kaugeltuuriv kirjutas:Vaatasin seda Ruubeni intervjuud Postimehe TV-s,mis ma ütlen,selline tragikomõõdia.
Peab Hitlerit geniaalseks väejuhiks ja ütles,et kurjuse mõiste on Lääne demokraatiad välja mõtelnud peale II Maailmasõda ja et tegelikult ei olnud vuntsidega mees üldse kuri,see on vaid väljamõeldis.
Siis hakkas seletama,et tuleb liitu astuda Poola juhtimisel tehtavale Kesk-Euroopa blokiga.
Kui ma nüüd õeti maakaarti mäletan,siis Eesti ei asu Kesk Euroopas,meil on naabrid Venemaa,Sooma,Läti,Rootsi.
Mees ka teatas,et me oleme neile kultuuriliselt lähedal.
Ma ei saanudki aru,mis rohtu mees tarvitab või mis suitsu ta teeb.
Igatahes soovitan kõigil saate üle vaadata.Imelik on ainult see,et EKRE juhtkond ka saadab mehe intervjuud tegema,et kas oma osadele valijatele näidata,kui kõvad me ikka veel oleme,kuigi reaalsus ju teine.
Kujutan ette nüüd saadikuid,kes seda juttu vaatasid(ja vaadati või vaadatakse kindlasti),näiteks Saksa oma(riigis,kus Hitleri kiitmine on seadusega keelatud),Poola või sellesama Tsehhi oma,kes kaotasid(Poola ja Tsehhi)meeletult inimesi just tänu sakslastele ning siiamaani on hõõrdumisi sellel teemal.
Ettekanded,mis pealinnadesse lähevad vist eriti uut valitsust heas valguses ei näita.
Nagu üks kommentaator seal mainib(tundub olema pika staaziga EKRE pooldaja) tuleb nüüd jälle saadikute juurde jooksma hakata.Aga ma ei saa aru,kas mees ise ka aru ei saa,et teised riigid hoiavad igat valitsuse moodustamist luubi all,nagu mingi 8 klassilise haridusega oleks.
Unustasid järgmised "vahvad" ütlemised: peaksime toetama Assadi, inimesed ei ole võrdsed ja nende seas on hierarhia jne.
05.24 EL ja NATO peaksid toetama Assadi võitluses ISISE-vastu ja mitte laskma seda venelastel teha. Poiss ei teagi, et venelased sisuliselt ISISE-ga ei võitle vaid opositsiooniga.
07:40 inimesed, kes praegu moodustavad eliidi on raha ja võim tähtsamaid. Ise pürgivad ju sinna
13.40 teeb maha Nürnmergi protsessi ja ei meeldi, et natsiidealoogiale on pandud külge kurja ning ei pea sellist käsitlust mõistlikuks
No anna armu ikka.
Pole ka ime, et vastavad memod juba saatkondades valmis kirjutatud