Nimelt jäid tänase paavsti fotosid vaadates silma lennujaamas olnud politseinikud kellel olid peas baretid. Polegi varem Eesti politseinikel neid peakatteid näinud. Kas mingi uus vormi osa?
Igatahes näevad päris šefid välja

Kindad on ju käes ning hoiab käsi puusal/vöö peal. Saapapaelad - jah.zephys kirjutas:Esimene rahutus, millega pildi keskmes olev härra peaks tegelema on tema kilomeetritesse turritavad saapapaelad ning külmetavad käpakesed - kas kindaid jälle ei jätkunud?
Artikkel on kah muidugi segane kui pudru ja kapsad. Minu meelest on üritatud siin lihtsalt ei millestki lugu valmis teha.Dr.Sci kirjutas:IT ja odavhanked ei tohiks kokku käia
Mis see küsimus on?Ott_12 kirjutas:on tekinud kysimus politsei kiireageerimis yksuse varstuse kohta, tapsemalt nende visiiride. pole varem nainud uhtegi sellise loikega visiiri nainud ning yksi valismaalane kelle kaest olen kysinud pole osand kysimusele vastata.
Tegemist on Busch PROtective visiiriga (wave cut pp), mis töötati välja üheskoos Eesti politseiga.Ott_12 kirjutas:on tekinud kysimus politsei kiireageerimis yksuse varstuse kohta, tapsemalt nende visiiride. pole varem nainud uhtegi sellise loikega visiiri nainud ning yksi valismaalane kelle kaest olen kysinud pole osand kysimusele vastata.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist