kes täpsustaks..
kes täpsustaks..
seoses legendiga tankist äntu järves mainiti ka seal piirkonnas asunud sakslaste ladusi.tahaks teada täpsemalt mis laod seal olid,palju neid oli,mis neist sai jne.olen muidu seal kandis kolanud juba aastaid.megasuuri pommilehtreid ja rauakola seal ikka on.
-
Õpetaja
Aga vaatamata kõigile jõupingutustele... jätkus veel 3-4 a tagasi leide sellises koguses, et tuli lausa veoautoga neid minema vedada...
Muidugi millegile asjalikule peale sattumine on õnne asi, sest on ümbrus metallitükke täis ja leiud võivad paikneda küllaltki lokaalselt. Enamus suuremaid demineerimise käigus tekkinud aukudest vett täis peeaaegu aastaringselt - kuivaks jäävad vaid põuastel suvedel.
Aga augu põhja ja seintesse tasub kaevuda.
Tervitades ProPatria
Muidugi millegile asjalikule peale sattumine on õnne asi, sest on ümbrus metallitükke täis ja leiud võivad paikneda küllaltki lokaalselt. Enamus suuremaid demineerimise käigus tekkinud aukudest vett täis peeaaegu aastaringselt - kuivaks jäävad vaid põuastel suvedel.
Aga augu põhja ja seintesse tasub kaevuda.
Tervitades ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Veoautot läks tõesti vaja betoonmiinide äraveoks.
Aukude põhjast muda seest ja seintest võib leida aga üsna kõbusas seisus muuseumieksponaate. Leiud paiknevad küllaltki lokaalselt, kuid seda suurem on leidmisrõõm...
Piirkonas sai pisut laiemalt ka ringi rännatud, kuid arvan, et ala on vaid pealiskaudselt üle vaadatud.
Seda kinnitab Su väide, et betoonmiine vedelevat veel küllaga.
Ei imesta üldse, kui ma räägime erinevatest ladudest, sest selles piirkonnas oli neid olnud päris mitu.
Tervitades, ProPatria
Aukude põhjast muda seest ja seintest võib leida aga üsna kõbusas seisus muuseumieksponaate. Leiud paiknevad küllaltki lokaalselt, kuid seda suurem on leidmisrõõm...
Piirkonas sai pisut laiemalt ka ringi rännatud, kuid arvan, et ala on vaid pealiskaudselt üle vaadatud.
Seda kinnitab Su väide, et betoonmiine vedelevat veel küllaga.
Ei imesta üldse, kui ma räägime erinevatest ladudest, sest selles piirkonnas oli neid olnud päris mitu.
Tervitades, ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline