Küsimused on õkva nummerdatud ja veel reavahedega välla trükitud - niiet isegi kindral peaks aru saama ju
Aga whatever -
mul tekkis nagunii juba kolmas küsimus - vat see on tõesti keeruline
Ja nimelt:
-- mil moel sai seal Viru pataljonis majandustööde käigus üldse "irduda" miski viiene grupp venekeelsetest ajateenijatest ignorante?
-- kuna märkuse tegi neile reamehest korrapidaja abi, siis oli see ilmselt kompanii korrapidaja abi ning ka tööd olidki kompaniisisesed?
-- kas need venelased moodustavad kompaniisisese grupi muukeelseid "vastalisi" või on nad koguni ühest rühmast?
-- ilmselgelt on aga tegu allüksusesisese venelastest ajateenijate "kutškuitamisega" - mis on oma arengus jõudnud niikaugele, et viinud need muukeelsed ajateenijad juba kriminaalkuriteo lävele..
-- kes on seal kompaniis // milline on olnud antud kompanii ülema ja komp veebli roll selle kõige juures - täpsemini, nende tegematajätmised?
-- kas varasemalt on sellest "murekohast" pataljoniülemale ette kantud - sest selline jama ei teki ühes väeosas "üleöö"?
-- jne jne
Et tegelikult on see kõik üks ja sama küsimus ehkki näiliselt keeruline ja mitmekorruseline..
Tunnistan ausalt - näpud lausa sügelevad, viiksin heameelega ise seal Viru pataljonis läbi vastava teenistusliku juurdluse eesmärgiga selgitada välja // vastata kõigile neile siin minu poolt defineerit küsedele
Viru pataljoni ülemal kahtlemata veab, et see mul unistuseks vaid jääbki
P.S.
ja (once again) - kala mädaneb peast.. niisama kui ka muukeelsed ajateenijatest ignorandid laiavad igas väeosas täpselt niipallu, kui neil seal laiata lastakse - lihtne...
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.