Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Postitus Postitas Kriku »

Ah, ta vaenab fanaatiliselt veel hulka asju. Hea näide sallimatust vasakpoolsest.
ants431
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ants431 »

Borja kirjutas:http://epl.delfi.ee/news/arvamus/andrus ... d=84120744

..kas ma olen ainus, kellele tundub, et päevalehtlasest "raffakirjaniku" fanaatiline EKRE-vaenamine on omandamas juba paranoia mõõtmeid - või lihtsalt makstakse(gi) sellise töö eest niihästi :roll: :lol:
Kindlasti ei ole Sa ainus kuid loodetavasti oled
vähemuses. Mina ei arva samuti EKRE -st midagi head.
Liiga lahmiv ja tige nagu oli kommunistide propaganda.
Ma ei saa aru miks peaks eestlased vastu olema
kui kõik okupandid ja tulnukad homodeks
hakkavad ja neil järglasi ei sünni? :wink:
Walter2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Walter2 »

Konflikti tekitamiseks on vaja vaenlast keda tümitada ja kellega rahvast hirmutada - tavaline valimiseelne näitemäng.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
ants431
Liige
Kontakt:

Walter2 kirjutas:Konflikti tekitamiseks on vaja vaenlast keda tümitada ja kellega rahvast hirmutada - tavaline valimiseelne näitemäng.
Hea märkus! Aga igale valijale ei sobi selline
tümitamise näitemäng ja ei vali tümitajat.
Arvestab ka seda keda või mida
tümitavad.
Tahaks teada mida poliitik tegelikult
kavatseb teha kui võimule pääseb.
Rääkigu ka sellest.
Runkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Runkel »

EKRE ja SDE on mõlemad välistanud teineteisega koostöö (pole näpuga järge ajanud, kumb alustas :)). Ühest küljest on tõesti raske ette kujutada, et nad ühte valitsusse mahuvad, aga näitseks sots.-majanduslikult saaksid nad hakkama küll. Ma arvan, et välistamine on ikkagi viga. Kui kiigata kasvõi Rootsi poole, Demokraadid on kõrvale lükatud ja nüüd kombineerivad ülejäänud igasuguseid võimalikke ja võimatuid kooslusi. Neile oleks parajaks karistuseks uued erakorralised valimised.
Martin Peeter
Liige

Postitus Postitas Martin Peeter »

ants431 kirjutas:

..kas ma olen ainus, kellele tundub, et päevalehtlasest "raffakirjaniku" fanaatiline EKRE-vaenamine on omandamas juba paranoia mõõtmeid - või lihtsalt makstakse(gi) sellise töö eest niihästi :roll: :lol:
Minule ei meeldi Kivirähu rahvakirjanikuks tituleerimine. Tammsaare või Lutsu tasemeni jõudmine ei ole tõenäoline, sest need mehed ei vaenanud eestlust.
Dona nobis pacem!
ants431
Liige
Kontakt:

Martin Peeter kirjutas:
ants431 kirjutas:

Minule ei meeldi Kivirähu rahvakirjanikuks tituleerimine. Tammsaare või Lutsu tasemeni jõudmine ei ole tõenäoline, sest need mehed ei vaenanud eestlust.
Kas siis Kivirähk vaenab eestlasi? Kui tögab või kritiseerib
see on hea, aitab ehk puudustest vabaneda. Vaenlaste kaval võte
on ka kiitmine selle eest mis kiitust ei vääri.
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Martin Peeter kirjutas:
Mumeelest on Kivirähk midagi sarnast kui oli kunagi Juhan Smuul. Andekas inimene ja tellimustööd.
Martin Peeter
Liige

Eks ju nii Tammsaare kui ka Luts töga ja kritiseeri eestlasi. Aga samas on nende loomingust näha ka, et nad armastavad oma rahvast ja tunnevad kaasa oma rahvale. Kivirähu juures ma ei tuvasta ei armastust ega kaastunnet. Selles mõttes oli Sarneti "November" minu jaoks vastuvõetavam, kui Kivirähu "Rehepapp", ehkki suur osa rahvast selle masohhistlikku irooniat nautis rohkem, kui Sarneti kaastundega segatud sürri.
Dona nobis pacem!
ants431
Liige
Kontakt:

Maailmas vist ei ole kirjanikku kes meeldiks isegi poolele
inimkonnast. Kirjaniku headust aga mõõdetakse ikka selle järgi kui palju on teda ostetud, loetud. Neid, kellele kirjanik ei meeldi,
kokku ei loeta. Kas praegu on Kivirähkule arvestatavat võistlejat?
Martin Peeter
Liige

Noh Lenin, Stalin, Brežnev, Mao jt samasugused on selle loogika järgi ilmselt maailma parimad kirjanikud. Nagu Smuulgi oli väga loetav ja selles mõttes väga tabav võrdlus.
Ka Kivirähk on kooliprogrammis.
Ja meie ajaloo parim film on ilmselt sisseostetud formaat Klassikokkutulek".
Eesti viimase aja suurim kirjanik oli Kross. Ei saa nõuda, et meietaolisel väikerahval igas kunsti valdkonnas igal ajahetkel oma Pärt välja pakkuda on. Kes oma läbimüügilt ja kuulatavuselt Eestis jääb maha ilmselgelt "Meie mehele".
Dona nobis pacem!
Walter2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Walter2 »

ants431 kirjutas:Maailmas vist ei ole kirjanikku kes meeldiks isegi poolele
inimkonnast. Kirjaniku headust aga mõõdetakse ikka selle järgi kui palju on teda ostetud, loetud. Neid, kellele kirjanik ei meeldi,
Läbimüügi ja loetavuse järgi oleks Eesti parim kirjanik ilmselt Hargla. :D
Aga küsiks hoopis kas Kivirähk on üldse arvestatav kirjanik? Esimene teos mis sellelt mehelt meenub on "Kaka ja kevad".
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
dm7
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas dm7 »

Walter2 kirjutas:
ants431 kirjutas:Maailmas vist ei ole kirjanikku kes meeldiks isegi poolele
Läbimüügi ja loetavuse järgi oleks Eesti parim kirjanik ilmselt Hargla. :D
Aga küsiks hoopis kas Kivirähk on üldse arvestatav kirjanik? Esimene teos mis sellelt mehelt meenub on "Kaka ja kevad".
Kas te teete nalja või? Antud autorilt on lademes tuntud asju, ilmselt kõige teatum neist Rehepapp.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Mis Hargla ja Kivirähk... Tõeline rahvakirjanik on juba aastaid Erik Tohvri!

https://www.err.ee/842739/laenutushuvit ... rik-tohvri
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krizz »

ants431 kirjutas:

Las lumehelbekesed elada pealegi oma roosas vateeritud mullis. Reaalsusega kokkupuude võib neile lausa pissi püksi tuua. Soovitan neil enne EKRE seisukohtadega tutvumist ennetavalt mähkud ilusti jalga sättida ja palderjani ning nuuskpiirituse kah ligiduses hoida. :D

Aga tõsisemalt, siis EKRE ei ole kuidagi homode vastu. Homod on alati olnud. Las nad olla, keegi neile midagi halba ei tee, elagu ja neist ei peaks üldse iga päev rääkima. Aga mida nemad tahavad? Homopropagandat koolidesse ja samasid õiguseid heteropaaridega (abileu, lapsi jne). Siin tuleb ütelda selge ei - ja see ei ole kellegi diskrimineerimine. Pime ei saa ka autojuhilube - no ja siis? On see diskrimineerimine? Ei ole ju! Need inimeksistentsi äärealadel toimuvad marginaalsed väärnähted tuleb seal hoidagi ja elada normaalset elu edasi. Mingid marginaalsed kõrvalekalded ei saa hakata domineerima enamuse üle - mida see tähendab? Demokraatia see küll ei ole! Ei ole nii, et mina tahan ja pean selle saama. Kõik olgu sellega nõus! Nii need asjad küll ei käi.

Kuhu see homodele eriõiguste andmine välja viib, võib näha sellest videost: Kas nii käituvad õnnetud vähemuses tagakiusatud LGPEDE+ liikmed? https://www.youtube.com/watch?v=jLl3cdRUZUs
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist