SS mehele selline küsiums, et mis eristab olevuslikke juute inimestest?Kahjuks ei mõista siin paljud foorumlased seda ,et ka nemad on inimesed.Selle all ei pea silmas olevusi ehk juute.

Lihtsalt teema kisub jällegi isehakanud SS-meeste natsimölaks (mitte et ma seda sõda seal toetan, aga lihtsalt).A4 kirjutas:Pole mingeid andmeid selle kohta, et Hizbollahi ja Hamasi sissid sihiksid oma rakettidega sihilikult Iisraeli sõjaväelasi ja Iisraeli armeerajatisi - nende eesmärgiks on terroris külvamine just Iisraeli tsiviilelanike seas, ka peaaegu kõik nendes raketirünnakutes hukkunutest on tsivilistid - naised, lapsed jne. Samuti ei ole mingeid andmeid selle kohta, et Iisraeli armee pommitaks Liibanoni territooriumil sihilikult puhtalt tsiviilrajatisi või lasteaedu, et massiliselt Araabia lapsi tappa.
Selleks, et aru saada, mis seal toimub kujuta nüüd ette sellist olukorda, et Eesti lõunapiiride taga luuakse Vaba Semgali Märtribrigaad, kes hakkab Pärnut rakkettidega pommitama, röövib Eesti piirivalvureid ning seab eesmärgiks Eesti Vabariigi olemasolu lõpetamise ja iidse Semgali aladel eestlaste "okupatsiooni" lõpetamise. Kas selle peale peab Eesti käed taskus istuma ja pealt vaatama või vastama sõjalistele aktsioonidele enesekaitsega??? Mõtle selle üle natuke ja äkki saad Iisraelist ka aru.tõnis.SS kirjutas:Kurat ma ütlen.Mina olen igal juhul õigluse poolt ja ka järelikult Araabia.
Kahjuks ei mõista siin paljud foorumlased seda ,et ka nemad on inimesed.Selle all ei pea silmas olevusi ehk juute.
Kui vaadata juutide relvasust, siis ega neil eriti muud üle jäägi, mida oleks neil sellele vastu pannaNeed sissid ongi kogu aeg kõmmutanud rahulike elanike pihta, "sõjalised saavutused" piirduvad heal juhul mõne nurga tagant tapetud sõduri või elumaja aknast sodiks lastud APC-ga. Tegemist on lihtsalt argpüksidega, kellel pole ei julgust ega relvi sõjaväega sõdida.
Head sõnad. Äkki siis juba korraga võiks ka venemaalt natukene aru saada, ma pean silmas nende toimingud tchecheenias.Selleks, et aru saada, mis seal toimub kujuta nüüd ette sellist olukorda, et Eesti lõunapiiride taga luuakse Vaba Semgali Märtribrigaad, kes hakkab Pärnut rakkettidega pommitama, röövib Eesti piirivalvureid ning seab eesmärgiks Eesti Vabariigi olemasolu lõpetamise ja iidse Semgali aladel eestlaste "okupatsiooni" lõpetamise. Kas selle peale peab Eesti käed taskus istuma ja pealt vaatama või vastama sõjalistele aktsioonidele enesekaitsega??? Mõtle selle üle natuke ja äkki saad Iisraelist ka aru.
See oleks õige....aga......hugo1 kirjutas: Kui vaadata juutide relvasust, siis ega neil eriti muud üle jäägi, mida oleks neil sellele vastu panna
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline