a volvo 11 läheb vähemalt 130 välja
Kevadtorm 2006
- Kuperjanov
- Liige
- Kontakt:
- VANA LÖUKOER
- Liige
- Kontakt:
pole mötet siin siunama hakata,et kes on pädev kritiseerima,kes mitte.vaba maa ja sönavabadus.loomulikult ei pea ka paska suust välja ajama,kuid igaüks vöib öelda,mis tahab.kinni enam ei panda.
ja selliste suuröppustega on alati nii,et tuleb ette ebaönnestumusi -muidu oleks kuidagi kummaline.meil ei ole ju täis palgaarmee,kes harjutavad samade koosseisudega kogu aeg.
vea teinud ohved saavad eksimustest aru ja teine kord ei juhtu enam nii.pole mötet kohe kogu eesti ohvede pölve siis maha kanda.
omal ajal baltic challengel viibides tehti ka selliseid apsakaid,et paha hakkas ja vaatlejad vangutasid päid,kui ega sellepärast siis midagi seisma ei jäänud.
ja selliste suuröppustega on alati nii,et tuleb ette ebaönnestumusi -muidu oleks kuidagi kummaline.meil ei ole ju täis palgaarmee,kes harjutavad samade koosseisudega kogu aeg.
vea teinud ohved saavad eksimustest aru ja teine kord ei juhtu enam nii.pole mötet kohe kogu eesti ohvede pölve siis maha kanda.
omal ajal baltic challengel viibides tehti ka selliseid apsakaid,et paha hakkas ja vaatlejad vangutasid päid,kui ega sellepärast siis midagi seisma ei jäänud.
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!
MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
-
meesmetsast
- Liige
- Kontakt:
- Kuperjanov
- Liige
- Kontakt:
Kui see oli vihje mulle, et ma ajan suust p**ka välja, siis ma ei aja. Sain telefoni teel sündmuspaigast infot vigastuste kohta.pole mötet siin siunama hakata,et kes on pädev kritiseerima,kes mitte.vaba maa ja sönavabadus.loomulikult ei pea ka paska suust välja ajama,kuid igaüks vöib öelda,mis tahab.kinni enam ei panda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist