Palun tuvastada millega tegu
Re: Igasugu raua kola.
Ma nii põhjalikult sõjaaegset tehnikat ei tunne. Kiire otsing andis sarnase pidurisüsteemi välja ZiS-150 pealt, aga minuteada see apastraat lasti tootmisse paar aastat peale sõda. Väga sarnane detail on selle lehe http://lib.algid.net/pdd/o7g36p03.php kõige viimasel joonisel. Ja ma ei oska ka lambist öelda, kas pneumopidureid mingil varasemal tehnikal ka kasutati. Detail ise on välimuselt väga väikeste erinevustega kasutusel enamustel nõukaaegsel pneumopidurisüsteemidel kuni kaasajani välja. Väljamaa tehnika osas hetkel kahjuks sõna sekka ei oska öelda, peaks natuke uurima...BlackHornet kirjutas: Aitäh. See tuli militaartaustaga metsast. Kuid küsin ikka, kas on sõjaaegne või tegu on nõukaaegse veoki detailiga?
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
-
- Liige
- Kontakt:
Tänan veelkord! Väga põnev, mina olen suhteliselt tehnikavõõras samuti ja ei osanudki arvata, et see pidurisüsteemist pärineb. Sain jällegi targemaksisakene kirjutas:Ma nii põhjalikult sõjaaegset tehnikat ei tunne. Kiire otsing andis sarnase pidurisüsteemi välja ZiS-150 pealt, aga minuteada see apastraat lasti tootmisse paar aastat peale sõda. Väga sarnane detail on selle lehe http://lib.algid.net/pdd/o7g36p03.php kõige viimasel joonisel. Ja ma ei oska ka lambist öelda, kas pneumopidureid mingil varasemal tehnikal ka kasutati. Detail ise on välimuselt väga väikeste erinevustega kasutusel enamustel nõukaaegsel pneumopidurisüsteemidel kuni kaasajani välja. Väljamaa tehnika osas hetkel kahjuks sõna sekka ei oska öelda, peaks natuke uurima...BlackHornet kirjutas: Aitäh. See tuli militaartaustaga metsast. Kuid küsin ikka, kas on sõjaaegne või tegu on nõukaaegse veoki detailiga?

Kas soadf`i pildil olevast detailist on tankitõrjemürsk läbi lennanud?
-
- Liige
- Kontakt:
Tõkisking ja konks Sd.Kfz. 6 kohalt. Ju oli komplektis ka väiksematel kui SdKfz 9/1
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Need peaksid olema Phänomen-i küljest,
ventilaatori osa.
ventilaatori osa.
- Manused
-
- IMG_0289.JPG (270.52 KiB) Vaadatud 8330 korda
-
- imagesCDWC9OCA.jpg (3.65 KiB) Vaadatud 8330 korda
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Väga huvitav.Sellisest masinast ei olnudki varem kuulnud.
Huvitavad tükid, kahju, et suurendada ei saa.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Keskel üleval selle ümmarguse võru kohal peaks olema Notek pimenduslambi pealmine kate.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Mul on Phänomen granit 25 töökorras mootor kui keegi tahab.
Taavi
55617299
Taavi
55617299
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline