Shopping Tallinnas.

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Zill154
Liige
Kontakt:

Shopping Tallinnas.

Postitus Postitas Zill154 »

Hi!Sai siis nädalavahetus tallinnas oldud ja muidugi ka mudeleid vaatamas käidud!Eks kõige suurem pettumus tuli kullo poolt kui sain teada,et kullo on reedel avatud kella 14:00 :( .Eks siis tuli teistesse kohtadesse minna.Sai ostetud Humbro ja revelli värve,revelli mudeli liimi,vene mudeli Su-47 :wink: ,mis mind selle mudeli juures eriti vapustas selle detailide rohkus :o ja hind 189.- polnud just palju ka ju :roll: .Siis käisin ka ehitus poed läbi,sealt sai ostetud lakibensiini white spirit,küll millegi pärast vene keeles?Siis seda teipi mis ei jätta liimijälgi ja on mõeldud liistude värvimiseks,et saaks sirgejoone.Viil sai soetatud,mul küll oli aga see juba suht koht vana ka ning uus on ikka parem,ka palju peenema teraga kui vana!Kuid paraku ei saanud mitte kusagilt pahtlit??Ei tea kus võik need pesitseda?Ning sammmuti unustasin osta pintslid,mul küll on aga kui juba siin olen siis uuendaks!Kas on ka pühapäeval juku mänguasja keskus lahti selverites??Ja kuhu soovitaksite homme veel minna? :roll: :wink:
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Tere,

Hmm, oli vist siin kunagi ka teema, kus Kullo lahtiolekuajad kirjas olid. :roll:
Aga Jukud on jah kaubanduskeskustes lahti minu mäletamist mööda ka pühapäeviti. Hiljuti sai tehtud väike külastus Järve Jukusse. Seal oli 1:35 kohapealt puhas plats. Raamatuid seal ikka oli. Mustamäe Jukus pole ammu käinud ja lahtiolekuaegu ei mäleta aga üleüldiselt Jukudes valik aina kahaneb.
Revelli pahtlit peaks saama Mustmäe Jukust küll.(Juhul kui see lahti on.)

Siim
Zill154
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Zill154 »

Jamh!Täielikult minu enda lohakus viga oleks pidanud järele vaatama lahtioleku ajad.Seest lähen külastan kullot mõni teine päev!Kas kellegil ons infi on sinna midad uut tulnu ja milline on 1/48 lennukite valik?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist