Kaasmaalased Aleksander ja Dimitri kutsuvad kaevama.
See seltskond on teada nimede ja isikukoodide täpsuseni. Baseeruvad Tallinnas ja tegelevad militaarvarustuse müügiga. Asju turustavad internetis ja Laia tänava militaarantiigis. Tõrsiga ei ole seotud.FW Anton kirjutas:Selle lingiga on midagi ikka lahti, ei tööta!
Kas siis nendest vantidest kuidagi jagu ei saa? Tuleks petekaga kuidagi välja meelitada ja kael kahekorra keerata. Selleks oleks vaja välismaa sõpru, kes kaasa mängiksid. Lihtsalt targutamisest poleks abi. Noored militaristid peaksid ühinema ja asja paika panema, mina olen selleks aktsiooniks juba liiga vana, võin moraalselt toeks olla :)
Front Line Eesti MTÜ
www.front-line.ee
www.front-line.ee
Kõigil maatükkidel, kus need "metssead" tuhnivad, on omanikud - eramaa või riigimaa. On neil ka mõni kooskõlastus, et võivad kamarat pahupidi pöörata?
Ma saan aru, et ma oma krundil võin kaevata palju tahan, aga teise mehe maa peale mul labidaga asja ei ole. Kraavitalgud välja arvata
Saarlased, ärgake!
Ma saan aru, et ma oma krundil võin kaevata palju tahan, aga teise mehe maa peale mul labidaga asja ei ole. Kraavitalgud välja arvata

Saarlased, ärgake!
Vihkad Eestit? Vali Reformierakond.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline