Mul ka küsimus, et mis asjad need puuri terad on? Mehed kui tahate tööd teha õppige selgeks tööriistade nimetused.
Need asjad on tegelikult puurid, puurid kinnituvad isetsentreerivasse padrunisse või minidrelli puhul tsangpadrunisse.
Tervit.
See jutt on ju põhimõtteliselt kena ja õige, ainult üks väike "aga" - antud juhul saab küsimust mitmeti mõista, niipalju kui mina aru saan, on siinkohal huvi tuntud mitte otseselt puuride kui selliste, vaid laiemas mõttes käsipuuri otsikute vastu, mida võib ju põhimõtteliselt kasvõi teradeks nimetada. Palju siis ikka minitrellis puure vaja läheb, tavaliselt ikka rohkem igasuguseid otsikuid: lihvkettad, freesid, või muud "terad". Nii et võtame asja rahulikumalt, eriti kui teema võimaldab erinevaid tõlgendusi.
Kuid enne kui kellelegi sellise teema juures midagi nina peale visata, poleks paha ka ise korrektsuse mõttes veidi emakeelt uurida - miskipärast pakub enamus sõnaraamatuid, käsiraamatuid ja muud sellist sõna "drell" jaoks vaste - "teatud sorti riie", käsipuurmasin (olgu siis elektriline või mõne muu ajamiga) kui selline, peaks EESTI keeles siiski "trell" olema.
Aga see selleks, mul oleks selline küsimus, et mis vidinad oleksid need kõige sobivamad, plastiku lihvimiseks? Sest selles komplektis originaalis olid igasugused suht kõvad otsikud.
Hmm, raske öelda, ise lihvin plastikut siiski ainult käsitsi (vähemalt mudeleid tehes), kuna viltkettaga on selline lugu et võib kergesti plastiku pinna sulama võtta ja tulemus on ettearvamatu. Ent kui proovida tahad vaata Kullo poest, ehk leiad sealt peale viltketta midagi sobivamat.
Urmas.