Nii, et on programmid ja (kuskil

Selgitati nii, et kui mast ei saa kanalite hõivatuse tõttu ühendust konkreetse abonemendiga, siis automaatselt korratakse mõne aja pärast, ja siis vajadusel uuest, ja siis vajadusel...
Saate aru küll.
Juhtus kunagi üks vigane netipulk, mis "karjus" mobiilsesse internetivõrku midagi valesti (modemikäskude tasemel) ja operaator spämmis vähem kui kümne minutiga SIM kaardile üle kahesaja seadistussõnumi (ka SMS).. Lähtusin ka sellest, kui saab sama masti piires mulle 200+ smsi spämmida, saaks tagasipööratava loogika järgi saata 1 sama aja sees 200 matsile. Olgu siis nii, jälle targemmart2 kirjutas:Ütleme nii, et ka ühe garnisoni piirkonnas, kus on kasutatud nimekirjapõhist teavituse saatmise programmi (~30 adressaati korraga) oli signaali saamise ajavahe ligi tund aega. Oma praktiline kogemus mõne aasta eest.
Nii, et on programmid ja (kuskil) kasutatakse vajadusel, kuid tehniliselt ei tule teade kohale.
Selgitati nii, et kui mast ei saa kanalite hõivatuse tõttu ühendust konkreetse abonemendiga, siis automaatselt korratakse mõne aja pärast, ja siis vajadusel uuest, ja siis vajadusel...
Saate aru küll.
aht0 kirjutas: Mobiilvõrkudel on tavasituatsioonis väga tuntav ressurssivaru - pühadeks nagu aastavahetus, ei hakka keegi mastidesse lisariistvara paigaldama. Bandwith'i nõuab SMS armetult vähe (255 ASCII sümbolit per SMS). .
Ega siis pole ka midagi muud teha, kui LÕK-le kohale ilmuda.HeiniR kirjutas:Vaata, Trumm, mina tegelikult ei tea, miks see asi sedasi on. Öeldi mulle "omade" poolt, et üleviimised ei tööta veel päris nii nagu võiks. Kuskil on jäänud minu suhtes ilmselt "linnuke" tegemata või on lihtsalt jäänud ootama oma aega.
Ma ei käi ja ei pea käima korduvalt küsimas, millal te mind oma reservi kannate.
Nii lihtne ongi.
Varustust koju on siin arutatud aga polnud otstarbekas, pigem jagada isikuvarustust mitmest järjekorrast paralleelselt.Chupacabra kirjutas:Krt, see laos kohmitsemine võtab ikka jubedalt aega. Kaalumise koht anda ajateenijale peale teenistust varustus koju ja panna kohustus seda vähemalt 5 aastat hoida ja hooldada.
Seal on lõpptulemusena vaja, et väravast väljuks formeeritud ja varustatud pataljon, koduse varustuse hoiuga on seda raske tagada.Chupacabra kirjutas:Hetkel formeeriti ainult üks pataljon ja eks oli natuke ette kah valmistatud. Aga kui tuleb täiesti ootamatult ja vaja korraga kümneid pataljone formeerida?
Hinnanguliselt on sõduri varustus kuskil 1500 eurot (KV hanke hindades), 4000 ajateenijaga teeks see 6 miljonit aastas. Kui oleks 5 aastane hoidmiskohustus, siis hakkaks peale seda mingi varustus tagasi kah tulema ja igaastane kulu langeks.
Kindlasti mõned hoiaks patriotismist varustust korras, teised karistuse hirmus, kolmandatel oleks pohhui ja neljandad paneks müüki. Aga suures pildis võiks see üldmobilisatsiooni kiirendada küll. Eks seal on hulk teisigi samme, millega kiirendada ja oleneb kui kiirelt on vaja pataljonid kokku saada.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist