Hetkel meenus mulle üks "meessoost katrini" lugu, mis on täiesti tõsi, nagu kõik minu kirjutatud lood. Sest elu ise on alati palju värvikam kui ükskõik missugune väljamõeldis.Walter2 kirjutas:Kas midagi hakkaks muutuma kui meessoost "katrinid" ka ajakirjanduses oma lood avaldavad?
Mu kunagine naabrinaine rääkis. Tal mees haigestus, paelussitõppe. Mees jäi väga kõhnaks ja vajas ravi, oli isegi haiglas, siis hakkas lõpuks tervis taastuma. Naine ise tugevama kehaehitusega, töötas kokana. Nojah, juhtus selline olukord, et naine vist ei näidanud mehe suhtes üles piisavat lugupidamist või tekkis muu konflikt, aga mees otsustas naist eee..., noh, karistada. Pärast naine rääkis kõigile alevikus, kes kuulata viitsisid: "Ah või tema tuleb mind togima, endal paeluss kõhus, ravi ja poputa sellist... Nii kui korra küünarnukiga äsasin, lendas mees köögist välja, läbi esiku ja ei peatunud enne, kui esiku kõrval oleva WC potil." Nii et jah, seda ma nimetaks naisepoolseks perevägivallaks. Nii vaimseks kui füüsiliseks. Ja kusjuures, naine ju ise eelnevalt provotseeris meest. Rohkem juhuseid ei tea.
Kuigi jah, see pole ahistamislugu, vaid perevägivallast. Ei õnnestu mul ka kunagi konkreetselt teemas püsida.