Mul on mõne aasta tagune kogemus papp-pakis komplektiga:Some kirjutas:...Prooviks puhtast uudishimust.
Komplektis on mitu sooja toitu plekist anumates. Tatrapudru oskavad vankad väga hästi teha. Maitsev ja hea. Mina, kes ma muidu tatart eriti ei armasta, sõin isuga. Aga igasugused lihapallid, guljashid jt. veiselihatoidud on rasvased ja haisevad vastikult nõukaaegse söökla ning keeduliha järgi. Siis on kaasas mingi konservis juurikaläga. Söödav, aga ei midagi erilist.
Pasteeti on paar karpi, millest ühes võib leiduda seaaju! Vähemalt nii on peale kirjutatud. Kaks varianti on, üks ajudega, teine ilma.
Sulatatud juust on mõrkjas ja täiesti hea.
Kalorite ülesajamiseks on kaasas terve konserv nn. seapekki (špik). Tundub paljulubav, aga reaalsuses on tegu karbitäie maitsetu searasvaga, mille sees vedeleb paar vinsket kamarariba. Ja millega sa seda sööd? Oleks leiba, teeks endale pekileiva, aga antud paki korral tuleb teha "pekiküpsis".
Magustoiduks on pehmes pakis povidlo vms. moos. Ohvitserišokolaad on kvaliteetne ja võrreldav šveitsi omaga.
Kohvi-tee-suhkur-sool-joogipulber-multivitamiin-klooritablett nagu ikka. Viisnurgaga (sic!) salvrätikud.
Viinamarja-maitseline Stimoroli näts on vastik. Ja kaasasoleva suhkrukogusega võiks midagi kokkama hakata.
Toidu soojendamiseks on komplektis plekist kokkuvolditav ühekordne priimus ja mõned kuivpiirituse tabletid. Veekindlad tikud on ühekaupa pakitud ja head.
Ühesõnaga väga huvitav ja veidi kiiksuga toidupakk. Kui kätte satub, siis soovitan igal juhul proovida. Iseküsimus, kas nädal aega tahaks sellist menüüd süüa.
Disklaimer: mul puudub igasugune seos või isiklik ärihuvi teemaalgataja ja tema pakutava kaubaga seoses. Postitus on kirjutatud lihtsalt isikliku kogemuse baasil üldharivaks informatsiooniks.
Kui kuskil peaks olema toidupakkide teema, siis las Kriku tõstab posti sinna ümber.