eestlaste rikkusi tühjaks imevad?" Tahaks statistikat näha kus keegi Ehud Olmert omab Eesti Energiat või midagi selle laadset. Asi peab minema jutust, et juudid on ühinenud ja salakaval rahvas, palju palju kaugemale. Praegu on jäänud jutt memme-ja taadi-aegsele talupoja folkloorile, et kõik juudid on pahad.
Majandusliku ja poliitilise kultuuri musternäidis on G.Schröder ja gaasijuhe.
Oleme juba maha müüdud.Nagu keegi kuskil juba kirjutas,Venemaa vôim on Eesti üle kasvanud,seoses Eesti kuulumisega EU-sse.

Kôik ei peagi baseeruma sellel mida keegi omab.Veel hullem on kui üritatakse omada avalikku arvamust.
Huvitav et sulle ei tundu imelik USA poliitika nt Eesti suhtes,mis käib kôvasti läbi juudi prisma.USA poolsed sônavôtud milles sülitatakse Eesti ôigussüsteemile,kuna see ei tee juutidele meelepäraseid otsuseid?
http://www.postimees.ee/270206/online_u ... 193392.php
http://www.epl.ee/artikkel_205636.html? ... d5b36bb334

Kusjuures Leivo lobises välja et soovitus(käsk) kivi kôrvaldamiseks tuli USA-st.
http://www.postimees.ee/030904/online_u ... 143569.php
http://www.maaleht.ee/?page=&grupp=arti ... ikkel=1030

Samasugused sônavôtud tulevad ka Narva jôe tagant.
Seega sekkuvad juudid teiste riikide kaudu Eesti sisepoliitikasse.Tahad sa seda endale tunnisatada vôi ei.

Nii et siis küsimus,milleks peab selline maailmariik nagu USA ajama mingi tibatillukese kôrberahva poliitikat?
Milleks iga USA presidendivalimiste kampaania ajal kandidaadid rôhutavad seda kui suured sôbrad nad Iisraelile on?Milleks mitte rôhutada oma sôprust näiteks Norraga?
Milleks vaadati USS Liberty uputamisele läbi sôrmede?
http://www.ussliberty.org/

Vastust vôib siit otsida:USA valitsus 1999.aastal.
http://compuserb.com/jewsngov.htm

Kusjuures keegi ei ole öelnud et kôik juudid on pahad.

[/quote]
George Orwell,1984
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Esiteks - teema on ammu väljunud pealkirjast.

Teiseks - sisse on roninud mingina poliitika jama, mis on ka foorumi reeglitega keelatud.

Järgmise samateemalise posti puhul läheb teema lukku.

Lihtsalt teadmiseks :twisted: ...
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

toomas tyrk kirjutas:Esiteks - teema on ammu väljunud pealkirjast.

Teiseks - sisse on roninud mingina poliitika jama, mis on ka foorumi reeglitega keelatud.
Äkki kustutaks nende kahe punkti alla käivad postitused hoopis ära? Oleks jupp maad lihtsam lugeda teemasse puutuvat ... :roll:
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
Kasutaja avatar
de Armani
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas de Armani »

Mu vanaisa oli 37 politseipataljonis, major F. kurg oli selle ülem, kui ma ei eksi. 65-67 ,ma pean vanaisa käest järgi küsima täpset aastat, võeti ta vahi alla ja viidi nädalaks Pihkva või Petseri ülekuulamisele, nimelt olevat see üksus küla maha põletanud. Vanaisa väitis, et teine rühm oli sellega hakkama saanud, et tema rühm oli juba lahkunud sealt ja nägid vaid põlengu kuma. Ma olen lugenud seda ajalehe artiklit, kus kirjutati sellest, kuigi artiklis kirjutati et hukkusid kõik küla elanikud, siis kohtuprotsessiks ilmus neid hulgi välja :) Ok. see selleks aga sellel 60-nendatel mõisteti 3 meest ka küla põletamise eest surma. Ma üritan siin surts uurida, nende nimesid ja selle lehe kohta, see peaks veel vanaosal alles olema.
37 pol.pataljoni arhiiv on Pihkvas, seega väga raskesti kätte saadav.
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

K8simus kas need 12000 laipa on ikka seal Tankit9rje kraavis ja on see kunagi lahti kaevatud,et seal laibad on?
andrus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrus »

soadf kirjutas:K8simus kas need 12000 laipa on ikka seal Tankit9rje kraavis ja on see kunagi lahti kaevatud,et seal laibad on?
Västrik, Riho: Tartu koonduslaager, ajakirjas Ajalooline Ajakiri, 1999 nr. 3/4, lk. 71-80.

enam-vähem sama tekst inglise keeles raamatus Estonia 1940-45
http://www.militaar.net/viewtopic.php?t=4211

lühidalt - kaevati lahti juba saksa okupatsiooni ajal ja põletati laibad, tehti seda aga kehvalt - hiljem nõukogude võimude poolt leiti lahtikaevamistel kõrvalkraavidest mingi hulk laipu. Västriku sõnul oli nõuk.poolne väljakaevamine iseenesest detailselt dokumenteeritud, hukatute üldnumber oli aga juba enne välja hõigatud punase propaganda poolt.

ps. kui see oli lihtsalt retooriline küsimus, siis vabandan :)
skaut
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skaut »

Tegelikult ma ei saa aru seda teemat nämmutatakse.Ma ei mäleta kuid eestlased on teinud dokumentaal filmi kus nad käisid venemaal asja uurimas vanade kohalike käest kas eestlased seal olid ja mida tegid politsepltaljoni mehed.Ja seal juba ei leidnud see asi kinnitust.Mingeid fakte pole.Suur naaber mõtleb välja ja ajab jama.Ja minu vanavanaisa teenis politseipataljonis ja ma ka polnud kuulnud ja sugulased ka ei tea et oleks midagi tehtud ma just mõtlen seal maha löödud ja piinatud jne
Kasutaja avatar
de Armani
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas de Armani »

Nii rääkisin vanaisaga sellest küla põletamisest. Põletas küll 37 pol.pataljon küla maha aga nüüd asjaolud järgmised, 37. pol.pataljon sattus partisanide varitsusse külas ja hukkus 11 meest. Vastutasuks põleati küla maha, kas just lugeda seda kuritööks? Küla nime lubas vanaisa järgi vaadata. Igatahes 60-nendatel tehti näidis protsess ja mõisteti mitu meest surma.
Näed siis ei hakka ümber kirjutama pigem parandan vigu:
Allikas: 22 august 1973 Rahva Hääl artikkel Lanjovo gora küla tragöödia.
küla põletati 22 okt. 1943, põhjus ikka sama partisanide varitsuses hukkus 11 37. po.pati meest.
Surma mõisteti: Enn Oodla, Ernst Pähn, Johannes Aluoja ja August Kukk.
10 aastat said Bernhard Kangur ja Valter Kukk.
Rääkisin vanaisaga, tema kompaniist olid Bernhard Kangur ja Valter Kukk ja August Kukk. Ma muidugi ei liigitaks seda niiväga kuritegude alla aga noh, kuna siin teemas räägitakse küla põletamistest, siis......

Naise vanaema, kes on Petseri venelane, raiub kui rauda, et pol.pati eestlased varastasid neilt loomad toiduks aga teades tema meelsust ei kipu ma seda uskuma.

PS. Seda ta rääkis, et sõbrad olid käinud soomust tegemas aktiivselt ja siis olid mingid tsiviilid kitule sakslastele läinud, sakslased olid vastanud, et need on ju politseinikud, ei nemad ei saa sellise asjaga hakkama ja oligi asi lahendatud.
Välja, välja Wabariigi seest, kes söövad meie leiba ja ei räägi eesti keelt!!!
oliver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oliver »

Naise vanaema, kes on Petseri venelane, raiub kui rauda, et pol.pati eestlased varastasid neilt loomad toiduks aga teades tema meelsust ei kipu ma seda uskuma.

PS. Seda ta rääkis, et sõbrad olid käinud soomust tegemas aktiivselt ja siis olid mingid tsiviilid kitule sakslastele läinud, sakslased olid vastanud, et need on ju politseinikud, ei nemad ei saa sellise asjaga hakkama ja oligi asi lahendatud.

Sa räägid ju endale risti vastu - Petseri vanaema valetab, vanaisa semud aga käisid agaralt soomust tegemas :roll:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist