Neid ju ei olegi "olemas",kuriooseks teeb asja veel see,et Vene kriminaalkoodeksi järgi on selline tegevus lausa karistatav.Kuulda on,et Duumas pidavat ringlema selle punkti seadusemuudatis aga kõik pidi kuuma pala eemale lükkama.Sest oh sa pagan,siis ju tekib situatsioon,kus ametlik propa(neid ei ole) ja tegelik elu(nad on täitsa olemas) ei kattu.Teine küsimus on siis tagatised ja avalik rahastus sellistele ettevõtetele,kui nad ametlikuks lubatakse.Siiani on hea sahker mahker tehes, sedasi Vene riigihuve kaitsta,ametlikult neid ei ole(saavad surma,nende enda asi,isegi toetusi ei pea maksma nagu näiteks surma saanud Vene relvajõudude esindajate pered saavad).Pakun,et neid enne ametlikuks ei teha,kui uus ametiaeg Putjal kindel ning järgmise 6 aasta välispoliitika paigas.Kapten Trumm kirjutas:Eriti õõnes on Kremli kinnitus "meil ei ole andmeid vene rahvusest palgasõdurite kohta".
Olen fotodel näinud neid wagnerlasi sõitmas uusima BTR-82A seljas, seda saab loodetavasti vojentorgist osta.
Seisavad seal Buk-M1-de kõrval reas.
Aga Vojentorgist saab ju ka uuemaid kahureid ja tanke,mis see BTR osta siis pole "jahikäiguks".
Olen nõus ka Kapteniga,et hetkel see asi punast joont eriliselt veel ei puuduta,küll aga minu hinnangul kompas seda.Hullem on siis,kui näiteks Putja võtab nad uuel valimistsüklil kaitse alla(nagu näiteks Blackwater USA-s) ja muudab nad avaliku poliitika tööriistaks.Mis siis saab,kui järgmine selline laks tuleb,ja,et tuleb olen sada protsenti kindel.