Virumaal mutid arenevad intelligentselt kiiremini kui on kohalike jahtijate võime nende arengutega kaasa areneda
Meie kelkimine "verisest kevadest" eelmise aasta lõpus on saanud muttidelt väärilise vastuse ja meile on koht ilusasti kätte näidatud
See on tegelikult müstika, et eelmise aasta tulemus oli 21 mutti, aga nüüd ei saa kuidagi seda ühte kätte.
Kaks on vist veel (üks kindlasti, teine võib olla ka see sama keda kätte ei saa) tegevuses vähe teistes kohtades, aga neid mul pole olnud aega jahtida (nad on n.ö. vaiksed, hunnikuid ei aja ja ei häiri hetkel) ja ka kogu raudade tagavara on rakendatud selle ühe isendi püüdmiseks praegu.
Kusjuures ta on nahhaalselt julge ka veel. Kui muidu üldjuhul nad hoiavad eemale kui maapinnal käib aktiivne tegevus ja liikumine, ning tulevad tegutsema kui on veidi vaiksem hetk, siis see tegelane on nii ülbe, et ajab sul selja taga paari meetri kaugusel hunniku üles samal ajal, kui mina kolistan aluredelitega ja elektrisaag töötab ja vasaraga taotakse naelu seina ja kogu aeg on maapinnal aktiivne liikumine
Homme lähen Bauhofi ja ostan katseks ühe sellise asja ja teisipäeval lähen hakkan pikemalt katsetama (võtan spetsiaalse pikema mutijahipuhkuse

)
https://www.bauhof.ee/et/aiakaubad/muti ... lar-519875
Kui kätte saan (aga ma saan ta ükskord kindlasti kätte!), annan teada. Siis tuleb selle sündmuse tähistamiseks üks suurem pidu... kui saun enne maa-alla ei vaju
* Seda suuremat killerlõksu, mida Kriku siin eelmine aasta kusagil mutimahlapressiks nimetas, kaubandusvõrgus müügil ei ole.