Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Ah see....
See...on.... noh me... ma.... meied lihtsalt chillime kasutuks muutunud vuksstuudio kutsehaiguste isolaatoris perearsti õe valvsa pilgu all pärast nende igasuguste jõudude saagiks langemist ja akf Svejk imeliste toitumisharjumustega pole sellel midagi pistmist.
Ausõna!
See...on.... noh me... ma.... meied lihtsalt chillime kasutuks muutunud vuksstuudio kutsehaiguste isolaatoris perearsti õe valvsa pilgu all pärast nende igasuguste jõudude saagiks langemist ja akf Svejk imeliste toitumisharjumustega pole sellel midagi pistmist.
Ausõna!
Oi jah, ja mina mõtlesin, et selline on Teie ilme siis, kui nägite, MIS ASJU akf Svejk endale näost sisse ajab!Fucs kirjutas:Ah see....
Ausõna!

Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
AKF Svejk poolt omale (ja naesele ja kassile ja vaesele koerale) sisseaetavatele asjade (ja koguste!) nägemise puhul saame jätkuvalt reageerida üknes

Kui nüüd põhiteemasse tagasi tulla, siis ma võtsin spetsiaalselt ette ühe väikese sõidu ja külastasin täna esmakordselt ühe pesueht hollandlase (Pascal Smitsi) kohalikku juustutööstust..... ja infarktiga võideldes ostsin talt ehtsat HOLLANDI JUUSTU... erinevat... teie (eriti AKF SVEJK) ei taha teada, mis hinnaga....
...sest need (vist oli 9 erinevat sorti üldse? 10?) olid tõesti väga head !
Sai kõiki tooteid maitstud enne.
http://dea.digar.ee/cgi-bin/dea?a=d&d=v ... 103.2.10.1
Sedasamust asja... tema tooteid müüvad ka Juustukuninga poed https://juustukuningad.ee/meie-kauplused/

Kui nüüd põhiteemasse tagasi tulla, siis ma võtsin spetsiaalselt ette ühe väikese sõidu ja külastasin täna esmakordselt ühe pesueht hollandlase (Pascal Smitsi) kohalikku juustutööstust..... ja infarktiga võideldes ostsin talt ehtsat HOLLANDI JUUSTU... erinevat... teie (eriti AKF SVEJK) ei taha teada, mis hinnaga....
...sest need (vist oli 9 erinevat sorti üldse? 10?) olid tõesti väga head !
Sai kõiki tooteid maitstud enne.
http://dea.digar.ee/cgi-bin/dea?a=d&d=v ... 103.2.10.1
Sedasamust asja... tema tooteid müüvad ka Juustukuninga poed https://juustukuningad.ee/meie-kauplused/
"Need asjad" olid FTP Fucsipoolt väga täpselt ära määratud ja mina ainult nö "täitsin käsku" - niiet imestada ega minestada pole siin mittemidagi...Troll kirjutas:Oi jah, ja mina mõtlesin, et selline on Teie ilme siis, kui nägite, MIS ASJU akf Svejk endale näost sisse ajab!

Käsi südamel võin kinnitada, et eraelus ma neid ei söö või siis vähemalt sellise kilohinnaeest mitte ..

Mis puutub aga pitsadesse, siis minu lemmikpitsa (lemmikhinnaga!) valmib väidetavalt 350 kraadisel temperatuuril:häh kirjutas:Pitsaahju temperatuur võib olla kuni 475C, igal juhul üle 400 kraadi. Sellisel juhul tuleb põhjale see "õige suitsumekk" juurde.
http://www.piccolopizza.ee/#pakkumine
Reaalselt luurel käies ja kontrollostu tehes tabas minu teritatud silm konkreetse pitsaahju reziimil 300...Õigeks valmimiseks kuumutatakse ahju 40 minutit,
et saavutada 350° temperatuur, mis annab pizzale õige maitse.
Põhjal oli sellest hoolimata kerge "suitsukas" juures ja kõik oli ok nagu peab
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Pidasin ikka kiviahju silmas. Nendel eriti numbreid ei kipu olema 

Töötava rahva molekulaartasandile tungival soovil:

http://peteralanlloyd.com/eating-moles- ... bang-laos/
Rahvusvahelise tsiviillennunduse päeva puhul peaks väga sobilik olema varjendikaevamise eksperte konsumeerida.

http://peteralanlloyd.com/eating-moles- ... bang-laos/
Rahvusvahelise tsiviillennunduse päeva puhul peaks väga sobilik olema varjendikaevamise eksperte konsumeerida.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Tallinnas on pood mis müüb seda kraami?Kriku kirjutas:Seda kraami on keegi proovinud?
http://maaleht.delfi.ee/news/lehelood/k ... d=79481984
Nad ise müüvad oma veebilehel ja siin on ka edasimüüjate nimekiri: http://tacticalfoodpack.com/edasimuujale
Füüsiliselt olemasolevad poed on olemas Gladiusel ja Steelcorel.
Freeze Dry tehnoloogiana midagi uut ei ole, seadmed nii külmkuivatamiseks kui pakendamiseks vabalt saadavad, ehk siis miskit uut leiutada said nad ainult retseptide osas.
Külmkuivatada saab põhimõtteliselt iga rooga, ehk siis võib rahulikult kasvõi Maksimarketi kartulipudru kotlettidega või Salvesti seljanka külmkuivatada ja vaakumisse torgata.
Füüsiliselt olemasolevad poed on olemas Gladiusel ja Steelcorel.
Freeze Dry tehnoloogiana midagi uut ei ole, seadmed nii külmkuivatamiseks kui pakendamiseks vabalt saadavad, ehk siis miskit uut leiutada said nad ainult retseptide osas.
Külmkuivatada saab põhimõtteliselt iga rooga, ehk siis võib rahulikult kasvõi Maksimarketi kartulipudru kotlettidega või Salvesti seljanka külmkuivatada ja vaakumisse torgata.
Subkultuur "Valge Keksealine Mees" (edaspidi VKM - ühiskonnakiht, kuhu mul on au ja häbi korraga kuuluda), mille turjal kogu tsirkus käib, on löökiderahe all igast suunast.
Eksistents (õllekõhuga) VKMmina on mulle tagasihoidlikult teatavaks teinud, et selline elustiil mitteainult amoraalne pole, vaid ka mitte moes.
(Hädad sellega veel ei lõpe, vaid ka õlled äraütlemata kalliks läinud poes!)
Värske viimasenädalalõpunäide elust enesest:
Tõmbusin siis oma põhiplatsdarmilt 200 meetrit loodesuunas paiknevale tagavarapositsioonile, (katusealune kompleks, sisustatud puidutöötlemisvahendite, grillimisvahendite ja diivani tasakaalustatud kombinesooniga), mis on valitseva emanda pilkude otsesihtimise alt väljas, sest külla oli tulnud sõber koos õlledega, kes viimati käis, kui õunapuud õitsesid.
Kogu lugu aga väga kalliks maksma tuli.
Peale otseselt mõõdetavate kulutuste, mis liitrihinna poolest üle kahe euroni küündisid, ka järelmõjud ennast veel kaua tunda andsid, sest elukaasa, kes kaotsiläinud silmsidet taastama tuli, peitupugenud partisanid (kõva kogemuse baasilt) kergekäeliselt kätte leidis ja kuigi kontaktis olles vägagi sõnakaks osutus, siis mitmeks päevaks pärast asetleidnut kurttummaks jäi.
Moraal:
Meie võimuses ei ole võibolla reguleerida kõiki aspekte, mis elu kalliks (ja kibedaks) teeb, kuid seda vähestki, mis teha annab, tihti tegemata jäetakse...
Näiteks ei ole ma siiani selgeks saanud koduõlle tegemist. Vähe sellest - pole kordagi proovinudki...
Praegustes VKMme tabanud eestimaistes oludes olen hakanud tõsisemalt mõtlema ülalnimetatud puuduse likvideerimisele.
Kas on austatud kaasfoorumlastel oma kaalukas sõna sekkaöelda, kui päris nullist tahab õlletegu õppida?
Internetis kolades sattus selline seksikalt militaarne stardipakett - "kuulikindel"
:
Bullet Brew
http://www.pruulmeistrid.ee/tootekatego ... ulletbrew/
http://maltoosa.ee/product-category/ollekomplektid/

Eksistents (õllekõhuga) VKMmina on mulle tagasihoidlikult teatavaks teinud, et selline elustiil mitteainult amoraalne pole, vaid ka mitte moes.
(Hädad sellega veel ei lõpe, vaid ka õlled äraütlemata kalliks läinud poes!)
Värske viimasenädalalõpunäide elust enesest:
Tõmbusin siis oma põhiplatsdarmilt 200 meetrit loodesuunas paiknevale tagavarapositsioonile, (katusealune kompleks, sisustatud puidutöötlemisvahendite, grillimisvahendite ja diivani tasakaalustatud kombinesooniga), mis on valitseva emanda pilkude otsesihtimise alt väljas, sest külla oli tulnud sõber koos õlledega, kes viimati käis, kui õunapuud õitsesid.
Kogu lugu aga väga kalliks maksma tuli.
Peale otseselt mõõdetavate kulutuste, mis liitrihinna poolest üle kahe euroni küündisid, ka järelmõjud ennast veel kaua tunda andsid, sest elukaasa, kes kaotsiläinud silmsidet taastama tuli, peitupugenud partisanid (kõva kogemuse baasilt) kergekäeliselt kätte leidis ja kuigi kontaktis olles vägagi sõnakaks osutus, siis mitmeks päevaks pärast asetleidnut kurttummaks jäi.
Moraal:
Meie võimuses ei ole võibolla reguleerida kõiki aspekte, mis elu kalliks (ja kibedaks) teeb, kuid seda vähestki, mis teha annab, tihti tegemata jäetakse...
Näiteks ei ole ma siiani selgeks saanud koduõlle tegemist. Vähe sellest - pole kordagi proovinudki...
Praegustes VKMme tabanud eestimaistes oludes olen hakanud tõsisemalt mõtlema ülalnimetatud puuduse likvideerimisele.
Kas on austatud kaasfoorumlastel oma kaalukas sõna sekkaöelda, kui päris nullist tahab õlletegu õppida?
Internetis kolades sattus selline seksikalt militaarne stardipakett - "kuulikindel"

Bullet Brew
http://www.pruulmeistrid.ee/tootekatego ... ulletbrew/
ÕLLEKOMPLEKTIDBullet Brew õllekomplekti seeria on mõeldud nõudliku maitsega õllehuvilistele. Retseptide loomisel oleme saavutanud uued maitsed ja nüansid, mis eristavad Bullet Brewi kontsentraate teistest sarnastest. Meie õllekomplektid valmistatakse maailma parimatest linnastest ja humalatest ning iga õlle stiili jaoks valitakse spetsiaalseid pärmid. Iga pakk on täidetud, kasutades viimast lämmastikutehnoloogiat, et tagada saastevabad tooted. Madala temperatuuriga protsess säilitab õrnad maitsed ja aroomid, mida traditsiooniliselt kaotatakse purkide pastöriseerimisel pikaajalise kuumutamisega.
Üks on kindel, et meie tootevalik, maitse ja kvaliteet on kuulikindlad!
http://maltoosa.ee/product-category/ollekomplektid/

Viimati muutis Svejk, 30 Sept, 2017 19:37, muudetud 3 korda kokku.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
Väga inetu Teist, et Te oma elukaasale pakkumata jätsite ja ise kõik ära timmisite. Sellele peavadki vaikelu ja natüürmort järgnema.Svejk kirjutas:elukaasa, kes kaotsiläinud silmsidet taastama tuli, peitupugenud partisanid (kõva kogemuse baasilt) kergekäeliselt kätte leidis ja kuigi kontaktis olles vägagi sõnakaks osutus, siis mitmeid päevi pärast asetleidnut kurttummaks osutus.
Aga ärge heidke meelt. Mul on üks tuttav, väga kõva sõna, kuid ka kiire taibuga mees, kellel kodus piinlik kord valitseb. Ükskord otsustas ta samakat ajada. Väheste toidutehnoloogiliste teadmiste tõttu tuli välja mitu ämbritäit mingit haigelt haisvat löga, mis vaikselt, kuid sihikindlalt oma eesmärke jälitades üle hoovi hakkas kulgema. Noh, suure kohvikruusi täis samakalaadset ollust ka. Löga peatamiseks sõideti sellest autoga läbi, tulistati seda jahipüssist ja lasti seda koeral lakkuda, kuid rahunemise märke ilmutas see alles siis, kui naabrimees selle saepuruga üle kallas. Koer läks kaotsi, hoovis oli hunnik saepuru ja selle all Jumal teab mis ning kõige selle käigus läks tal ka meelest ära saadust abielukale pakkuda. Kahtlemata selle pärast teatas abielukas, et ei suuda sellise tolguse kõrval magama jääda ja tolgus kobib omadega verandale.
Minu tuttav sai veerand tunni mõtlemise järel aru, et teda on mõeldud, läks üle näo punaseks ja käratas, et nüüd läheb litsidesse. Võttis limpsipudelisse valatud samaka, lõi aiavärava pauguga kinni, pani autole lörina sisse ja läinud oligi. Kahe päeva pärast tuli tagasi. Selleks ajaks oli saepuru enam-vähem laiali vajunud, koer tagasi tulnud, kuigi vahepeal kuskil peldikus püherdamisest koledasti haisvana ning abielukas tekid-padjad jälle verandalt tuppa tassinud.
Vahejuhtumit ei meenutatud poole sõnagagi, kuni poole aasta pärast hakkas naispool siiski uurima, et kuidas see oli, teda uudishimu piinab, et kus litsides siis mu tuttav käis. Tuttav irvitas, et oli paarikümne kilomeetri kaugusel järve äärde telgi püsti pannud, seeni korjanud, neid leivapätsi kõrvale lõkke peal praadinud, kaasa võetud joogitilga ära lahendanud, tähistaevast vaadanud ja magama kobinud - mis litse sellise õnne juurde enam vaja.
Moraal: möllaku Teie vaikse varjupaiga ümber ükskõik mis tormid, tähed on taevas ikka alles.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Niisiis ootab homme Tartusõit.
Saab olema igatahes väga huvitav....
Luban ilmtingimatus korras külastada ka siin varasemalt reklaamitud Alko1000 Marketit, ja kajastada kõike müügilolnut - või siis vähemalt kõige odavamat....
Aga kui keegi teab Tartus soodsat pitsakohta, siis võtaksin ka seda hea meelega refereerida...
Saab olema igatahes väga huvitav....

Luban ilmtingimatus korras külastada ka siin varasemalt reklaamitud Alko1000 Marketit, ja kajastada kõike müügilolnut - või siis vähemalt kõige odavamat....

Aga kui keegi teab Tartus soodsat pitsakohta, siis võtaksin ka seda hea meelega refereerida...

Opera?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kui Tartus veel elasin, siis Siriuse pitsad olid suht odavad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist