Sõjamängud

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
vipu
Liige

Postitus Postitas vipu »

COD2 maksab kartulisalongi 160 eeki, venekeelne. kusjuures päris andekas on venekeeles :lol:

aga point on serialis, ilma selle võrgus ei mängi hästi ja COD2 võrgus on ikka huvitavam kui SP
ahti
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahti »

cod2 saab crakitud servudes ka pelada :)
Kasutaja avatar
Mazz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mazz »

nüüd vist enam ei saa.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Uber Soldier on ka päris mängitav mäng. Meenutab Wolfensteini. Muidugi on tegu uuema mänguga ja graafika parem.
Haakristide asemel näeb mängus lihtsalt risti :lol:
http://www.ubersoldier.net/
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Kasutaja avatar
Totenkopf
Liige
Kontakt:

....

Postitus Postitas Totenkopf »

See ei puutu just otseselt käsilolevasse teemasse aga siiski.
Nimelt otsin kamraade kellega Close Combat 3:The Russian Fronti netis mängida. Kuuldavasti pidi see olema tõeline heaven nagu välismaistelt foorumitelt võib välja lugeda.Ise olen mingi paar aastat arvutiga mõõtu võtnud mis iseenesest muutub igavaks.Sest arvuti pooldab nõukogude väejuhtide eeskujul tuima tormijooksu, mida ei ole eriti raske ```ära lüpsta``

Väikse õpetuse saab
http://support.microsoft.com/kb/154727/EN-US

nii et kes huvitatud privage.
Fuchs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fuchs »

Shatterhand kirjutas: Kuidas nt Delta Fore Xtreme on ?
See on jama. Kirjade järgi on küll võrreldes Black Hawk Down-ga uuendatud graafikamootor jne aga tegelikkuses on graafika nõrgem ja ka missioonid on igavamad :?
Kasutaja avatar
Shatterhand
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Shatterhand »

Vabandust, et puudus täpsustus küsimuses...Tegelikult mind ei huvita mis ta single player on...Ma kasutan FPS'e online...SoF2 ja Medal of Honor'it küll läbinud ka üksikmängus aga enamasti siiski online...Ja seal oli BHD minu arvates siiski üsna kõva...Kui jätta välja mage graafika, buggy'd ja cheaterid...Mängitavus oleks nende jamade puudumisel kenasti üle keskmise olnud...
ahti
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahti »

Rush for Berlin tundub norm mäng olevat,saab mausiga kärutada :twisted:
Lennart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lennart »

Ega keegi Ubersoldierit oma kõvakettasopis ei oma?
Kui on kellegil piraat tarkvarana ta netist alla laetud,siis võib minuga cd-koodi jagada :D
Fuchs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fuchs »

Shatterhand kirjutas:Vabandust, et puudus täpsustus küsimuses...Tegelikult mind ei huvita mis ta single player on...Ma kasutan FPS'e online...SoF2 ja Medal of Honor'it küll läbinud ka üksikmängus aga enamasti siiski online...Ja seal oli BHD minu arvates siiski üsna kõva...Kui jätta välja mage graafika, buggy'd ja cheaterid...Mängitavus oleks nende jamade puudumisel kenasti üle keskmise olnud...
Vot online mängimise olen enda jaoks suht hiljuti avastanud ja kahjuks ei oska kommenteerida DF xtreme-t selles osas. Aga graafika jättis mulle väga kehva mulje ja selle pärast ka mänguga väga pikalt ei tutvunud. Ainus uus ja huvitav asi mängus oli võimalus sõita krossisikliga :)
Novalogicu lehel avastasin veel sellise FPS mängu nagu Joint Operations, oskab keegi kommenteerida?
Slinky
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Slinky »

Fuchs kirjutas:
Shatterhand kirjutas:Vabandust, et puudus täpsustus küsimuses...Tegelikult mind ei huvita mis ta single player on...Ma kasutan FPS'e online...SoF2 ja Medal of Honor'it küll läbinud ka üksikmängus aga enamasti siiski online...Ja seal oli BHD minu arvates siiski üsna kõva...Kui jätta välja mage graafika, buggy'd ja cheaterid...Mängitavus oleks nende jamade puudumisel kenasti üle keskmise olnud...
Vot online mängimise olen enda jaoks suht hiljuti avastanud ja kahjuks ei oska kommenteerida DF xtreme-t selles osas. Aga graafika jättis mulle väga kehva mulje ja selle pärast ka mänguga väga pikalt ei tutvunud. Ainus uus ja huvitav asi mängus oli võimalus sõita krossisikliga :)
Novalogicu lehel avastasin veel sellise FPS mängu nagu Joint Operations, oskab keegi kommenteerida?
joint ops ning selle lisa pakk escalation endal ka olemas, viimasel ajal pole seda mänginud aga soovitan soojalt, pole midagi paremat kui 100 teise matsiga öösel läbi soise dšungli sõda ragistada. Öösel veel sellepärast efektsem et tratseerivad kuulid on jube ilusad kui näed neid kuskilt kaugelt üle taeva lendamas. Mäng veel hea sellepärast et on palju erinevaid sõidukid nt BTR UH-60 blackhaw mootorratas m1a2 abrams jne jne... Muidugi nagul igal teisel mängul on ka sellel parajalt bugge aga enamus ning suuremad on patchidega parandatud. Mäng ise on suht kiire loomuline, muidugi kõik oleneb inimestest kellega mängid, ning neid kaake on võimalik maha nottida üpris suure arsenaliga. nii, et mina soovitan :twisted:
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Kui on kellegil piraat tarkvarana ta netist alla laetud,siis võib minuga cd-koodi jagada
Emulest ja torrentist oled ikka kuulnud :wink: :?:
Rush for Berlin tundub norm mäng olevat,saab mausiga kärutada
Tutvustus on jah paljulubav, aga kahjuks ei ole mina seda kusagilt veel leidnud. Eestist ei müüda ja üleval ka ei ole kusagil.
Muuseas soovitan vaadata ka selle mängu demosid :wink:
Lennart
Liige
Kontakt:

hugo1 kirjutas:
Kui on kellegil piraat tarkvarana ta netist alla laetud,siis võib minuga cd-koodi jagada
Emulest ja torrentist oled ikka kuulnud :wink: :?:
Rush for Berlin tundub norm mäng olevat,saab mausiga kärutada
Tutvustus on jah paljulubav, aga kahjuks ei ole mina seda kusagilt veel leidnud. Eestist ei müüda ja üleval ka ei ole kusagil.
Muuseas soovitan vaadata ka selle mängu demosid :wink:

Mängu tõmbasingi Bitcometiga torrent failina aga millegipärast pole cd koodi ja pole leidnud ka seda kuskilt.Pole eriti tahtmist raha kulutama hakata :wink:
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

http://www.gamecopyworld.com/

Tutvu Lennart, sealt leiad vastused paljudele küsimustele :wink: siinkohal tuletan kõigile veelkord meelde, et piraat tarkvara kasutamine on karmilt keelatud ja väga paha :evil:
Lennart
Liige
Kontakt:

Ära nüüd targuta-ise just soovitasid Emulet ja Torrentit :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist