See siiski vaid üks võimalik põhjus. Ida-Ghouta oli selline aktiivne ja võitlev jõud. Ja kõige suurem nii meeste arvult, kui territooriumilt. Samas kui Dumayr jne olid sellised suss-suss aeg-ajalt nokkijad. Oli selge, et pärast Ida-Ghouta alistumist ja seda ründavate jõudude vabanemist ei ole ühelgi enklaavil võimalik isegi Ghoutaga võrreldavat ca 1 kuud vastu panna. Arvestades nende võitlusmoraali. Ja ma arvan, et Türgi pakkus katust - sealt see viimane eriti lahke relvastuse üleandmine SAA -le.Kriku kirjutas:Praegu on ju väga hästi näha, mis oli Douma keemiarünnaku tagajärg.
ISIS on ainult jäärapäine (aga ausalt mulle selles suhtes imponeeriv nagu Nusra/HTS -ki) ning punnib vastu. 8 päeva juba.
Kust mul tekkib järgmine küsimus - et miks SAA ei võiks seal uuesti proovida keemiat? Praegu tundub, et SAA -l võib jaks ja tahtmine otsa saada. Lääs vast ei hakkaks rahapakkidega loopima seepeale... Või miks ei oleks võinud kohe alguses proovida ISIS -e peal? Nojah, siin palju kombinatsioone miks ei läinud nii... ISIS -l on muidugi mitu varasemat kogemust all, kus hambad ristis pressivad vastu, ja lõpuks saavad oma diili. Ainult, et kuhu nad seekord saata?