Uudis tuli kohe nii "õigel" ajal, et on liiga ilus et tõsi olla. Nii Gramberg ise kui ka "Postimees"on selle uudise juba maha võtnud.Martin Peeter kirjutas:Eks seal ole muidugi igasugu räuskajaid - see on fakt. Aga EKRE näiteks toetab Jerusalemma tunnustamist pealinnana ja sinn saatkonna kolimist, mida liberaalid ei tee. Seega on raske neid erakonnana antisemitismis süüdistada.AMvA kirjutas:Mul jookseb aeg-ajalt mõne EKRE liikme arvamusavaldus FB voogu sisse, ma olen siis vahest vaadanud, mis loomad seal kõige mahlasemate kommentaaride taga on. Ütleme nii, et ei taha kommenteerida, sest nende tekst on ikka väga hull. Ja need tüübid on tavaliselt ka enamuse EKRE ladviku FB sõbrad.Martin Peeter kirjutas: Üldiselt juudid EKRE-l jalus pole olnud, ehkki kapral Aadu on mõnedele sümpaatne.
http://www.disneylandparis.com//uudis/e ... as-asuvat/
Kusjuures - mis selle lingiga toimub? Mingi liberaalne küberrünnak?
http://www.disneylandparis.com//uudis/e ... as-asuvat/
Kusjuures uudis seni vaid Delfis. PM ja ERR on ettevaatlikud.
Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
-
- Liige
Ma saan aru, et "Uued uudised" on foorumist bännitud. Ei ole liberaalne küberrünnak.
Pole just selle kanali fänn, aga Jerusalemma saatkonna küsimus on oluline indikatsioon, kas saab EKREt antisemiitlikuks lahterdada. Ma ei leidnud muud allikat. Ja ausalt öeldes olen ka ise seisukohal, et Jerusalemm on Iisraeli õige pealinn.
Tegelikult on mul ettepanek praeguse meediapildi põhjal adminil kaaluda, kas jätkuv bänn on põhjendatud. Või tuleks äkki Delfile ja Vilja Kiislerile ka panna? Hullud ajad nõuavad jne.
Pole just selle kanali fänn, aga Jerusalemma saatkonna küsimus on oluline indikatsioon, kas saab EKREt antisemiitlikuks lahterdada. Ma ei leidnud muud allikat. Ja ausalt öeldes olen ka ise seisukohal, et Jerusalemm on Iisraeli õige pealinn.
Tegelikult on mul ettepanek praeguse meediapildi põhjal adminil kaaluda, kas jätkuv bänn on põhjendatud. Või tuleks äkki Delfile ja Vilja Kiislerile ka panna? Hullud ajad nõuavad jne.
Dona nobis pacem!
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
..jaa, haigus süveneb - allolev väljavõte sm grambergi textist vihjab selgele vajadusele psühhiaatrit külastadaMartin Peeter kirjutas:Hüsteeria on jõudnud järgmisesse staadiumisse..

Häbi tunnistada aga ka minu arust on Iisraelil täielik õigus JERUUSALEMM oma pealinnaks kuulutada - meie (seni veel) sotsidest okupeerit "välispoliitika" arvab muidugi teisitiPaistab, et kohalik neonatsid tunnevad ennast nüüd palju vabamalt ja karistamatult.

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
-
- Liige
- Kontakt:
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
-
- Liige
Ma saan aru, et politsei on solvaja isiku kindlaks teinud. Seega juhtum toimus, aga kes on see isik ja mis poliitjõuga on ta seotud, on küsimus küll. Selge, et tuleb vaadata ka praegust hüsteerilist konteksti.Borja kirjutas:..jaa, haigus süveneb - allolev väljavõte sm grambergi textist vihjab selgele vajadusele psühhiaatrit külastadaMartin Peeter kirjutas:Hüsteeria on jõudnud järgmisesse staadiumisse..
Häbi tunnistada aga ka minu arust on Iisraelil täielik õigus JERUUSALEMM oma pealinnaks kuulutada - meie (seni veel) sotsidest okupeerit "välispoliitika" arvab muidugi teisitiPaistab, et kohalik neonatsid tunnevad ennast nüüd palju vabamalt ja karistamatult.
https://www.err.ee/920942/politsei-alus ... undamisega
Dona nobis pacem!
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Grambergi postitus on veel ilusti üleval ja Postimehes on see esiuudis. Sellised asjad kipuvadki "õigel" ajal tulema. Aga nüüd on muidugi hea siit vandenõud otsidaKurjam kirjutas:
Uudis tuli kohe nii "õigel" ajal, et on liiga ilus et tõsi olla. Nii Gramberg ise kui ka "Postimees"on selle uudise juba maha võtnud.

-
- Liige
Tundub, et üldises hüsteerilises õhustikus mingi poolearuline elas välja oma frustratsiooni jänesesõitmise trahvi eest.
Polnud provokatsioon, pigem tagajärg.
https://m.delfi.ee/eesti/article.php?id=85624625
Dona nobis pacem!
Ega ta päris poolearuline ikka ei olnd - suht teadlik valik ja teadlik solvamine. Oleks MUPO peale karjuma hakanud, siis võiks suvaliseks frustratsiooni väljaelamiseks nimetadaMartin Peeter kirjutas:Tundub, et üldises hüsteerilises õhustikus mingi poolearuline elas välja oma frustratsiooni jänesesõitmise trahvi eest.
Postitus oli lihtsalt vahepeal mingi hetk suletud, kuna punt madalalaubalisi kukkus postituse autorit tümitama.Grambergi postitus on veel ilusti üleval
Ma ei eemaldanud vaid ajutiselt muutsin kinniseks, sest teie mõttekaaslased hakkasid ründama. Nüüd on jälle avatud.
Viimati muutis Lemet, 17 Mär, 2019 14:39, muudetud 1 kord kokku.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
-
- Liige
See, et rabi just mööda juhtub minema, ei saa küll teadliku valiku aluseks olla. MUPO sõimamine ei ületa uudisekünnist.
Dona nobis pacem!
Arvad, et oleks keegi muu suvaline mööda läinud, siis oleks ka sõimanud ja frustratsiooni välja elanud?Martin Peeter kirjutas:See, et rabi just mööda juhtub minema, ei saa küll teadliku valiku aluseks olla. MUPO sõimamine ei ületa uudisekünnist.
MUPO't ta ilmselt väga sõimata ei julgenud, sest need võivad ka politsei kutsuda.
Kui see keegi olnuks mingilgi kombel teistest eristuv (näiteks neeger, georgi lindi kandja, isa, kes elus näite peal lastele seletab, kuis end avalikus ruumis üleval pidada ei maksa vmt), siis suure tõenäolsusega küll.
Asjakohane video siis....AMvA kirjutas:Arvad, et oleks keegi muu suvaline mööda läinud, siis oleks ka sõimanud ja frustratsiooni välja elanud?Martin Peeter kirjutas:See, et rabi just mööda juhtub minema, ei saa küll teadliku valiku aluseks olla. MUPO sõimamine ei ületa uudisekünnist.
MUPO't ta ilmselt väga sõimata ei julgenud, sest need võivad ka politsei kutsuda.
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=85624625
Närvilisele idioodile, kellele parajasti protokolli vormistati, sattus juhuslikult silma mööda jalutav rabi. Ja mokaotsast poolel häälel poetatud fraas rändab nüüd Euroopase, Iisraeli, ehk isegi otsaga USA-sse, süüdi jääb teadagi milline erakond.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
JüstDr.Sci kirjutas:Närvilisele idioodile, kellele parajasti protokolli vormistati, sattus juhuslikult silma mööda jalutav rabi. Ja mokaotsast poolel häälel poetatud fraas rändab nüüd Euroopase, Iisraeli, ehk isegi otsaga USA-sse, süüdi jääb teadagi milline erakond.

Ja paeda-poiss brukselist nõuab ka (öiglase nördimusega hääles), et eesti vassistivabariigi pääminister, siseminister ja selle vassistilinna meer nüid oma kohhust täidaksid

Aga kui nüüd natsa tõsisemalt, siis reaalselt toimunu on ju ikka vägagi erinev sellest, mida seltsimehed rabi & gramberg väitsid

Ning olgu ka meelde tuletatud, et (kõige järgi otsustades) lgp rabi ei esitanud(ki) ei eile ega täna ega üldse politsele mingit avaldust/kaebust

Infanterie - königin aller Waffen.
Rabil näikse suht savi olevat (ju ta targa inimesena mõistab, et osse on kõikjal, ka Iisraelis), see rohkem kohalike sotsialistide-aktivistide ülestõmmatud kära.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline