"Kui käsite, härra ülemleitnant, kassi ära tappa, siis ..."

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
caudillo
Liige
Kontakt:

"Kui käsite, härra ülemleitnant, kassi ära tappa, siis ..."

Postitus Postitas caudillo »

Takishi kirjutas: Info on pärit Youtube.com videost.
LINK : http://www.youtube.com/watch?v=O-ascm17R9A
Huvitav kuidas eesti tapamajades lood on ? Jutt käib siis suurematest tapamajadest, mitte mingitest kohalikest, kus päevas a la 10 looma ära kägistatakse.
peale selle video vaatamist mõistan ma taimetoitlasi. enne ma ei saanud aru, miks nad niimoodi käituvad. praegu on mul küll väga halb mõelda, et kas tõesti on see kõik seda väärt. muidugi tugevamad (inimesed) jäävad, ja nõrgemad (lihaloomad) peavad selle pärast surema. kuid siiski, liha on hea ja vajalik, aga loomade tapmiseks võiks olla mingi inimlikum moodus..
Pro patria, pro liberate, pro grex!
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

caudillo kirjutas:
Takishi kirjutas: Info on pärit Youtube.com videost.
LINK : http://www.youtube.com/watch?v=O-ascm17R9A
Huvitav kuidas eesti tapamajades lood on ? Jutt käib siis suurematest tapamajadest, mitte mingitest kohalikest, kus päevas a la 10 looma ära kägistatakse.
peale selle video vaatamist mõistan ma taimetoitlasi. enne ma ei saanud aru, miks nad niimoodi käituvad. praegu on mul küll väga halb mõelda, et kas tõesti on see kõik seda väärt. muidugi tugevamad (inimesed) jäävad, ja nõrgemad (lihaloomad) peavad selle pärast surema. kuid siiski, liha on hea ja vajalik, aga loomade tapmiseks võiks olla mingi inimlikum moodus..

Sissejuhatuses oli kirjas, et tegu on rituaalse kosheriliha tapmisega, see noaga tööline oli rabi, kes pidulikult kõrisid lõikas. Mind paneb imestama, milliseid imeagregaate selleks loodud on, keerab kohe lehma selili ja painutab kõri pingule...

Meitel minuteada niimoodi ei tehta, meil esmalt lastakse elekter läbi, nüsima hakatakse ikka juba surnud looma. Vahepeal olid kohalikud loomakaitsjad isegi kergelt juutidel kukil sellega, aga meie juudid väitsid, et toovad kosher-liha sisse, et Eestis rituaaltapmist ei tehta. Vaid kohalikud moslemid pidid aastas paar lammast miskitel rituaalidel ära veristama.

Isemoodi teema muidugi on, kui paljud sead ja lehmad meie taludes poolsalaja nuga saavad.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
caudillo
Liige
Kontakt:

selles suhtes, et mind ei huvitanud absoluutselt, kas see on rabi või kes iganes. krt küll see usk,see ajab inimesed lolliks ja ühiskonna hukka! kuradi vahet seal on, kuidas loom tapetakse. rituaalne tapmine, huh. mida iganes! ja selle lambatapmisega olen ma ise ka natukene kokku puutunud. mingid tšetseenid elasid isaga ühes kortermajas, tüüübid tapsid seal lammast. ma ei tea täpselt, kas toas või väljas. aga seda lambanahka ma nägin oma silmaga garaaži katusel päikese käes roiskumas ! jubedad usuinimesed. vabandan, kui solvasin kedagi oma liigse usukriitikaga, aga minujaoks on asjad nii!
Kasutaja avatar
Takishi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Takishi »

Kapralheinz'i jutt oli hariv, ja võib-olla võib sealt välja lugeda ka võimaliku stsenaariumi, mis oleks saanud Eesti aladele Hitleri-Saksamaa võidu puhul II Maailmasõjas - Pärnust Leningradini oleks mühanud tihe laas.

kaudillo - kui sea tapad ära, siis karva saab maha kärsatada ja poes müüakse sealiha nii et nahk on küljes. Lambal on teine kasukas ja selle peabki ära kiskuma küljest. Ja meiel tapavad eestlased lambaid ka samamoodi.
caudillo
Liige
Kontakt:

ma arvan, et loomi tapetakse pea igal pool samamoodi. a lihtsalt, see tekitas minus tülgastust. ma ei tea miks..
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Kapralheinz'i jutt oli hariv, ja võib-olla võib sealt välja lugeda ka võimaliku stsenaariumi, mis oleks saanud Eesti aladele Hitleri-Saksamaa võidu puhul II Maailmasõjas - Pärnust Leningradini oleks mühanud tihe laas
Narvast ikka mitte Pärnust.
Peterburg ju oleks ka maatasa tehtud ja kui natsid oleks võitnud siis saaksid praegu õnnelikud Eesti salakütid seal paradiisiaias jahti pidama käia. :lol: :lol: :lol:
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Aga mina ei hakka taimetoitlaseks ainuüksi seepärast, et kuskil ameerikas murduvad loomaveokites sigade-hobuste jalad või et Iiisraelis rabid retsivad lehmi. Meil siin tehakse kohati inimestega hullemaid asju, nagu krimisaadetes paistab.

Sellise tapamasinaga lihakombinaat pandaks euroliidus vist küll kohe kinni.
snaiper
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas snaiper »

Selles teemas olen Satakaga ühte meelt. Lihtsalt hämmastav siin foorumiski vaadata kui kerge on inimesi mõjutada mõne videoklipiga nt. karusnahavastaseks või taimetoitlaseks hakkama. Selliseid inimesi on osavatel valimis - ja mis iganes kampaaniameistritel kerge ära kasutada. Paar propagandaartiklit meedias, mõned kontekstist väljarebitud videoklipid ja mõni on nõus kohe päevapealt komandanditunni kehtestamisega.
Antud nülgimisvideot tuleks siiski vaadelda mõnele (euroopa omast totaalselt erinevale) kultuurile loomulikku käitumist. Näiteks võib täiesti vabalt olla, et kui neile samadele meie jaoks sadistlikele nülgijatele näidata mõnda meie kultuuriruumis täiesti loomulikku käitumist (kasvõi kala suretamist lämbumise teel ja siis veel poolelusalt kalalt soomuste võtmist) on nemad vapustatud ja peavad meid eriti perversseteks sadistideks.
Viimati muutis snaiper, 20 Jaan, 2007 21:31, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Takishi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Takishi »

snaiper kirjutas:Selles teemas olen Satakaga ühte meelt. Lihtsalt hämmastav siin foorumiski vaadata kui kerge on inimesi mõjutada mõne videoklipiga nt. karusnahavastaseks või taimetoitlaseks hakkama. Selliseid inimesi osavatel valimis - ja mis iganes kampaaniameistritel kerge ära kasutada. Paar propagandaartiklit meedias, mõned kontekstist väljarebitud videoklipid ja mõni on nõus kohe päevapealt komandanditunni kehtestamisega.
Tõenäoliselt nad ei hakka karusnahavastasteks ja taimetoitlasteks. Inimesed elavad välja emotsioone, mis neid videoklippe vaadates tekkisid. See on tüüpiline reaktsioon millelegi häirivale, mille kordumist tahetakse vältida. Tore, et leidub ka külmanärvilisi, kelle kulm ka ei kerki kui näeb liha ja soolikaid lendamas :wink:

Sataka jutu toetuseks sobivad need peanüsimiste videod , näiteks Nick Berg ja teised.
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Minu pöhimötte on see ,et looma tapetakse selle pärast ,et temast liha saada ,mitte löbu pärast.Ja rebaseid kasvatada selle pärast ,et nahka saada on ka ebainimlik,sealt ja pödralt saab piisavalt nahka ja liha.Edalgil on klassivend jahimees ja laseb löbu pärast,pardid ,mis laseb jäävad sinna kuhu kukkusid.
caudillo
Liige
Kontakt:

soadf kirjutas:Minu pöhimötte on see ,et looma tapetakse selle pärast ,et temast liha saada ,mitte löbu pärast.Ja rebaseid kasvatada selle pärast ,et nahka saada on ka ebainimlik,sealt ja pödralt saab piisavalt nahka ja liha.Edalgil on klassivend jahimees ja laseb löbu pärast,pardid ,mis laseb jäävad sinna kuhu kukkusid.
no kui lehm või siga tapetaks lasuga pähe, oleks mul sügavalt p*hui. nad oleks kohe surnud, mitte ei piinleks.
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Käis just käest läbi lasteraamat "Harry Potter ja tarkade kivi" ja silma alla sattus koht, kus ärahellitatud paksuke Dudley jonnihoos kilpkonna läbi kasvuhoone katuse lennutas, kui emme-issi mingit tema soovi ei rahuldand.
Kasutaja avatar
tlpWFG
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tlpWFG »

Oleme vist algsest teemast väga kaugele triivinud. Aga jah, taimetoitlaseks ei hakka. Looma niimoodi piinlemas näha on ka vastik. Samas, kui õemehel jälle siga vaja tappa, olen platsis.
Muud nagu ei tahtnudki öelda. :roll: :D
Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Kapten Trumm »

https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=89996541

Hea näide, kuidas linnalastest inimesed, linnavalitsus ja ajakirjandus on leidnud "intrigeeriva teema".
Tegelikult on maha löödud varese üles riputamine ainus toimiv viis tülikatest varestest vabanemiseks.
Vares nimelt kardab oma liigikaaslase laipa (õigemini tunneb hirmu, et ta on järgmine).

Tallinna linnas on aga neid vareseid karjade kaupa ja need on läinud täiesti ülbeks. Häda sulle, kui juhtud tulema liiga lähedale puule, kus otsas pesa on. Minu väiksele poisile lendas sedasi vares pähe. Misjärel muidugi ma likvideerisin selle pesa sealt ka ära. Linnajuht peksab segast "linnupiinamisest", aga samas linn ei piira neid vareste masse mingit moodi. Hulkuvaid kasse-koeri püütakse ja rotte mürgitatakse küll. Rotipiinajad!
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Jaanus2 »

Surnud varese ülesriputamine on õigustatud ehk oma aias kui muud moodi tõesti ei saa. Kooli staadioni aia surnud varestega dekoreerimine, et vareseid staadionilt peletada, no ei tea... Leiaks mõne esteetilisema meetme. Kui vareseid tõesti liiga palju on, võiks neid tõesti hävitada viisakalt, linnas eriti. Palju varesid linnas, vähe muid väikeseid linde (pojad ja munad süüakse ära). Vareste väljasuremist ei ole ka karta, nad on liigagi targad. Teavad täpselt keda karta - rohkem kardavad mehi ja eriti mehi püssiga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist