Veteranid Sinimägedes-Notsni Dosor tõi ajaloo tõe ka kohale!
Sinimägedes austame tegelikult ikkagi EESTLASTEST sõdureid. Kui tahame asutada saksa omi siis paplun väga kanname pandlaid ja muud kraami. Kui lähen toetama eestlasest sõdurit paneks ma end ausalt öeldes igapäevariietesse - igati neutraalne.
PS! Ma ei tee selle postitusega maha ühegi riigi poolel sõdinud eestlastest sõdureid!
PS! Ma ei tee selle postitusega maha ühegi riigi poolel sõdinud eestlastest sõdureid!
Võtsin need sinu sõnadest,tõsi väike viga,sina kirjutasid ju 90% kohalikest inimestest ja venelaste vihkamisest ütlen sulle seda-emba kumba igasuguseid provokaatorid,lipu rebijaid/varastajad,ajaloo ümber kirjutajad ja muu selline pask minu silmis tõesti austust ei saa.Kus kohast on võetud need 90%. Kui sa vihkad venelasi siis kurb lugu. Haige inimene. ja jätta endale meelde POISS, et mina ei ründa eesti ajalugu... kuid teised samal ajal....
Inimene,kes kaitseb N.Dozori on minu silmis ka sinna hulka kuuluv-selline on haige inimene.
Paistab tõesti,et tuleb tõeks vanasõna:
"Jumal hoia omade eest aga vaenlasega saan isegi hakkama"
Foorumikasutaja Waffen,mul ei ole midagi sinu kui isiksuse vastu,kuid hetkel liigutas mind sinu võhiklik postitus kus sa kõik ühte patta liigitad.
Foorumikaaslase jutt mida sa tsteerisid ei olnud eesmärgiga kaitsda dozori
või kuidagi propageerida seda.Paistab,et sulle meeldib solki igale poole pritsida,kuigi ise situd veel nartsu kodus.
"Jumal hoia omade eest aga vaenlasega saan isegi hakkama"
Foorumikasutaja Waffen,mul ei ole midagi sinu kui isiksuse vastu,kuid hetkel liigutas mind sinu võhiklik postitus kus sa kõik ühte patta liigitad.
Foorumikaaslase jutt mida sa tsteerisid ei olnud eesmärgiga kaitsda dozori
või kuidagi propageerida seda.Paistab,et sulle meeldib solki igale poole pritsida,kuigi ise situd veel nartsu kodus.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=13619571
dozoriga on asi lihtne, siin ilusti kirjas kuidas edasi käituda
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Kellele sa seda ütlesidPS:Seda särgi asja olen ma öelnud silmast-silma.Õigemini küll, 4silma 2minu silma vastu.Või sa mõtled, et ma peaks seda isiklikult sulle ütlema või?
Usun ka seda, et ND'l on Sinimägedes hiljaaegu toimunuga mingi side. See rühmitus on provotseeriv, kelle eesmärk on Eestimaa peale sülitada
Minu viimane lause oli suunatud selliste pihta,kes näevad N.Dozoris midagi õilsat ja ilusat,mitte otseselt oleg a pihata,kuigi tundub,et temalgi on head arvamused sellest persevestide klubist(erinevatest postitustest loen välja) ja,kui mõnel jäi arusaamatuks see venelaste vihkamise osa siis seletan lahti-ma ei vihka kõiki venelasi,vaid selliseid,kes oma jutu ja tegudega Eesti Vabariigis tõestavad,oma kuuluvust kommunistide,,heategude''armastajate hulka.
-
Tarmo Männard
- Liige
- Kontakt:
Mesasja, kas uusmario andmetel on Wiking nelja silmaga we?
Viimati muutis Tarmo Männard, 21 Aug, 2006 13:18, muudetud 1 kord kokku.
Noorhärrad, rahunege juba selle Notšnoi Dozoriga -- nad on juba jagunenud grupideks ja nende põhitegevuseks praegu on omavaheliste suhete väljaselgitamine. Mis pidigi juhtuma, kui "vene poliitikud" võtsid neid oma tiiva alla
(vene keele oskajad võivad sellest kergelt veenduda, lugedes ND-ga seotud saite)
Mul on "õnnestunud" elada juba ühes sellises riigis, kus kõiki kasvatati üksmeeles elada ja mõtelda. Ja teisiti mõtlejad olid siis rahvavaenlased ja potentsiaalsed kodumaa reeturid. "Kui sulle siin kõik nii ei meeldi, mine siis Läände, kus kõik olevat nii hea... Ja kui juba elad siin, siis ole vait." -- rääkis kord üks õpetaja minu "valesti-meelestatud" sõbrale, kes ainult küsis miks välismaal tehtud makkid ja telerid on parimad kui "meie" omad.
Seepärast kurb on näha, kui sügavalt on sisse imbunud see suhtumine ka nendesse, kes sellel "õnnelikus" riigis ei elanud (vanuse pärast). Saage ikka kord aru -- saavutada selline olukord, et ühes riigis koos elavad ainult teiega (või minuga) ühes suunas mõtlevad inimesed -- on võimatu. Soov aga ajada välja kõiki, keda me ei suuda "ümberkasvatada", lõpeb alati "ümberkasvatamise- ja töölaagrite" rajamisega.
Mul on "õnnestunud" elada juba ühes sellises riigis, kus kõiki kasvatati üksmeeles elada ja mõtelda. Ja teisiti mõtlejad olid siis rahvavaenlased ja potentsiaalsed kodumaa reeturid. "Kui sulle siin kõik nii ei meeldi, mine siis Läände, kus kõik olevat nii hea... Ja kui juba elad siin, siis ole vait." -- rääkis kord üks õpetaja minu "valesti-meelestatud" sõbrale, kes ainult küsis miks välismaal tehtud makkid ja telerid on parimad kui "meie" omad.
Seepärast kurb on näha, kui sügavalt on sisse imbunud see suhtumine ka nendesse, kes sellel "õnnelikus" riigis ei elanud (vanuse pärast). Saage ikka kord aru -- saavutada selline olukord, et ühes riigis koos elavad ainult teiega (või minuga) ühes suunas mõtlevad inimesed -- on võimatu. Soov aga ajada välja kõiki, keda me ei suuda "ümberkasvatada", lõpeb alati "ümberkasvatamise- ja töölaagrite" rajamisega.
Roms, 21.08.2006 15:50
'estonskie keroi vaefali sa svaja nesavisimost i upivali detej v Pskovskij oplast i na Ukraine.Elagu Pistoniaa' - 1 tavapärasemaid tõõ-bljää'lase kommentaare tänases Delfi kuumas arutelus 'Moskvas pikett “fašistliku” Eesti vastu'.
Oi-jah, mida küll teha sellise 'intelligendiga'?
Miks KAPO teda ja temataolisi taga ei aja ega käsa ei vääna?
Kaua võib Eestit & eestlaste tegemisi karistamatult laimata ....
'estonskie keroi vaefali sa svaja nesavisimost i upivali detej v Pskovskij oplast i na Ukraine.Elagu Pistoniaa' - 1 tavapärasemaid tõõ-bljää'lase kommentaare tänases Delfi kuumas arutelus 'Moskvas pikett “fašistliku” Eesti vastu'.
Oi-jah, mida küll teha sellise 'intelligendiga'?
Miks KAPO teda ja temataolisi taga ei aja ega käsa ei vääna?
Kaua võib Eestit & eestlaste tegemisi karistamatult laimata ....
TÕDEONAJATÜTAR
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=13622679
Mehed! P8ss k8tte,itaalased v8ttavad Eestis v8imu ja Suur s8bralik Venemaa juba muretseb,et me itaalastel laseme m8llata
Mehed! P8ss k8tte,itaalased v8ttavad Eestis v8imu ja Suur s8bralik Venemaa juba muretseb,et me itaalastel laseme m8llata
-
motofassist
- Liige
- Kontakt:
Super.Väga õige ja asjalik soovitus.Pangu see pronksperse kah rongile järgi lohisema ja tõmmaku uttu.Haa haa.hugo1 kirjutas:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=13619571
Mõni mees on kange ütlema kes mida seljas kannab???
Siis võin julgelt öelda Estlandi kandjad on sajaga enne patrioodid kui mingid Welcom To Estonia kandjad. Ja tõsi see on!
ND on venelaste ühendus.Ja rohkem ei midagi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline