1. Dozori vennaskonda ma ei kuulu. Ja vist ka kergelt irooniliselt olen suhtunud nende tegevusele. Kui sulle tundub, et olen neid ainult pidevalt kiitnud, las jääb siis nii: mul sellest ei ole ei külm ega palav.
2. See rahvuse värk ja "meietamine-teietamine" on mulle võõras. Võib-olla, et ma tunnen palju erinevaid inimesi ja nende rahvuslik kuuluvus mitte kunagi ei määranud nende käitumist või veendumusi. See, et mingid pätid on minuga või sinuga samast rahvusest ei anna alust (ja ei saagi anda alust) selliseid üldistusi tegema. Kui enamus eesti narkaritest on venelased, ei tähenda, et mina olen narkomaan. Kui kohalikud venelased rüüstavad Sinimäel mälestusmärgid, ei saa tähendada, et nad on MINU inimesed. Nad on ka SINU inimesed. Ja meil on vaja KOOS kuidagi midagi teha, et nad istuksid trellide taga. Arusaadav?
3. See, mida sa nimetad suurvene demagoogiana on lihtsalt mu venekeelse hariduse puudujääk.
Puhtalt huvi pärast -- osuta minu postitustes kohtadesse, mis on sinu arust "suurvene" propaganda. Siis ma tean ja tulevikus arvestan su allergiat