O: NSVL passikaaned, NSVL vapiga/ olemas
O: NSVL passikaaned, NSVL vapiga/ olemas
Ostan NSVL vapiga passikaaned- kas nahast või muust materjalist, ei ole oluline. Võivad olla kasutatud.
Pakkumised palun teha kas PS teel või sorvvo@gmail.com
Pakkumised palun teha kas PS teel või sorvvo@gmail.com
Viimati muutis sorvvo, 11 Jaan, 2018 9:53, muudetud 1 kord kokku.
Re: O: NSVL passikaaned, NSVL vapiga
Juba olemas mõned variandid. Varsti saab oma koleda punase Euroopa Liidu passi ära peita. (Kes aru ei saa- see on mõeldud naljana)
Enda koleda EL passi peidan ainult ja ainult Eesti Vabariigi vapiga kaante vehele.
Oli ilus Eesti Vabariik, ilus oma raha, ilus oma pass.... Ehh...
Enda koleda EL passi peidan ainult ja ainult Eesti Vabariigi vapiga kaante vehele.
Viimati muutis sorvvo, 09 Jaan, 2018 10:44, muudetud 2 korda kokku.
Vaata kus vassistlik Eesti, vägistab inimese hinge, sunnib teda koledat Euroopa Liidu passi omama...aga võid ju selle koleda passi vahetada ära ilusa Venemaa passi vastu, siis oleks uute kaante vormi ja uue passi sisu ühtsus olemas...sorvvo kirjutas:Juba olemas mõned variandid. varsti saab oma koleda punase Euroopa Liidu passi ära peita.
Kindlusarhitektuur on osa meie elukeskkonnast
Mis pistmist siin Venemaa passiga on, ma ei mõista?
Jah, mulle ei meeldi Euroopa Liit- mulle meeldib Eesti Vabariik!
Ja mulle ei meeldi see, et meie riik ei otsusta enam ammu midagi ise- kõik strateegilisemad ja olulisemad otsused tulevad teatava EL ja ka USA survega.
Samas- pragmaatikuna mõistan, et Eesti Vabariik ON SUNNITUD (ei ole muud, alternatiivset võimalust) olema EL liige julgeoleku- ja majanduslikel kaalutlustel. Kui nüüd hetkeks oletada/ unistada/ spekuleerida, et need 2 nüanssi ära kaoksid või lahendatud oleksid- kas Eesti siis ka EL liige oleks? Ma julgen selles kahelda.
Seega- sundolukord. Paraku.
P.S. Päris huvitav on viimasel paaril aastal jälgida, kuidas reageeritakse EL- i, NATO- t, USA- d, nende olemust ja poliitikat arvustavatele/ kritiseerivatele avaldustele Eestis. Vägagi agressiivselt, peaks mainima.
Järelikult kannab vilja meil üha rohkem leviv ja enne vaid suurriikidele (Venemaa, NSVL, USA) omane ideoloogiline ja poliitiline ajupesu ning inimesed ei suuda olla enam piisavalt allikakriitilised, aru saada maailmas toimuvast ning näha leviva/ levitatava info puhul seoseid, eesmärke ja tulemusi.
(eelnev seisukoht ei ole mõeldud iseloomustama kedagi konkreetset vaid iseloomsutab minu nägemust meie riigis levivast tendentsist)
Jah, mulle ei meeldi Euroopa Liit- mulle meeldib Eesti Vabariik!
Ja mulle ei meeldi see, et meie riik ei otsusta enam ammu midagi ise- kõik strateegilisemad ja olulisemad otsused tulevad teatava EL ja ka USA survega.
Samas- pragmaatikuna mõistan, et Eesti Vabariik ON SUNNITUD (ei ole muud, alternatiivset võimalust) olema EL liige julgeoleku- ja majanduslikel kaalutlustel. Kui nüüd hetkeks oletada/ unistada/ spekuleerida, et need 2 nüanssi ära kaoksid või lahendatud oleksid- kas Eesti siis ka EL liige oleks? Ma julgen selles kahelda.
Seega- sundolukord. Paraku.
P.S. Päris huvitav on viimasel paaril aastal jälgida, kuidas reageeritakse EL- i, NATO- t, USA- d, nende olemust ja poliitikat arvustavatele/ kritiseerivatele avaldustele Eestis. Vägagi agressiivselt, peaks mainima.
Järelikult kannab vilja meil üha rohkem leviv ja enne vaid suurriikidele (Venemaa, NSVL, USA) omane ideoloogiline ja poliitiline ajupesu ning inimesed ei suuda olla enam piisavalt allikakriitilised, aru saada maailmas toimuvast ning näha leviva/ levitatava info puhul seoseid, eesmärke ja tulemusi.
(eelnev seisukoht ei ole mõeldud iseloomustama kedagi konkreetset vaid iseloomsutab minu nägemust meie riigis levivast tendentsist)
Passikaaned olemas ja minu nõukaaegsete asjade (või rämpsu, nagu kindlasti paljud ütlevad) kogu taas lisa saanud.
Ei oskagi öelda miks just nõukaaegseid asju koguma hakkasin, kuid sõjajärgsest kuni NSVL lagunemiseni seal toodetud esemed oma robustsuses, tihti ebakäepärasuses ja inetuses lihtsalt meeldivad mulle. Tore on lõpuks saada endale kasutuid asju, mida minu nooruses kas saada ei olnud või vanemad nende mõttetuse tõttu kategooriliselt ostma keeldusid...
Ja asju kogun seinast seina- alates kõnealustest passikaantest kuni VAZ 2121-ni. Haigus ilmselt!
Ei oskagi öelda miks just nõukaaegseid asju koguma hakkasin, kuid sõjajärgsest kuni NSVL lagunemiseni seal toodetud esemed oma robustsuses, tihti ebakäepärasuses ja inetuses lihtsalt meeldivad mulle. Tore on lõpuks saada endale kasutuid asju, mida minu nooruses kas saada ei olnud või vanemad nende mõttetuse tõttu kategooriliselt ostma keeldusid...
Ja asju kogun seinast seina- alates kõnealustest passikaantest kuni VAZ 2121-ni. Haigus ilmselt!
Re: O: NSVL passikaaned, NSVL vapiga/ olemas
Kas automudelid on juba olemas?
Ei paku, niisama küsin
Ei paku, niisama küsin
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Re: O: NSVL passikaaned, NSVL vapiga/ olemas
Automudeleid veel ei ole eriti- kaasaegseid ei taha, kuid nõukaaegseid minu arvates ülehinnatud veidi.
Vaikselt vaatan- tark ei torma nagu öeldakse..
Vaikselt vaatan- tark ei torma nagu öeldakse..
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist